Özel hastanelerde ki sağlık pazarlığı!devlet hastanesinde ki randevu sıraları!

Ne testiymiş o canım öyle ya bizim nerdeyse doğum o fiyataydı özelde... senin gittiğin hastane uçuk fiyatlı olmasın?

Benim kocam da hayatta olmaz erkek doktor diyodu, yılbaşında düşük yaptım kürtajı genel anesteziyle yaptılar ameliyathanede erkek doktorlar da vardı belki de hemşireydi ben de anlattım kocama sen şimdi götürmesen de doğumda olacak falan dedim. Bu hamileliğimde nursuz gudubet doktorlar göremedi kuzumu erkek doktora gittik o görünce ikna oldu, acile falan gidince erkek doktorsa iyi diyo kadın doktorsa yandık diyo artık . Doktorumdan memnunum ama hastanesinden memnun değilim başka hastanede kadın doktor var hastaları çok överken duydum, oraya gidiyim diyorum değiştirme doktorun iyi diyo. Kadın doktorlar gerekli gereksiz hemen alttan muayene ediyolar erkeklerde öyle bi şey yok ve erkek doktorların daha iyi olduğuna inanıyorum bence kocanı ikna et olmuyosa da doğumda şok olmasın söyle

canım selam 7. haftanda 600 tl lik tutacak ne testı ıstedıler bende kendi sehrımın ıyı ozellerınden bırıne gıdıyorum 89 tl muayne ucretım artı 6+0 da doktorun ıstedıgı ıdrar ve kan tahlıllerıne ek 10 tl ödedim. bu kan testlerınde hepatıt aıds vs mıkrobık durumlar seker kolestrol tutta herseye bakılıyor . sizin hastane neye bakıcakmıs 7. haftasında olan bır hamıleye 600 tl lik. ? ben olsam ordakı testlerın ıcerıgını ogrenır saglık bakanlıgı sıkayet hattını arardım bu testlerın fıyatının bu kadar tutması normal mı yoksa dolandırılıyormuyuz dıye

Allah razı olsun ama maalesef 2 haftadan önce gün bulamadım hiçbir devlette canım. .ve testlerin bir kısmını yaptıramadim onları da başka yerde tanıdık bulup orda yaptıracağım. ..

özele gittğinz zaman devlet de zaten karşlıyo ama çok bi ücret ödenmişyo bildiğim kadaryla? siz çalşmıyo musunz

Ne testiymiş o canım öyle ya bizim nerdeyse doğum o fiyataydı özelde... senin gittiğin hastane uçuk fiyatlı olmasın?

hormon testi istendiyse öyle olabilir. ben hamile değilim gerçi de hormonlar için rutin kontrole gidiyorm ve 700küsür tutuyo özelde. gerçi benim özel sağlk sigortam var hiç ödeme yapmyrm ama ayrıntısında görebiliyorum.
hormon testleri pahalı oluyo

Bende 6 haftaligim ve istanbuldayim .. Hangi hastane o yaa.. 600 tl lik test de neymis para tuzağı.. Ne testi acaba canim bu

Neler istenmedi ki arkadaşlar yeni kan sayımı yaptırdım doktor ona bile olmaz dedi yükleme yapamıyorum bi sürü şey 21 tane tahlil istedi doktor en uygun özel hastane 507 lira dedi kendi doktorumun olduğu hastane daha pahalı dediğim gibi ben mardin de yaşıyorum orda özel hastanede muayne 20 lira testlerin ücreti 160 lira imiş burda istanbulda en uygun hastane 70 lira bi doktor buldum çok iyi adamın sadece muayene ücreti 270 lira imiş tabi eşim izin vermedi hem fiyatı hem erkek doktor olduğu için izin vermedi bende evime 3.ay bitene kadar gidemeyeceğim eşim görevde mecburen istanbuldayim ve doktorlara müthiş paralar harcıyorum çünkü daha önce iki bebeğimi kaybettim bu bebeğimi kaybetmeyi göze alamıyorum onun için uğraşıyorum. Bir ayet var diyor ki alemlerin Rabbi biz insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık ben bebeğim için çaba harcıyorum taktir Allah'ın. .

Aslında hamileliğin başındaki rutin testler bunlar, ama yeni yapılanı tekrar istemesi hoş olmamış. Benim de 3 ay önce yapılan kan testlerim vardı, onlara baktı, ilave testleri istedi. Ama benim de ona rağmen kalan testler 500 civarı tutuyor istanbulda avrupa yakasında uygun fiyata nereye yaptırdınız arkadaşlar?

canım 7. haftadan bahsediyorsun. istenen tahliller kan ve idrar tahlil değil mi bunları sakın özelde yapma çunku kendi aile hekimin de yapıyor ücretsiz ama idrar tahlili yapmıyor sağlık ocağı. başka ne tahlili istendi senden bende istanbuldayım belki uygun yerler hakkında bilgi verebilirim.

Sağlık ocakları (aile hekimleri) da testlerin az bir kısmını yapıyor, devlet hastaneleri de idrar ile kanın az bir kısmını yapıyor. Devlet hastanesine gittim, eğitim ve araştırma hastaneleri yapar ancak tamamını dedi.
T tubagoktas123 nerede yaptırdınız istanbulda

Yaptırdım balım tanıdık soktu araya kardeşim bi kısmı da yarına kaldı aile hekimim biz bu tahlilleri yapmıyoruz dedi seraloji bölümü yazıyor istek formunda tabi sordum doktorlara bunlar ne diye gerekli tahliller dediler sadece kendi doktorum da çarşamba günü bunların sonuçlarını istiyorum dedi biz sıramizi savdik darısı diğer hamile kardeşlerimize. ..

geçmiş olsun canım yalnız çok luzumsuz işlemler isteyenlerde var her zaman araştırma yapda git ayrıca muayene için özel hastaneye mi gidiyorsun eğer özele ise muayene ücreti ne kadar

geçmiş olsun canım yalnız çok luzumsuz işlemler isteyenlerde var her zaman araştırma yapda git ayrıca muayene için özel hastaneye mi gidiyorsun eğer özele ise muayene ücreti ne kadar

acıbademe gidiyorum, muayene 120, sgk ile. idrar ve kanın bir kısmını devlette yaptırdım, kalanı için herhangi bir sıradan hastaneye sordum, kalan tahlillere 300 TL istedi. kalanlar da rubella toxoplazma ıgm ıgb ... gibi birkaç test.

canm o istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorsun zaten .özelde yaptrmana gerek yok.bende özelde muayene oluyorum ama benm doktorum sağlık ocağına yönlendirdi mesela

canm o istediği tahlilleri sağlık ocağında yaptırıyorsun zaten .özelde yaptrmana gerek yok.bende özelde muayene oluyorum ama benm doktorum sağlık ocağına yönlendirdi mesela
Bugün gittim sağlık ocağına biz sadece bazılarını yapıyoruz dediler canım ben işimi hallettim ama sitem etmemek elimde değil

Can'ım aile hekimine gidersen sabah aç karnına yapabilirler hem de ücretsiz . Ben de hamile iken testlerimi aile hekimime giderek yaptırdım . Bir gebelik dosyası da açıyorlar sana . Gerçi şuan bebeğim yok 9+3 te kaybettik .Allah hayırlısını versin hepimize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…