Eğer bu konuda yalan soylediyseniz er ya da geç açığa çıkar o gün olmasa başka gün ama hiç konusmadiysaniz bişey soylemediyseniz sorun yok . Ayrıca bunu niye bu kadar takiyorsunuz anlayamadım annesi babası ayrı olan hatta yeni ailelerde kardeşleri olan bir sürü insan var kimisi iyi anlaşır kimisi iyi anlasmaz yani bunun sır olmasını gerektirecek noktayı anlayamadım. Madem guvenmiyorsunuz müsait olmadığınızı belirtseydinjz hem siz yakın davranmasaniz onlar evinize gelme isteklerini dile getirmezdiler. Ya mesafeli olun iş arkadaşlarınızla ya da net .Kızlar geçenlerde konu açmıştım diye annem babam ayrı bn bunu saklamıştım iş arkadaşlarımdan çünkü yeni tanıdığım kişilerdi güvenmediğim icin anlatmak istemedim babamın diğer çocuklarındanda bahsetmedim bn evliyim yeni sayılır evime gelmek istiyorlar eşimin ailesi ile ayni apartmandayız sizce bu sır öğrenilirmi bana geldiklerinde fln nasıl bi yol izlemeliyim kendileri gelmek istedi bu arada bn davet etmedim ve ailevi konularımı konuşacak kdr yakın görmüyorum kendilerini
Dedikoducu bi işyeri herkez birbirine karşı düşman gibi acıkcası güvenmediğim için böyle düşündüm ama şuan zorlanıyorum sakladığım içinNiye saklamak istiyorsunuz anne babanızın ayrı olduğunu?
Öğrendiklerinde ne olacak sence yani diyecekler senin içinDedikoducu bi işyeri herkez birbirine karşı düşman gibi acıkcası güvenmediğim için böyle düşündüm ama şuan zorlanıyorum sakladığım için
Yaşanları bilmiyorum ama insanların ayrılması ardından yeni bir hayat kurmaları çok doğal şeyler. Ayrıntıları es geçerek konunun öğrenilmesi tuhaf karşılanmaz fakat sizin ısrarla gizlemeniz merak uyandırır.
Eğer bu konuda yalan soylediyseniz er ya da geç açığa çıkar o gün olmasa başka gün ama hiç konusmadiysaniz bişey soylemediyseniz sorun yok . Ayrıca bunu niye bu kadar takiyorsunuz anlayamadım annesi babası ayrı olan hatta yeni ailelerde kardeşleri olan bir sürü insan var kimisi iyi anlaşır kimisi iyi anlasmaz yani bunun sır olmasını gerektirecek noktayı anlayamadım. Madem guvenmiyorsunuz müsait olmadığınızı belirtseydinjz hem siz yakın davranmasaniz onlar evinize gelme isteklerini dile getirmezdiler. Ya mesafeli olun iş arkadaşlarınızla ya da net .
Evine gelseler nasıl anlıyacaklar ki ? Ama bu kadar yakın görmedigin kisileri de evine sokma derim ben..
Öğrendiklerinde ne olacak sence yani diyecekler senin için
Bence içsel mesafeli ama dışsal sıcak bi insansınız yoksa inanın kimse sizinle yakınlaşma çabasına girmez. Bence kendinizi çok kasmayin bosverinMesafeliyim ama onlar beni yakın görüyorlar demekki yoksa bn cidden mesafeliyim şuan da suçluluk duyuyorum
Eşinin ailesine açıkça söylemelisin yoksa laf lafı açar
Ha birde benim dedem var mesela söyleme dersin onu söyle anlar ve kesin söyler
Umarım eşinizin ailesi öyle değildir
Bunu gizleyip gizlememek sizin kararınız
Bence içsel mesafeli ama dışsal sıcak bi insansınız yoksa inanın kimse sizinle yakınlaşma çabasına girmez. Bence kendinizi çok kasmayin bosverin
Bilemedim yani, benim annemle babam ben 6 yaşımdayken ayrıldılar. İşyerim dahil cümle alem bilir hiç saklama gereği hissetmedim. İş yerinde anne babanızın seneler önce ayrılmasını nasıl kullanabilirler onu da anlayamadım.Dedikoducu bi işyeri herkez birbirine karşı düşman gibi acıkcası güvenmediğim için böyle düşündüm ama şuan zorlanıyorum sakladığım için
Ya bacım nolacak sal gitsin benim bqbam babq öyle bi ihqnet etti ki aha şurda bi hafta sonra amrliyat olacak gitmiyorum çocuğumu görmek istedi göstermiyorum. Soranlara da kayınpederim dahil herkese babam bana baba değilse ben de on evlat olmam deyip kesip atıyorum. Bu kadar tutma içinde kasma kendini. Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. Ailen sana kötülük ettiyse bunu insanlardan gizleyerek kendine ekstra bi yük yükleme. İçinden geleni söyle belki anlat rahatlarsın. İnsanlar iş yerinde dedikodunu yapıp ne diycek falanca annesi babasıyla görüşmüyormuş. Bitti bu kadarBilemiyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?