- 8 Mart 2019
- 3.034
- 4.224
- 133
- 38
- Konu Sahibi portakalsuyuu
-
Malesef her banka aynı duyarlılıkta değil.Eşimde bankacı okulların ilk tatil edildiği günden itibaren kolonya ve dezenfektan masalarında hazır. Gerçektensıkıntılı bir süreç Allah kolaylık versin
Canım mesajımı düzelttim.Malesef her banka aynı duyarlılıkta değil.
Aynen bende kendim aldım koydum masaya ilk günden bitti gelen giden sıktı. Zaten zor buldum. Kolonya aldım. 2 günde 2 şişe bitti. Kaldı ki bunlar bizi korumuyor. Müşteri dibime kadar giriyor. Küçücük lobide 30 kişi içeride aynı hava solunuyor. Rezalet..Canım mesajımı düzelttim.
Gerçekten öyleAynen bende kendim aldım koydum masaya ilk günden bitti gelen giden sıktı. Zaten zor buldum. Kolonya aldım. 2 günde 2 şişe bitti. Kaldı ki bunlar bizi korumuyor. Müşteri dibime kadar giriyor. Küçücük lobide 30 kişi içeride aynı hava solunuyor. Rezalet..
Bulunduğum ilçe de ki devlet hastanesi de cuma günü maskesizdi herkes. Bugün gittiğim de maske takmıştı tüm personel2 gün önce şehir hastanesi aciline gittim , oradada taktirmiyorlardi personele , size özel bi durum değil bence
Arkadaşlar merhaba ben özel bir hastanede sağlık çalışanıyım öncelikle size bir uyarı ile başlamak istiyorum kesinlikle özel hastanelerde sıra olmaz mantığı ile şu virüsün yaygın olduğu dönemlerde asla özel hastanelere gitmeyin birincisi strerilizasyon olarak malzeme eksikliği nedeni ile devlet hastanesi kadar iyi değil ve ikincisi eğer corona şüpheniz varsa özel hastaneler bu testi yapmıyor ve size bu testi yapmadıklarını söylemiyorlar kendi hastanemden biliyorum o kadar rezilki çalışmaktan utanıyorum personel ve diğer sağlık iscilerine maske takmayı yasakladılar ve bu sadece benim özel hastanemde değil bir çok özel hastane bunu uygulamaya çalışıyor maske takmak hastaları korkutuyormuş, asıl maske takılmayan hastaneden korkun çünkü virüslü hastadan personellere ordan size geçebilir. Şimdi gelelim soruma böyle bir hastanede çalışmak istemiyorum ama şu an bütün özeller böyle ve şu an maddi durumdan dolayı çıkamam sizce ne yapmalıyım.
Benim gittigim ozel hastanede maske takiyor calisanlarArkadaşlar merhaba ben özel bir hastanede sağlık çalışanıyım öncelikle size bir uyarı ile başlamak istiyorum kesinlikle özel hastanelerde sıra olmaz mantığı ile şu virüsün yaygın olduğu dönemlerde asla özel hastanelere gitmeyin birincisi strerilizasyon olarak malzeme eksikliği nedeni ile devlet hastanesi kadar iyi değil ve ikincisi eğer corona şüpheniz varsa özel hastaneler bu testi yapmıyor ve size bu testi yapmadıklarını söylemiyorlar kendi hastanemden biliyorum o kadar rezilki çalışmaktan utanıyorum personel ve diğer sağlık iscilerine maske takmayı yasakladılar ve bu sadece benim özel hastanemde değil bir çok özel hastane bunu uygulamaya çalışıyor maske takmak hastaları korkutuyormuş, asıl maske takılmayan hastaneden korkun çünkü virüslü hastadan personellere ordan size geçebilir. Şimdi gelelim soruma böyle bir hastanede çalışmak istemiyorum ama şu an bütün özeller böyle ve şu an maddi durumdan dolayı çıkamam sizce ne yapmalıyım.
Sayı o kadar çoksa demek ki ayakta atlatan da mı çok...Abim devlet hastanesinde uzm hemşire. Ve türkiyede her 10kişiden 1inin koronaya kapıldığını söylüyor. Sağlık bakanlığı yazı göndermiş.
Yaşlılar ve kronik hastalar (kalp, şeker, tansiyon, koah VS) tehlikeli ve ümitsiz hastalar. Gençler ve çocuklar kurtuluyormuş. Bütün devlet hastanelerinde karantinada hasta varmış. Çok detaylı bilmiyorumSayı o kadar çoksa demek ki ayakta atlatan da mı çok...
Daha bugün özele gittim evet doktorlarda dahil hastane calısanları maskesizdi neden maskesizsnz dedm hep takamıyoruz rahatsz ediiyo dediler.artı cildiyede lazerle dondurma işlemi yaptrmam lazm ne derede steril acaba?siğiller cogalıo diye gitmek zorundayım nereye gitsem bilemiyormArkadaşlar merhaba ben özel bir hastanede sağlık çalışanıyım öncelikle size bir uyarı ile başlamak istiyorum kesinlikle özel hastanelerde sıra olmaz mantığı ile şu virüsün yaygın olduğu dönemlerde asla özel hastanelere gitmeyin birincisi strerilizasyon olarak malzeme eksikliği nedeni ile devlet hastanesi kadar iyi değil ve ikincisi eğer corona şüpheniz varsa özel hastaneler bu testi yapmıyor ve size bu testi yapmadıklarını söylemiyorlar kendi hastanemden biliyorum o kadar rezilki çalışmaktan utanıyorum personel ve diğer sağlık iscilerine maske takmayı yasakladılar ve bu sadece benim özel hastanemde değil bir çok özel hastane bunu uygulamaya çalışıyor maske takmak hastaları korkutuyormuş, asıl maske takılmayan hastaneden korkun çünkü virüslü hastadan personellere ordan size geçebilir. Şimdi gelelim soruma böyle bir hastanede çalışmak istemiyorum ama şu an bütün özeller böyle ve şu an maddi durumdan dolayı çıkamam sizce ne yapmalıyım.
Gitmek zorunda degilsiniz ve gitmemelisiniz. Cogalsa bile virüs bulaşma ihtimalinden önemli değil. Hayati önem taşımayan durumlar için bu gunlerde hastaneye gidilemeli nokta.Daha bugün özele gittim evet doktorlarda dahil hastane calısanları maskesizdi neden maskesizsnz dedm hep takamıyoruz rahatsz ediiyo dediler.artı cildiyede lazerle dondurma işlemi yaptrmam lazm ne derede steril acaba?siğiller cogalıo diye gitmek zorundayım nereye gitsem bilemiyorm
Butun ozeller diye genelleme yapmayalim.Cunku butun ozellerde durum ayni degil.Ozel hastanede kiz kardesim hemsire maske kullaniimlari yaygin ve kapidan girip cikan hastalara dezenfrkteler koyulmus hastalar dilediklerinde ellerine sıkıyorlar nerdeyse her adim basinda bu mevcut.Hastane surekli steril halinde.Burda boyle birsey yazarak zaten panik halinde olan insanlari korkutmaniz da ne biliyim.Sizin calistiginiz hastanenin sorumsuzlugudur bunu burda yazaba kadar arayin sikayet edin saglik bakanligi hatlarina.Madem boyle birsey ortaya attiniz siz cesaret edip arayip sikayet edemezseniz hastane adi sehir verin biz arar sikayet eder denettiiriz.Insanlari bu kadar dusunup buraya yaziyorsunuz ya ozeller boyle diye gitmeyin etmeyin diye insanlara bu kadar dusunuyorsaniz hastaneyi sikayet edin.Arkadaşlar merhaba ben özel bir hastanede sağlık çalışanıyım öncelikle size bir uyarı ile başlamak istiyorum kesinlikle özel hastanelerde sıra olmaz mantığı ile şu virüsün yaygın olduğu dönemlerde asla özel hastanelere gitmeyin birincisi strerilizasyon olarak malzeme eksikliği nedeni ile devlet hastanesi kadar iyi değil ve ikincisi eğer corona şüpheniz varsa özel hastaneler bu testi yapmıyor ve size bu testi yapmadıklarını söylemiyorlar kendi hastanemden biliyorum o kadar rezilki çalışmaktan utanıyorum personel ve diğer sağlık iscilerine maske takmayı yasakladılar ve bu sadece benim özel hastanemde değil bir çok özel hastane bunu uygulamaya çalışıyor maske takmak hastaları korkutuyormuş, asıl maske takılmayan hastaneden korkun çünkü virüslü hastadan personellere ordan size geçebilir. Şimdi gelelim soruma böyle bir hastanede çalışmak istemiyorum ama şu an bütün özeller böyle ve şu an maddi durumdan dolayı çıkamam sizce ne yapmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?