- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Ben istanbuldayim o kadar yol deniyorum e devlette uygulama hata veriyor 1 haftadır telefonla arıyorum randevular dolu 2 haftadan önce tahlil için gün veremediler zar zor araya tanıdık hemşire girdi öyle yaptırdım ki bi kısmı da yarına kaldı. .Ben ankarada 182 randevu hattiyla aldım randevularimi hep hatta e-devlet sifren varsa telefon uygulamasida var oradan daha kolay oluyor. Sen denedin mi? Ben hic bi devlet hastanesinde 1saatten fazla sıra beklemedim bu yolla
Delirtirler canım insanı sanki hastane babasının devlette hasta bakıcı bile bi artist azarı yiyip oturuyorlar aşağı ama ukalalıkta üstlerine yok özel desen kasap gibiler geçen ay durduk yere ameliyat edeceklerdi beni yanlış kan alanı mi kanı kaybedeni mi biri de ya bu insan iki canlı yazık günah demiyor insanlık duygularını kaybetmiş çoğu ya para gözüyle yada iş gözüyle bakıyorlar insana. .Amin Allah cumlemizin de yardımcısı olsun devlette iyi bir doktorun varsa oraya devam et aslında özelde de tecrübesiz çalışanlar olabiliyor sen bilirsin ..Tabi büyükşehirlerde devlet hastanesi çekilmiyor doğrusun randevu alıp gitsen bile tahlil sonuçları oyalıyor
Allah nasip ederse 7. haftamıza gireceğiz doktorumuz bazı tahliller istedi özel hastanelerde 600 TL sgkli fiyatı. Maddi gücü olanlar için bir para değil ama ben kendi adıma eşimin dağlarda kazandığını o kadar kolay harcayamiyorum . .Büyükşehir de devlet hastanesinden sıra almak randevu almak mesele .tanıdık biri yoksa doğumda ancak sıra gelir .sağlık rezaleti diye biz buna diyoruz Allah hepimize yardım etsin. .
Allah hepimizin yardımcısı olsun yaptırmadiniz mi hala testleri Annesi bana çarşambaya kadar muhakkak yaptır dedi doktorBen de özele gidiyorum, bana da o fiyatları çıkardılar. Maalesef devlet hastanelerinde çok az test yapılıyor, eğitim ve araştırma hastanelerinde tamamı yapılabiliyormuş ancak. Sağlık ocakları da testlerin çok azını yapıyor. Çalışınca, eğitim araştırma hastanesinde randevu saati tutturup ayarlamak da zor
Allah hepimizin yardımcısı olsun yaptırmadiniz mi hala testleri Annesi bana çarşambaya kadar muhakkak yaptır dedi doktor
Benim de çarşamba günü test sonuçları ile gitmem lazım senin işin daha zor hem çalışıp hem hamilelik Allah yardım etsin2 hafta sonra randevum var, o randevuya test sonuçları ile gitmem gerekiyor
Sabit bi doktorun varsa onda kal doğuma kadar devlet yine garanti gibi geliyor bana daha tecrubeli çalışanlar var bazilari it gibi olsa da istisnalari var doktordan sonra hemşiresi de önemli çünkü özellerde yanlış uygulamalar çok oluyor.Doğumda da devlette ozel oda bulabilirsen oraya gecersin ben oyle dusundum sen kendin bilirsin ama.Bir de genelde erkek kadın doğumcular daha iyi oluyorDelirtirler canım insanı sanki hastane babasının devlette hasta bakıcı bile bi artist azarı yiyip oturuyorlar aşağı ama ukalalıkta üstlerine yok özel desen kasap gibiler geçen ay durduk yere ameliyat edeceklerdi beni yanlış kan alanı mi kanı kaybedeni mi biri de ya bu insan iki canlı yazık günah demiyor insanlık duygularını kaybetmiş çoğu ya para gözüyle yada iş gözüyle bakıyorlar insana. .
Öncelikle hayırlı olsun allah sağlık versin her ikinize de...Devlet hastanelerde artık eskisi gibi değil MHRS veya 182 den istediğin hastaneye randevualabiliyorsun üstelik çoğu büyk hastanelerde de tüm testler ve tetkikler de yapılıyor.Allah nasip ederse 7. haftamıza gireceğiz doktorumuz bazı tahliller istedi özel hastanelerde 600 TL sgkli fiyatı. Maddi gücü olanlar için bir para değil ama ben kendi adıma eşimin dağlarda kazandığını o kadar kolay harcayamiyorum . .Büyükşehir de devlet hastanesinden sıra almak randevu almak mesele .tanıdık biri yoksa doğumda ancak sıra gelir .sağlık rezaleti diye biz buna diyoruz Allah hepimize yardım etsin. .
Benim eşim hayatta erkek doktora izin vermez ve ben mardin de yaşıyorum o kadar zor ki bu söylediklerin devlet hastanelerinde personeller pek bizden hoşlanmıyor orda bebeğim ve benim için sıkıntı mardin de devlet hastaneleri özellerde benim yaşadığım yerden çok uzak bakalım sonumuz hayır olsun182 tam bi dolandırıcılık hic bi ise yaramıy
Sabit bi doktorun varsa onda kal doğuma kadar devlet yine garanti gibi geliyor bana daha tecrubeli çalışanlar var bazilari it gibi olsa da istisnalari var doktordan sonra hemşiresi de önemli çünkü özellerde yanlış uygulamalar çok oluyor.Doğumda da devlette ozel oda bulabilirsen oraya gecersin ben oyle dusundum sen kendin bilirsin ama.Bir de genelde erkek kadın doğumcular daha iyi oluyor
Allah razı olsun ama maalesef 2 haftadan önce gün bulamadım hiçbir devlette canım. .ve testlerin bir kısmını yaptıramadim onları da başka yerde tanıdık bulup orda yaptıracağım. ..Öncelikle hayırlı olsun allah sağlık versin her ikinize de...Devlet hastanelerde artık eskisi gibi değil MHRS veya 182 den istediğin hastaneye randevualabiliyorsun üstelik çoğu büyk hastanelerde de tüm testler ve tetkikler de yapılıyor.
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize ama bu cidden sağlık skandalı sorsan yaşlı ve hamileler konusunda hassas bir toplumuz der mangalda kül bırakmayız...Aynı konudan muzdaripim . .
Devlette ilgilenmiyorlar. .
Olmayan parayı özele veriyoruz. .
Bebek için tedavi de yüklü miktarlar . .
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize ama bu cidden sağlık skandalı sorsan yaşlı ve hamileler konusunda hassas bir toplumuz der mangalda kül bırakmayız...
ilk hamileligimde benim eşim de izin vermedi acikcasi ben de cekindigim icin tercih etmedim ve bayan doktorda hic mi iyisine dek gelmem hep dr degistirdim zaten 3 aylik da bi düşüğüm oldu o gun acilde erkek dr vardi kurtajimi o yapti hem uzuntu hem cektigim acı hem utanc birbirine kariatirdi ama Allah o gun beni simdiki doktorumla karsilaatirdi ve cok memnunum eşim de düşük olayindan dolayi bir daha tekrar tekrar dr degistirmiyelim dedi memnunsan buna git dedi ve şaşırdım gercekten benimki de aşırı karsiydi erkek doktora.Allah yardimcin olsun canim senin de inşaAllah şu hamilelik donemimiz hemen geçer de bebislerimizi kucağımıza alırızBenim eşim hayatta erkek doktora izin vermez ve ben mardin de yaşıyorum o kadar zor ki bu söylediklerin devlet hastanelerinde personeller pek bizden hoşlanmıyor orda bebeğim ve benim için sıkıntı mardin de devlet hastaneleri özellerde benim yaşadığım yerden çok uzak bakalım sonumuz hayır olsun
Amin canim benim Allah evlatlarımızi korusun. .ilk hamileligimde benim eşim de izin vermedi acikcasi ben de cekindigim icin tercih etmedim ve bayan doktorda hic mi iyisine dek gelmem hep dr degistirdim zaten 3 aylik da bi düşüğüm oldu o gun acilde erkek dr vardi kurtajimi o yapti hem uzuntu hem cektigim acı hem utanc birbirine kariatirdi ama Allah o gun beni simdiki doktorumla karsilaatirdi ve cok memnunum eşim de düşük olayindan dolayi bir daha tekrar tekrar dr degistirmiyelim dedi memnunsan buna git dedi ve şaşırdım gercekten benimki de aşırı karsiydi erkek doktora.Allah yardimcin olsun canim senin de inşaAllah şu hamilelik donemimiz hemen geçer de bebislerimizi kucağımıza alırız
Allah razı olsun ama maalesef 2 haftadan önce gün bulamadım hiçbir devlette canım. .ve testlerin bir kısmını yaptıramadim onları da başka yerde tanıdık bulup orda yaptıracağım. ..
Sağol kuzum sana da çok geçmiş olsunAmin canim benim Allah evlatlarımızi korusun. .
Ben de iki bebeğimi kaybettim ve eşim zor bir Adam ikna etmeye çalışmıyorum bile olmuyor çünkü :) geçmiş olsun zor zamanlar bilirim bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler Annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?