- 17 Eylül 2018
- 2.475
- 8.208
- 78
Peki utanması gereken kişi siz misiniz? Ailenizden utanarak onları önemsemeyin. Sizin için o kadar bile değerleri olmasın.. Ailenizle ilgili hislerinizde bence bi uzman yardımı da alın. Belli ki içinden çıkamıyorsunuz.. Ama dediğim gibi yaşanılanlardan dolayı sizin utnmanız gereken bişey yokNe öneririsiniz vallahi milletten utancıma böyle oldum
İnsanlar açık aradığı için anlatmak istemedim acıkcası güvenmiyorum çünkü sonunda sıkıntıya düşen bn oluyorum ama doğruyu bulmam lazım böyle olmuyoPeki utanması gereken kişi siz misiniz? Ailenizden utanarak onları önemsemeyin. Sizin için o kadar bile değerleri olmasın.. Ailenizle ilgili hislerinizde bence bi uzman yardımı da alın. Belli ki içinden çıkamıyorsunuz.. Ama dediğim gibi yaşanılanlardan dolayı sizin utnmanız gereken bişey yok
Ama şunu da bil nltmak zorunda da değilsin sorarlarsa iyiler de geçİnsanlar açık aradığı için anlatmak istemedim acıkcası güvenmiyorum çünkü sonunda sıkıntıya düşen bn oluyorum ama doğruyu bulmam lazım böyle olmuyo
Sorunlu bi çocukluk geçirdim ona bağlıyorum ve düğün zamanımı burnumdan getirdiler nefret ediyorum o yüzdenvalla sizin gibi insanlara bayılıyorum.
nasıl da önemsiyorsunuz kendinizi.
alt tarafı anne baba ayrılmış.
sanki biri fbi biri kgb ajanı. birazdan da
operasyona gidecek mr and mrs smith.
kime ne yahu? niye laf sizin ananıza babanıza gelsin.
ortaya atılmış ve olur mu olmaz mı belli olmayan bir ‘bir gün de sana geliriz’ teklifi için ne bu panik?
bence bu konu ile ilgili atlatamadıgınız şeyler var.
yardım almaya bakın.
Anlatmak zorunda değilim doğru söylüyorsunuz sanki onlar bana herşeyimi anlatıyormuAma şunu da bil nltmak zorunda da değilsin sorarlarsa iyiler de geç
Anltma ama şu kafadan da çık bi an önce. Şöyle düşün belki o kişiler de daha önce eşlerinden ayrıldı ayrıla da bilir. O yğzden düşünme bu kadar yahu. Kime neAnlatmak zorunda değilim doğru söylüyorsunuz sanki onlar bana herşeyimi anlatıyormu
e tamam da iş arkadaşlarınız ile ne alakası var?Sorunlu bi çocukluk geçirdim ona bağlıyorum ve düğün zamanımı burnumdan getirdiler nefret ediyorum o yüzden
Evet sorarlarsa peki sölesemmiAnltma ama şu kafadan da çık bi an önce. Şöyle düşün belki o kişiler de daha önce eşlerinden ayrıldı ayrıla da bilir. O yğzden düşünme bu kadar yahu. Kime ne
Zaten 3 saatlik mesafedeyim şehir dışında yaşıyorum ben ailemle aynisi şehirde değilime tamam da iş arkadaşlarınız ile ne alakası var?
başka yerde yasıyorlar de gec. kim niye önemsesin sizin anne babanızı?
Bende öyle yapmayı düşünüyorum artık ama bu zamana kdr dememiştim bu zamandan sonra nesil diyebilirim diye düşünüyorumArkadaşın dediği doğru ayrılar de geç
Sizi anlıyorum insanlar asırı sinir bozucu olablıyor b arkadasımda aileisn bosanmıslıgını anlatmıstı herkes ondan snra kıza aileside bosanık blmem ne demisti arkasndan sevgilisin ailesi hor gormustu kızı kızda sinrlendi cok hakkısn soleme konusu ble acılsa kapat ne blim insanlaırn sagı solu belli olmuyor moral bozuyorlarKızlar geçenlerde konu açmıştım diye annem babam ayrı bn bunu saklamıştım iş arkadaşlarımdan çünkü yeni tanıdığım kişilerdi güvenmediğim icin anlatmak istemedim babamın diğer çocuklarındanda bahsetmedim bn evliyim yeni sayılır evime gelmek istiyorlar eşimin ailesi ile ayni apartmandayız sizce bu sır öğrenilirmi bana geldiklerinde fln nasıl bi yol izlemeliyim kendileri gelmek istedi bu arada bn davet etmedim ve ailevi konularımı konuşacak kdr yakın görmüyorum kendilerini
Anlamanıza sevindim çünkü herkez anlamıyo bu durumu zor bi durum dediğim gibi anlatmiyim en iyisi kimseye güven olmuyoSizi anlıyorum insanlar asırı sinir bozucu olablıyor b arkadasımda aileisn bosanmıslıgını anlatmıstı herkes ondan snra kıza aileside bosanık blmem ne demisti arkasndan sevgilisin ailesi hor gormustu kızı kızda sinrlendi cok hakkısn soleme konusu ble acılsa kapat ne blim insanlaırn sagı solu belli olmuyor moral bozuyorlar
Esinize ve kv tarafınıza söyleyin iş arkadaslarinizin bilmedigini ve bilmelerini istemediginizi.
Bence bilmelerinde bir sorun yok. Bosanma travmasıni hala daha atamamışsiniz. Sadece ayrıldıklarını soyleyip konuyu kapatabilirsiniz. Detay sorana o konuyu konuşmanin size iyi gelmediğini soylersiniz kapanır.
Aman saklayın sakın duymasınlar bu çooooook ayıp gerçeği. Hatta ıssız bir adaya yerleşin ki bu durumu hiçkimse bilmesin. Duyulur muyulur bişey olur sonra aman felaket
Bilsinler be kardeşim ne olacak yani?
Ayıp mı günah mı ne var yani boşanmışsa...
Densizlik eden olursa ver ağzının payını gitsin.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum artık ama bu zamana kdr dememiştim bu zamandan sonra nesil diyebilirim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?