Özel hastanelerde ki sağlık pazarlığı!devlet hastanesinde ki randevu sıraları!

Çok üzüldüm Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin ben sağlık ocağına gittim biz bunların çoğunu yapmıyoruz dediler gönderdiler. .Allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın. ..

Şaşırdım hamilelik boyunca ozele gittim testlerimi devlet hastanesinde ve saglik ocaginda yaptirdim hic sıra gün problemi yasamadım hastaneyle alakalı olabilir.verdigim en fazla ucret ayrintili ultrason icindi oda 242 tutmustu

Mhrs ye girip kendin randevu alabilirsin.

Devlet hastanesinde sıra almak problem mi ilk defa sizden duyuyorum artık o kadar kolay ki hiç bir yerde bekletilmiyoruz kolayca randevumu aliyorum dakikalar içinde muayene sıram geliyor

Devlet hastanesinde sıra almak problem mi ilk defa sizden duyuyorum artık o kadar kolay ki hiç bir yerde bekletilmiyoruz kolayca randevumu aliyorum dakikalar içinde muayene sıram geliyor
Zaten bende keyif olsun diye yazdım kaç insan aynı sıkıntıyı yaşıyor okumadınız mi ?en az 15 gün sonra verilen randevu sırasının bize ne faydası var saatlerce o bloktan o bloga gönderilmedim araya tanıdık sokayım diye kendimi paralamadim keyif alalım diye yazdım.

Sabah erkendende gidebilirsin cnm ama o da eziyet gibi birsey olur sana hamilesin sonucta.bana devlet hastaneleri daha iyi gibi geliyor ama sira problemi var ozelde de gereksiz testler bile isteuebiliyorlar sirf para alabilmek icin. İnsan ne yapicagina sasiriyor
Canım daha dün denedim aynı şeyi en erken 2 hafta sonraya randevu veriyorlar biliyorsun düşük tehlikem var ilaç kullanıyorum o kadar bekleyecek lüksüm yok

canim ben de daha iki gün önce gittim devlet hst. öyle eskisi gibi sıra yok .. bloktan bloga gitmen normal cunku hastaneler buyuk.. ki benim de öyle tanidigim falan yok yani.. mhrsden randevumu alip gittim.. ben de büyük sehirdeyim ayrica.. 1.5 saatte isimi hallettim.. tabi ilgi alaka yonünden devlet hst eksik ama özele para vermek istemiyosan mecbur

Canım dün istanbul bakırköy devlet hastanesinde idim orası çok büyük bir yer tanıdık bulmasam daha kaç saat aç karnına bekleyecektim inan bilmiyorum ordan oraya koşturup durdum en son bi hemşire buldu kardeşim sağolsun kadın yardımcı oldu randevu alma konusunda kolaylıklar var evet ama 15 gün sonraya randevu veriyorlar en erken Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. .

Aynen öyle gülüm ama onlar için hamile değilsin parasın devlet hastaneleri içinde iş. ..

Bence bütünleme yapmayın her devlet hastanesi aynı değil benim bulundugum şehirde öyle bi problem Yok kesinlikle çok çok memnunum

merhaba.. Avrupa yakasındasiniz sanırım size testlerinizi yaptirabileceginiz bi hastane kanuni sultan süleyman hastanesini önerebilirim araştırma hastanesi ben bütün tahlillerimi orda yaptırdım ve randevu almakta öyle zor değil 1-2 gün sonrasina randevu bulabiliyosun

Canım yaptırdım araya tanıdık girdi hemen yaptırabildim çok teşekkür ederim

Ever okudum yaptirmissiniz ben bundan sonraki tatlıl ve testler için aklınızda bulunsun diye söyledim

Konu çok güzel çok güzel yazmissin

Şöyle bir yöntem gelistirebiliriz bence hepimiz

Şu an hamile değilim Allah nasip ederse hamile kalırsam

Hangi test hangi hafta zaten belli

182 den çok öncesinden sıra almak çok rahat

Gittiğin zaman 5 dk beklemiyorsun çünkü randevulu hastasın tahlilleri orada ücretsiz yaptırabilirsin

Doğum işi sıkıntı özel hastane şart sanki

Canım ben mardin de yaşıyorum normal de ve her an geri evime gitme ihtimalim vardı ve düşük tehlikem vardı. .Allah sana da nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…