- 17 Temmuz 2012
- 60
- 9
- 98
merhaba hangi medicana acaba birde SGK geciyirmu biliyormusunuz? Allah korusun Kuvoz vs gerekirse SGK gecmezse bazii hastaneler 1000 TL istiyor gece basina çünkü o da onemliBende medicana ile konustum
Normal dogum: 3 bin lira
Sezeryan : 4 bin lira
Suit oda gece basi : 250 lira
Camlica medicana canim. Sgk geciyor yazdigim fiyatlar sgkli fiyatlar zaten. Allah korusun estra bir sorun olmadigi surece fiyatin kesinlikle artmayacagini soyledilermerhaba hangi medicana acaba birde SGK geciyirmu biliyormusunuz? Allah korusun Kuvoz vs gerekirse SGK gecmezse bazii hastaneler 1000 TL istiyor gece basina çünkü o da onemli
maşallah neşter yatak filan altından herhalde hatta pirlantaKizlar acibadem maslakla konustum. 20.000 tl
Birsey merak ettim Allianz sigortanizi 400 tl ye mi yaptirdinizMerhaba sisli memorial hastanesine gidiyorum. 400 tl gbi bir fiyata hamile kaldiktan sonra yatarak allianz sigorta Yaptirdik. Hastanenin anlasmasi oldugu ve allianz ailesinden oldugumuz icin 350 tllik muayneye 157 tl 11.000 tl lik dogum ucretini ise 5.500 tlye yapiyorlar. Sigortamiz hic bir ise yaramiyor sadece hastanenin anlasmasi oldugu icin allianza ozel bu fiyatlari Uyguluyorlar. Hastahanelerin sigortalar ile anlasmalari cok fark ettiriyor iyi ki ogrenmisiz yalandan yere onca para odiycektik mutlaka hastahanenizle onceden bu gibi seyleri yuz yuze gidip konusun.
Evet yatarak sigorta yaptırdık sadece maksat allianz ailesinden olmak sigortanın içeriği önemli değil en ufak paketten almanız yeterliBirsey merak ettim Allianz sigortanizi 400 tl ye mi yaptirdiniz
Çok pahalı bi hastane arti ilgi alaka ekstra bişey yok kuzenim doğum yaptı erdemden farksizCamlica medicana canim. Sgk geciyor yazdigim fiyatlar sgkli fiyatlar zaten. Allah korusun estra bir sorun olmadigi surece fiyatin kesinlikle artmayacagini soylediler
Hamilelikten sonra sigortalaninca cogu sigorta tedavileri karşilamiyor nasil oldu merak ettim?Evet yatarak sigorta yaptırdık sadece maksat allianz ailesinden olmak sigortanın içeriği önemli değil en ufak paketten almanız yeterli
Epidural normal dogum ne kadar biliyo musnben de central de düşünüyorum doğumu ama benim aldığım fiyatlar sizin yazdıklarınızdan çok farklı. geçenlerde central'de gebe eğitimine katıldım sonrasında fiyatları konuştum normal doğum 2016 için 2060 tl dedi görevli. zorunlu sezaryen de 2760 tl. ayrıca ben normal düşündüğüm için nelerin dahil olduğunu sordum bu fiyata bebeğin ilk testleri, dr muayenesi vb. var. ayrıca hastaneye yatışla birlikte hasta bezi/ped gibi şeyleri veriyorlar sadece çıkarken giymek için 1 tane lohusa külodu getirebilirsiniz dedi ebe, bebek için ilk giysiyi de verdiklerini söyledi, bir de lohusa şerbeti ikram ettiklerinden bahsetti başka bir yetkili de. doğum anında da pilates topu, masaj gibi imkanlar sağlandığını, bebeği doğar doğmaz anneye verdiklerini söyledi ebe. odaların hepsi tek kişilik istenirse suit oda da varmış ama ekstra ücret isteniyor o durumda. doğum odası da o eski ürkütücü odalardan değil, yatak odası gibi dizayn edilmiş, doğum yapılan yatak da rahat görünüyordu. temizlik olarak da ben beğendim açıkçası. normal doğuma babayı alıyorlar ama sezaryende almıyorlarmış.
kısaca aklımda kalanlar bunlar central'le ilgili.
central cazip geldi ama fiyat yine de biraz zorlayacak bizi, bir sonraki randevumda fiyat konusunda konuşmayı düşünüyorum belki bir indirim, taksit vb. kolaylık sağlıyorlardır.
Merhaba cengizhan beyden memnun musun canim?Slm canim bende central da cengizhan beyle basladim muyenelere.bir jez gittim sali gunu de ikili teste gidecegim.fiyat ogrendigimde ustege bagli sezeyan 3900 o aklimda kaldi sadece.muayene 90 tl.buze mutlaka dogumbyapincaya kadar ve dogumunda nasil gectigini yaz canim.hastaneden memnun kalicakmisin bakalim.bunlar senden sonra orda dogum yapcaklar icin buyuk deneyim.bu arada eskiden medical park goztepeye giduyordum.orayla gorustum sezEryan 5000 tl idi.(sgk lilara ).bende arastirmana katkida bulunayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?