Özel hastanede cinsiyette yanilma

Hasret Arif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2022
14
3
1
27
16 haftalık gebelikte kontrole gittim kız dendi yanılma payı var mıdır özel hastanede yapıldı kontrol ama ilk kızımda bu şekilde değildim bu farklı geldi bana erkek diye hissediyorum

Doktorlar genelde kesin görmeden söylemiyorlar, çok israr edilince bazen tahminde bulunuyorlar. 16 haftada yanılma payı da düşüktür. detaylı ultrason da kesinleşir.

Ben de ikinci oğlumda kızmış gibi hissediyordum erkek oldu 😅 16. Haftadan sonra yanılma payı düşük. Ama yine de emin olamıyorsanız detaylı ultrasonda net çıkar. Muayeneye çikolata gibi yüksek kalorili bir şey yiyerek gidin. Çocuk her şeyini gösteriyor 😅 sağlıklı doğumlar dilerim

Tabi yanılma payı her zaman vardır. Doktor %100 dediyse doğrudur diye düşünüyorum

Ben de ikinci oğlumda kızmış gibi hissediyordum erkek oldu 😅 16. Haftadan sonra yanılma payı düşük. Ama yine de emin olamıyorsanız detaylı ultrasonda net çıkar. Muayeneye çikolata gibi yüksek kalorili bir şey yiyerek gidin. Çocuk her şeyini gösteriyor 😅 sağlıklı doğumlar dilerim
Bidahaki konrtolde inşallah bol çikolata yiyip gidicem insallah netlik kazanır

Doktorlar genelde kesin görmeden söylemiyorlar, çok israr edilince bazen tahminde bulunuyorlar. 16 haftada yanılma payı da düşüktür. detaylı ultrason da kesinleşir.
Detayli yapmayı düşünmüyorum malum suanki fiyatlar uçmuş durumda çocuğumdan değerli değil tabiki ama olmayınca olmuyor

16. Hafta gayet net görüntü ve yanılma payı neredeyse yoktur.
Erkek dendiyse onda karışıklık olabiliyor ama kız bebekte genelde yanılmazlar.
Bu arada özel hastane vurgusunu anlamadım, doktor doktordur.

16. Hafta gayet net görüntü ve yanılma payı neredeyse yoktur.
Erkek dendiyse onda karışıklık olabiliyor ama kız bebekte genelde yanılmazlar.
Bu arada özel hastane vurgusunu anlamadım, doktor doktordur.
Özel hastanedeki cihazlar devlete göre daha iyi oluyor ondan sanırım vurgu yaptı konu sahibi.

Sağlıkla alın kucağınıza. Diğer kontrolde tekrar sorarsınız ama bence doktorunuz emin olunca söylemiş zaten
Çok sağolun evt bidahaki konrtolde tekrar sorucam aynı doktora bı tanıdığım gitmiş önce kız demiş iki kontrol üst üste hemde sonra kesin erkek demiş ondan

Back
X