Kızlar epey araştırma yaptım ve fiyat topladım.
Sizlerle de paylaşmak isterim.
Eğer yasak değilse forumda açık olarak yazabilirim.
Eğer yasaksa, özel mesajdan da sizlere yazabilirim.
Araştırdığım hastaneler :
- Acıbadem Kadıköy
- Central Hospital Kozyatağı
- Medipol Koşuyolu
- Ataşehir Şifa
- Ataşehir Memorial
Medical Park ve Maltepe Unv Hastanesi fiyat vermediler. Mutlaka görüşmek gerekiyordu yüz yüze. Onu da yapmadım...
Sabırla bekliyoruzTamam kızlar paylaşıyorum o halde
Bir tablo yapayım hemen...
Arkadaşlar bu fiyatların hepsi pazarlıksız.
Sadece aldığım telefon bilgilerine dayalı fiyatlar.
Gidip görüşülünce düşebilir.
Aynı şekilde bu fiyatlar doğum ve sonrası her şey normal giderse geçerli.
Bazı ek hizmetler alınması gerekirse değişecektir.
Sadece fikir olsun diye paylaştım.
Umarım faydalı olur.
Ben kendim için Central Hospital Kozyatağı'nı seçtim.
Fiyatı makul ve temiz bir hastane.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Merhaba,ben de central de düşünüyorum doğumu ama benim aldığım fiyatlar sizin yazdıklarınızdan çok farklı. geçenlerde central'de gebe eğitimine katıldım sonrasında fiyatları konuştum normal doğum 2016 için 2060 tl dedi görevli. zorunlu sezaryen de 2760 tl. ayrıca ben normal düşündüğüm için nelerin dahil olduğunu sordum bu fiyata bebeğin ilk testleri, dr muayenesi vb. var. ayrıca hastaneye yatışla birlikte hasta bezi/ped gibi şeyleri veriyorlar sadece çıkarken giymek için 1 tane lohusa külodu getirebilirsiniz dedi ebe, bebek için ilk giysiyi de verdiklerini söyledi, bir de lohusa şerbeti ikram ettiklerinden bahsetti başka bir yetkili de. doğum anında da pilates topu, masaj gibi imkanlar sağlandığını, bebeği doğar doğmaz anneye verdiklerini söyledi ebe. odaların hepsi tek kişilik istenirse suit oda da varmış ama ekstra ücret isteniyor o durumda. doğum odası da o eski ürkütücü odalardan değil, yatak odası gibi dizayn edilmiş, doğum yapılan yatak da rahat görünüyordu. temizlik olarak da ben beğendim açıkçası. normal doğuma babayı alıyorlar ama sezaryende almıyorlarmış.
kısaca aklımda kalanlar bunlar central'le ilgili.
central cazip geldi ama fiyat yine de biraz zorlayacak bizi, bir sonraki randevumda fiyat konusunda konuşmayı düşünüyorum belki bir indirim, taksit vb. kolaylık sağlıyorlardır.
Merhaba,
Ben henüz gidip hastane ile birebir görüşmedim.
Ben de bu hafta içi gideceğim ve kesinleştireceğim.
Benim doktorum da bu hastaneyi önerdi ve orayı istiyor (doktorum hastanenin doktoru değil).
Ben sizdeki bilgileri ve kendiminkileri yanıma alıp gideyim bir bakayım.
Ben suit oda düşünüyorum açıkçası. Ama bebek kıyafeti vs verdiklerini bilmiyordum, telefonda hiç bahsetmediler. Ben de görüştükten sonra burada paylaşayım öğrendiklerimi.
Ne olursa olsun bu fiyatlarda pazarlık vardır eminim.
Merhaba,
Benim doktorum da bu hastaneyi önerdi ve orayı istiyor (doktorum hastanenin doktoru değil).
Ben suit oda düşünüyorum açıkçası. Ama bebek kıyafeti vs verdiklerini bilmiyordum, telefonda hiç bahsetmediler. Ben de görüştükten sonra burada paylaşayım öğrendiklerimi.
Arkadaşlar bu fiyatların hepsi pazarlıksız.
Sadece aldığım telefon bilgilerine dayalı fiyatlar.
Gidip görüşülünce düşebilir.
Aynı şekilde bu fiyatlar doğum ve sonrası her şey normal giderse geçerli.
Bazı ek hizmetler alınması gerekirse değişecektir.
Sadece fikir olsun diye paylaştım.
Umarım faydalı olur.
Ben kendim için Central Hospital Kozyatağı'nı seçtim.
Fiyatı makul ve temiz bir hastane.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Slm canim bende central da cengizhan beyle basladim muyenelere.bir jez gittim sali gunu de ikili teste gidecegim.fiyat ogrendigimde ustege bagli sezeyan 3900 o aklimda kaldi sadece.muayene 90 tl.buze mutlaka dogumbyapincaya kadar ve dogumunda nasil gectigini yaz canim.hastaneden memnun kalicakmisin bakalim.bunlar senden sonra orda dogum yapcaklar icin buyuk deneyim.bu arada eskiden medical park goztepeye giduyordum.orayla gorustum sezEryan 5000 tl idi.(sgk lilara ).bende arastirmana katkida bulunayim dedim.Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?