Merhaba,
Ben henüz gidip hastane ile birebir görüşmedim.
Ben de bu hafta içi gideceğim ve kesinleştireceğim.
Benim doktorum da bu hastaneyi önerdi ve orayı istiyor (doktorum hastanenin doktoru değil).
Ben sizdeki bilgileri ve kendiminkileri yanıma alıp gideyim bir bakayım.
Ben suit oda düşünüyorum açıkçası. Ama bebek kıyafeti vs verdiklerini bilmiyordum, telefonda hiç bahsetmediler. Ben de görüştükten sonra burada paylaşayım öğrendiklerimi.
Ne olursa olsun bu fiyatlarda pazarlık vardır eminim.
Kuşlar central da hangi dru onerirsiniz?? Bende orayi dusunuyorumda
merhaba ben figen akına gidiyorum kuzenimin dr ydu . çok tatlı çok ilgili bir dr , eğer göremediği birşey varsa bir kaç hastadan sonra tekrar muayene ye alır haftaya tekrar gel demez :) ben kendisinden memnunum fakat randevu almak biraz zor iste
fakat fatma ur hanımın da iyi olduğunu söylüyorlar
Kuşlar central da hangi dru onerirsiniz?? Bende orayi dusunuyorumda
Hanimlar central hastanesinin suit odalari hakkinda bi bilginiz var mi?
Cok tesekkur ederim canim. Super bir bilgi verdin:) gezmissin hastaneyi nasil begendin mi? Cok kalabalik mi. Ben camlica medicana'ya gidiyorum. Fiyat olarak yuksek hemee int. De biraz kotu yorum okudum. Central'i dusunuyorum dogum icin. O kadar kararsizim kiodaları gezdim canım suit odalarda iki ayrı bölmeli ortada ufak bir duvar var. Geniş oda da var onda da perde var arada. açıkcası bana geniş oda daha büyük geldi suitten daha iyi gibi.
Cok tesekkur ederim canim. Super bir bilgi verdin:) gezmissin hastaneyi nasil begendin mi? Cok kalabalik mi. Ben camlica medicana'ya gidiyorum. Fiyat olarak yuksek hemee int. De biraz kotu yorum okudum. Central'i dusunuyorum dogum icin. O kadar kararsizim ki
Doğum yapan iki arkadaşım oldu martta. Koridorlarda kalabalık ses gürültü olayı yok. Hemşirelerde ilgili ve temiz bir hastane. Benimde temmuz başında doğum kısmetse orada düşünüyorum. Kayınvalidem sağlık bakanlığında çalışıyor denetimlere göre hastane çok iyi o konuda güvenirliğini garantileyebilirim sana da. İçin rahat olsun bence. Çocuk doktorları da iyi diye duydum.
Doğum yapan iki arkadaşım oldu martta. Koridorlarda kalabalık ses gürültü olayı yok. Hemşirelerde ilgili ve temiz bir hastane. Benimde temmuz başında doğum kısmetse orada düşünüyorum. Kayınvalidem sağlık bakanlığında çalışıyor denetimlere göre hastane çok iyi o konuda güvenirliğini garantileyebilirim sana da. İçin rahat olsun bence. Çocuk doktorları da iyi diye duydum.
merhaba bahsettiğiniz hastane hangisi anlayamadım? çamlıca med,cana mı central hospital kozyatağı mı?
Merhaba ben haziranda dogum yaptim centralda.saydigin hastanelerin hepsi gayet guzel medicalpark haric. Fakat centralda bi dogumda olabilcek hersey oldugundan ekstra ucret odemene gerek yok. Doktor kesinlikle figen temelli oneriyorum. Zorlu bi dogum gecirdim ve doktorum bu kdr normal dogum icin beni desteklemeseydi sezeryan plurdum ki ben doktor sorsun diye bekledim ama dogurcaksin dedi bekledi valla. Normal dogumda esini aliyolar cunku oyle baskalariyla girmiyosun doguma herkes ayri bi dogumhanede dogum yapiyor. Sancilarini ise ozel odanda cekiyosun butun muayenelerin aciklik vs odanda yapiliyor boyle olunca yanina kimi istersen alabilirsin psikolojik olarak cok iyi oluyor.zaten kimse olmasa bile hemsireler ebelerin ilgilsi bile sana moral oluyor. Fakat sezeryanda erkek almiyolar cunku ameliyathanede oluyosun ve herkesin bi ozeli var. Sende eminim baskasinin esinin seni oyle gormesini istemezsin. Hastanede yemek servisine gelenden doktoruna kdr herkes cok kibar saygili. Ben cok cok memnun kaldim.Selam herkeseDoğumlarınızı centralda mınyaptınız? Doğuma eş ve doğum fotoğrafçısı almıyorlardı hala almıyorlar mı? Hangi dr öneriyorsunuz? Yenidoğan küvez kaç adet var? ve yetişkin ve yenidoğan yoğun bakım ünitesi var mo kızlar bilio musunuz biz de 18+1 hamişiz göztepe park hastanesinyeterli gözükmediğinden central , medical parl göztepe, memorial ataşehir, kadıköy şifa,acıbadem, medipol bu konuları arastırıyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim öZel sigortaç yok ssk lıyım normal doğumcu bir de doğuma eş ve getireceğim doğum fotoğrafçısını alacak temiz yeterli küvezi olan yenidoğan ve yetikşn yoğun bakımı olan hastane arıyorum. Memorial ve kadıköy şifa acıbadem olabilir ama gerek var mı diye de düşünmeden edemiyorum? Bu arada bende doğum fotoğrafçısıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?