Özel hayatı gizlemek bu kadar zormu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok kötü bi küçüklük geçirdim şuan evlendim mutluyum eski konular canımı sıkıyor ve düğün zamanı bana çok çektirdiler onların bahsini yapmadım o yüzden
Anlıyorum umarım sizin için bundan sonrasi cok keyifli bir hayat olur. Fakat nacizhane tavsiyem, bunun açıga çıkması stresini yaşamak yerine konu açılırsa "Ayrılar." diyip kapatabilirsiniz. Kimseye hiçbir şeyle ilgili ayrınti vermek mecburiyetiniz yok zaten.

Nasıl yamuk yumuk devrik bir cümle kurmuşum . Ailenizin eşine söyleyin ne demek acaba

Peki 4-5 aydır anlatmadığım konuyu anlatınca nasıl bir tepki alırım

Bende öyle yapıcam eğer konu açılınca ayrılar diyip kapatabilirim dediğiniz gibi

Nasıl yamuk yumuk devrik bir cümle kurmuşum . Ailenizin eşine söyleyin ne demek acaba

:))) eşimin ailesi yanlış anlarmı bilemediğim için aslında bşy demezler haklı görürler beni insanlar fesat birde mtsuzluklarınla mutlu oldukları için anlatmak istemedim

Bende öyle yapıcam eğer konu açılınca ayrılar diyip kapatabilirim dediğiniz gibi
Aynen öyle, yaşadıklarınız belli ki sizde etki bırakmış bu yüzden söyleyip tekrar yaşamak sizi rahatsız ediyor. Ama buna hiçbir mecburiyetiniz yok. Soran çıkarsa da "Özel sebepler." diyip geçiştirin. Gizlemek daha büyük stres, yorar insanı.

Sonuç olarak ayrı deyip geçiştirin diyosunuz
Büyük ihtimal aa niye ayrıldılar diye soracaktırlar ama anlaşamadılar ayrıldılar dersin bu kadar çok ileri giderlerse de abartmayın da size ne dersin bi daha sormazlar. Kendine bunu niye bu kadar dert ediyosn ki yük etme kendine canına yazık

Yeni bir hayata başladım ve onları çıkardım hayatımdan bahsedip kendimi her defasında üzmek istemediğim için öyle diyeceğim bende olduki Pazartesi sorarlarsa annen nasıl fln diye annemi görmedim ayrıldılar başka şenirde annem diyecem eminimki Şaşıracaklardır

İnsanları samimi bulmadığım için belki anlatmak istemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…