Özel hayatı gizlemek bu kadar zormu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne öneririsiniz vallahi milletten utancıma böyle oldum
Peki utanması gereken kişi siz misiniz? Ailenizden utanarak onları önemsemeyin. Sizin için o kadar bile değerleri olmasın.. Ailenizle ilgili hislerinizde bence bi uzman yardımı da alın. Belli ki içinden çıkamıyorsunuz.. Ama dediğim gibi yaşanılanlardan dolayı sizin utnmanız gereken bişey yok

valla sizin gibi insanlara bayılıyorum.
nasıl da önemsiyorsunuz kendinizi.

alt tarafı anne baba ayrılmış.
sanki biri fbi biri kgb ajanı. birazdan da
operasyona gidecek mr and mrs smith.

kime ne yahu? niye laf sizin ananıza babanıza gelsin.
ortaya atılmış ve olur mu olmaz mı belli olmayan bir ‘bir gün de sana geliriz’ teklifi için ne bu panik?

bence bu konu ile ilgili atlatamadıgınız şeyler var.
yardım almaya bakın.

İnsanlar açık aradığı için anlatmak istemedim acıkcası güvenmiyorum çünkü sonunda sıkıntıya düşen bn oluyorum ama doğruyu bulmam lazım böyle olmuyo

Sorunlu bi çocukluk geçirdim ona bağlıyorum ve düğün zamanımı burnumdan getirdiler nefret ediyorum o yüzden

Anlatmak zorunda değilim doğru söylüyorsunuz sanki onlar bana herşeyimi anlatıyormu
Anltma ama şu kafadan da çık bi an önce. Şöyle düşün belki o kişiler de daha önce eşlerinden ayrıldı ayrıla da bilir. O yğzden düşünme bu kadar yahu. Kime ne

Sizi anlıyorum insanlar asırı sinir bozucu olablıyor b arkadasımda aileisn bosanmıslıgını anlatmıstı herkes ondan snra kıza aileside bosanık blmem ne demisti arkasndan sevgilisin ailesi hor gormustu kızı kızda sinrlendi cok hakkısn soleme konusu ble acılsa kapat ne blim insanlaırn sagı solu belli olmuyor moral bozuyorlar

Esinize ve kv tarafınıza söyleyin iş arkadaslarinizin bilmedigini ve bilmelerini istemediginizi.
Bence bilmelerinde bir sorun yok. Bosanma travmasıni hala daha atamamışsiniz. Sadece ayrıldıklarını soyleyip konuyu kapatabilirsiniz. Detay sorana o konuyu konuşmanin size iyi gelmediğini soylersiniz kapanır.

Aman saklayın sakın duymasınlar bu çooooook ayıp gerçeği. Hatta ıssız bir adaya yerleşin ki bu durumu hiçkimse bilmesin. Duyulur muyulur bişey olur sonra aman felaket
Bilsinler be kardeşim ne olacak yani?
Ayıp mı günah mı ne var yani boşanmışsa...
Densizlik eden olursa ver ağzının payını gitsin.

Anlamanıza sevindim çünkü herkez anlamıyo bu durumu zor bi durum dediğim gibi anlatmiyim en iyisi kimseye güven olmuyo

İlerde belki konu açılınca söylerim şuan hiç bahsetmek istemiyorum

Densizlik yapan çok oluyor bu konularda bilip bilmeden o yüzden anlatmak istemedim

Bende öyle yapmayı düşünüyorum artık ama bu zamana kdr dememiştim bu zamandan sonra nesil diyebilirim diye düşünüyorum
insan durup dururken benim de annem babam ayrı der mi?
kimse size bunu sormuyor ki zaten. evinize geliriz demişler. gelip annenden babandan seni isteriz deseler neyse o zaman dert edin.

bakın benim kayınpederim kendine çok aşağılık bir hayat seçti.
valideyi boşamadan, kendinden 20 yaş küçük bir kadınla başka bir şehirde yaşamaya başladı.
3 yıldır hiç muhabbet konusu olmadı
kimse bize anneniz-babanız ne yapıyor demedi.
birileri sorduğunda sağlıkları iyi çok şükür falan dedik.
durumu bilen insanlar da var, onlar kendilerine dedikodu malzemesi aradığında onların hayati, bizi ilgilendirmez dedik, geçtik.
gerçekten de öyle. ebeveynlerinizin ayıplarından, gunahlarından siz mesul değilsiniz.
atın artık üstünüzden su anlamsız endişeyi.
3 saat uzak şehirdeki ailenizi kimse araştırmayacak. ne istiyorsanız onu söyleyin.
boşanmak da bu kadar korlunç bir şey degil, bu kadar kafaya taktığınız şey imtihanınız olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…