- 25 Haziran 2009
- 602
- 377
- 103
- 41
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Benim kocam da hayatta olmaz erkek doktor diyodu, yılbaşında düşük yaptım kürtajı genel anesteziyle yaptılar ameliyathanede erkek doktorlar da vardı belki de hemşireydi ben de anlattım kocama sen şimdi götürmesen de doğumda olacak falan dedim. Bu hamileliğimde nursuz gudubet doktorlar göremedi kuzumu erkek doktora gittik o görünce ikna oldu, acile falan gidince erkek doktorsa iyi diyo kadın doktorsa yandık diyo artıkBenim eşim hayatta erkek doktora izin vermez ve ben mardin de yaşıyorum o kadar zor ki bu söylediklerin devlet hastanelerinde personeller pek bizden hoşlanmıyor orda bebeğim ve benim için sıkıntı mardin de devlet hastaneleri özellerde benim yaşadığım yerden çok uzak bakalım sonumuz hayır olsun
Allah nasip ederse 7. haftamıza gireceğiz doktorumuz bazı tahliller istedi özel hastanelerde 600 TL sgkli fiyatı. Maddi gücü olanlar için bir para değil ama ben kendi adıma eşimin dağlarda kazandığını o kadar kolay harcayamiyorum . .Büyükşehir de devlet hastanesinden sıra almak randevu almak mesele .tanıdık biri yoksa doğumda ancak sıra gelir .sağlık rezaleti diye biz buna diyoruz Allah hepimize yardım etsin. .
Allah razı olsun ama maalesef 2 haftadan önce gün bulamadım hiçbir devlette canım. .ve testlerin bir kısmını yaptıramadim onları da başka yerde tanıdık bulup orda yaptıracağım. ..
Ne testiymiş o canım öyle ya bizim nerdeyse doğum o fiyataydı özelde... senin gittiğin hastane uçuk fiyatlı olmasın?
Neler istenmedi ki arkadaşlar yeni kan sayımı yaptırdım doktor ona bile olmaz dedi yükleme yapamıyorum bi sürü şey 21 tane tahlil istedi doktor en uygun özel hastane 507 lira dedi kendi doktorumun olduğu hastane daha pahalı dediğim gibi ben mardin de yaşıyorum orda özel hastanede muayne 20 lira testlerin ücreti 160 lira imiş burda istanbulda en uygun hastane 70 lira bi doktor buldum çok iyi adamın sadece muayene ücreti 270 lira imiş tabi eşim izin vermedi hem fiyatı hem erkek doktor olduğu için izin vermedi bende evime 3.ay bitene kadar gidemeyeceğim eşim görevde mecburen istanbuldayim ve doktorlara müthiş paralar harcıyorum çünkü daha önce iki bebeğimi kaybettim bu bebeğimi kaybetmeyi göze alamıyorum onun için uğraşıyorum. Bir ayet var diyor ki alemlerin Rabbi biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık ben bebeğim için çaba harcıyorum taktir Allah'ın. .
canım 7. haftadan bahsediyorsun. istenen tahliller kan ve idrar tahlil değil mi bunları sakın özelde yapma çunku kendi aile hekimin de yapıyor ücretsiz ama idrar tahlili yapmıyor sağlık ocağı. başka ne tahlili istendi senden bende istanbuldayım belki uygun yerler hakkında bilgi verebilirim.Allah nasip ederse 7. haftamıza gireceğiz doktorumuz bazı tahliller istedi özel hastanelerde 600 TL sgkli fiyatı. Maddi gücü olanlar için bir para değil ama ben kendi adıma eşimin dağlarda kazandığını o kadar kolay harcayamiyorum . .Büyükşehir de devlet hastanesinden sıra almak randevu almak mesele .tanıdık biri yoksa doğumda ancak sıra gelir .sağlık rezaleti diye biz buna diyoruz Allah hepimize yardım etsin. .
canım 7. haftadan bahsediyorsun. istenen tahliller kan ve idrar tahlil değil mi bunları sakın özelde yapma çunku kendi aile hekimin de yapıyor ücretsiz ama idrar tahlili yapmıyor sağlık ocağı. başka ne tahlili istendi senden bende istanbuldayım belki uygun yerler hakkında bilgi verebilirim.
Yaptırdım balım tanıdık soktu araya kardeşim bi kısmı da yarına kaldı aile hekimim biz bu tahlilleri yapmıyoruz dedi seraloji bölümü yazıyor istek formunda tabi sordum doktorlara bunlar ne diye gerekli tahliller dediler sadece kendi doktorum da çarşamba günü bunların sonuçlarını istiyorum dedi biz sıramizi savdik darısı diğer hamile kardeşlerimize. ..canım 7. haftadan bahsediyorsun. istenen tahliller kan ve idrar tahlil değil mi bunları sakın özelde yapma çunku kendi aile hekimin de yapıyor ücretsiz ama idrar tahlili yapmıyor sağlık ocağı. başka ne tahlili istendi senden bende istanbuldayım belki uygun yerler hakkında bilgi verebilirim.
Yaptırdım balım tanıdık soktu araya kardeşim bi kısmı da yarına kaldı aile hekimim biz bu tahlilleri yapmıyoruz dedi seraloji bölümü yazıyor istek formunda tabi sordum doktorlara bunlar ne diye gerekli tahliller dediler sadece kendi doktorum da çarşamba günü bunların sonuçlarını istiyorum dedi biz sıramizi savdik darısı diğer hamile kardeşlerimize. ..
geçmiş olsun canım yalnız çok luzumsuz işlemler isteyenlerde var her zaman araştırma yapda git ayrıca muayene için özel hastaneye mi gidiyorsun eğer özele ise muayene ücreti ne kadar
Özele gidiyirunv canım 70 lira muayne ücreti sgkli olduğum içingeçmiş olsun canım yalnız çok luzumsuz işlemler isteyenlerde var her zaman araştırma yapda git ayrıca muayene için özel hastaneye mi gidiyorsun eğer özele ise muayene ücreti ne kadar
canm o istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorsun zaten .özelde yaptrmana gerek yok.bende özelde muayene oluyorum ama benm doktorum sağlık ocağına yönlendirdi meselaAllah nasip ederse 7. haftamıza gireceğiz doktorumuz bazı tahliller istedi özel hastanelerde 600 TL sgkli fiyatı. Maddi gücü olanlar için bir para değil ama ben kendi adıma eşimin dağlarda kazandığını o kadar kolay harcayamiyorum . .Büyükşehir de devlet hastanesinden sıra almak randevu almak mesele .tanıdık biri yoksa doğumda ancak sıra gelir .sağlık rezaleti diye biz buna diyoruz Allah hepimize yardım etsin. .
Allah hepimizin yardımcısı olsun yaptırmadiniz mi hala testleri Annesi bana çarşambaya kadar muhakkak yaptır dedi doktor
Bugün gittim sağlık ocağına biz sadece bazılarını yapıyoruz dediler canım ben işimi hallettim ama sitem etmemek elimde değilcanm o istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorsun zaten .özelde yaptrmana gerek yok.bende özelde muayene oluyorum ama benm doktorum sağlık ocağına yönlendirdi mesela
Can'ım aile hekimine gidersen sabah aç karnına yapabilirler hem de ücretsiz . Ben de hamile iken testlerimi aile hekimime giderek yaptırdım . Bir gebelik dosyası da açıyorlar sana . Gerçi şuan bebeğim yok 9+3 te kaybettik .Allah hayırlısını versin hepimize .Allah nasip ederse 7. haftamıza gireceğiz doktorumuz bazı tahliller istedi özel hastanelerde 600 TL sgkli fiyatı. Maddi gücü olanlar için bir para değil ama ben kendi adıma eşimin dağlarda kazandığını o kadar kolay harcayamiyorum . .Büyükşehir de devlet hastanesinden sıra almak randevu almak mesele .tanıdık biri yoksa doğumda ancak sıra gelir .sağlık rezaleti diye biz buna diyoruz Allah hepimize yardım etsin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?