- 9 Mart 2022
- 14
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Hasret Arif
16 haftalık gebelikte kontrole gittim kız dendi yanılma payı var mıdır özel hastanede yapıldı kontrol ama ilk kızımda bu şekilde değildim bu farklı geldi bana erkek diye hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün gebelikler aynı olacak diye bişey yokki.16 haftalık gebelikte kontrole gittim kız dendi yanılma payı var mıdır özel hastanede yapıldı kontrol ama ilk kızımda bu şekilde değildim bu farklı geldi bana erkek diye hissediyorum
Bidahaki konrtolde inşallah bol çikolata yiyip gidicem insallah netlik kazanırBen de ikinci oğlumda kızmış gibi hissediyordum erkek oldu16. Haftadan sonra yanılma payı düşük. Ama yine de emin olamıyorsanız detaylı ultrasonda net çıkar. Muayeneye çikolata gibi yüksek kalorili bir şey yiyerek gidin. Çocuk her şeyini gösteriyor
sağlıklı doğumlar dilerim
Yuzde yüz falan demedi sadece normal muayane etti evt bı kızımız daha olacak dedi bidaha sormadım oda bişey demedi zatnTabi yanılma payı her zaman vardır. Doktor %100 dediyse doğrudur diye düşünüyorum
Detayli yapmayı düşünmüyorum malum suanki fiyatlar uçmuş durumda çocuğumdan değerli değil tabiki ama olmayınca olmuyorDoktorlar genelde kesin görmeden söylemiyorlar, çok israr edilince bazen tahminde bulunuyorlar. 16 haftada yanılma payı da düşüktür. detaylı ultrason da kesinleşir.
Özel hastanedeki cihazlar devlete göre daha iyi oluyor ondan sanırım vurgu yaptı konu sahibi.16. Hafta gayet net görüntü ve yanılma payı neredeyse yoktur.
Erkek dendiyse onda karışıklık olabiliyor ama kız bebekte genelde yanılmazlar.
Bu arada özel hastane vurgusunu anlamadım, doktor doktordur.
Sağlıkla alın kucağınıza. Diğer kontrolde tekrar sorarsınız ama bence doktorunuz emin olunca söylemiş zatenDetayli yapmayı düşünmüyorum malum suanki fiyatlar uçmuş durumda çocuğumdan değerli değil tabiki ama olmayınca olmuyor
Evt dogru hani cihazlar biraz daha iyi gibime geliyor ondan arkadaş açıklamış zaten sağolsunÖzel hastanedeki cihazlar devlete göre daha iyi oluyor ondan sanırım vurgu yaptı konu sahibi.
Çok sağolun evt bidahaki konrtolde tekrar sorucam aynı doktora bı tanıdığım gitmiş önce kız demiş iki kontrol üst üste hemde sonra kesin erkek demiş ondanSağlıkla alın kucağınıza. Diğer kontrolde tekrar sorarsınız ama bence doktorunuz emin olunca söylemiş zaten