Doğuma Hazırlık Özel Hastanelerin Doğum Fiyatları - İstanbul Anadolu Yakası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba,
Bende dün Anadolu sağlık merkezi ve Ataşehir Memorial için fiyat aldım :

Anadolu Sağlık Merkezi : 7700
Ataşehir Memorial : 7200

İçerisine doğum öncesi tetkikler,doğum,doğum sonrası tetkikler, çocuk muayene,aşı,testler dahil. Memorial ekstra kapı süsü,şerbet de getiriyor odaya :)

Bende medicana ile konustum
Normal dogum: 3 bin lira
Sezeryan : 4 bin lira
Suit oda gece basi : 250 lira
merhaba hangi medicana acaba birde SGK geciyirmu biliyormusunuz? Allah korusun Kuvoz vs gerekirse SGK gecmezse bazii hastaneler 1000 TL istiyor gece basina çünkü o da onemli

merhaba hangi medicana acaba birde SGK geciyirmu biliyormusunuz? Allah korusun Kuvoz vs gerekirse SGK gecmezse bazii hastaneler 1000 TL istiyor gece basina çünkü o da onemli
Camlica medicana canim. Sgk geciyor yazdigim fiyatlar sgkli fiyatlar zaten. Allah korusun estra bir sorun olmadigi surece fiyatin kesinlikle artmayacagini soylediler

Merhaba sisli memorial hastanesine gidiyorum. 400 tl gbi bir fiyata hamile kaldiktan sonra yatarak allianz sigorta Yaptirdik. Hastanenin anlasmasi oldugu ve allianz ailesinden oldugumuz icin 350 tllik muayneye 157 tl 11.000 tl lik dogum ucretini ise 5.500 tlye yapiyorlar. Sigortamiz hic bir ise yaramiyor sadece hastanenin anlasmasi oldugu icin allianza ozel bu fiyatlari Uyguluyorlar. Hastahanelerin sigortalar ile anlasmalari cok fark ettiriyor iyi ki ogrenmisiz yalandan yere onca para odiycektik mutlaka hastahanenizle onceden bu gibi seyleri yuz yuze gidip konusun.

Birsey merak ettim Allianz sigortanizi 400 tl ye mi yaptirdiniz

Camlica medicana canim. Sgk geciyor yazdigim fiyatlar sgkli fiyatlar zaten. Allah korusun estra bir sorun olmadigi surece fiyatin kesinlikle artmayacagini soylediler
Çok pahalı bi hastane arti ilgi alaka ekstra bişey yok kuzenim doğum yaptı erdemden farksiz

Evet yatarak sigorta yaptırdık sadece maksat allianz ailesinden olmak sigortanın içeriği önemli değil en ufak paketten almanız yeterli
Hamilelikten sonra sigortalaninca cogu sigorta tedavileri karşilamiyor nasil oldu merak ettim?

Hastanenin sigorta ile anlasmasi var aslinda sigortanin sartlari deil sdece allianz ailesinden olman onemli allianza ozel indirimi var

Epidural normal dogum ne kadar biliyo musn

Merhaba arkadaşlar,
Uzun araştırmalar sonucunda İstanbul'daki doğum yapılabilecek özel hastanelerin fiyat bilgilerini buldum. (anadolu yakası+avrupa yakası)
Buyurunuz buradan;

.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Memorial şişli Epidural sezeryan 12000

Acıbadem maslak Epidural sezeryan 21300

2017 ücretleri bana sezeryan lazım olduğu için bunları sordum.

Merhaba cengizhan beyden memnun musun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…