- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Evet yabancı makaleleri okuyunca işin ne kadar ciddi olduğunu inanın çok daha ciddiye alırdınız. Corona (+) olan hastanın özel hastanede testi olmadığı bi kaç özel hastane gezip daha sonra bir devlet hastanesi tarafından karantinaya alındığını biliyorum üstelik bu adam ise gitmiş dışarı çıkmış böylede lanetler bu özeller göndersene adamı devletebugun sabah kamyon şöförlerinin bile naklıye sırasında maske taktıklarını görünce
işin ciddiyetini farkına varmamak mumkun değil , nasıl size maske taktırmazlar yaaa
Çalıştığım hastane büyük ve seçkin görünen bir hastane tabi haliyle cevreside var denetim öncesi gelmeden haber veriyorlar o yüzden hiç birşey değişmiyoŞikayet ettiğinizde sonuç alamıyor musunuz acaba?
Nasıl bir mantık bu? Oraya gelen bir hasta korona virüsü taşıyor olsa bu ciddi artışlara sebep olur.
Mecbursanız ki bildiğim kadarıyla nişanlısınız, bu süreçte ihtiyacınız vardır, bir süre daha dayanmaya çalışın. Bu şekilde olmayan özel bir hastane varsa araştırıp oraya da geçmeye çalışabilirsiniz. İnşallah sağlıkçılar olarak bu virüsü siz de kolaylıkla atlatabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.
Aslında genel olarak politikası yüzünden sonuçta ben sağlıkçıyım ve elbette bir çok vaka ile uğraşmak durumundayım ama bunu insanlar için yapmalıyım milletin cebini doldurmak için değil tabiki insanlar sunduğu hizmetin karşılığını bekler özel hastanelerde böyle ama önce gerçekten hizmet sunmalılar insan sağlığına önem vermeliler.Boyle bir hastanede politikasi yuzunden mi virus yuzunden mi calismak istemiyorsunuz
Eger baska hastanelere gecseniz dahi virusun gozle bile bulasacagi soyleniyor bu denli kapsamli tedbirleri alan hastanelerin sayisi cok mu cok olsa bile calisan ihtiyaci var mi bunlari goz onume almak lazim
Peki bu durum bakanlığa ihbar edildi mi? Ya da siz ettiniz mi?Evet yabancı makaleleri okuyunca işin ne kadar ciddi olduğunu inanın çok daha ciddiye alırdınız. Corona (+) olan hastanın özel hastanede testi olmadığı bi kaç özel hastane gezip daha sonra bir devlet hastanesi tarafından karantinaya alındığını biliyorum üstelik bu adam ise gitmiş dışarı çıkmış böylede lanetler bu özeller göndersene adamı devlete
Eşimde bankacı okulların ilk tatil edildiği günden itibaren kolonya ve dezenfektan masalarında hazır. Gerçektensıkıntılı bir süreç Allah kolaylık versin.Bankaciyim. Rezil durumda çalışıyorum. Müşteri ağzımın içine girecek. Ne dezenfektan dağıttı banka ne maske. Üstüne müşteri satış baskısı. Allah sorsun hesabını insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?