Saklıyorum derken onlara olmayan şeyler söylediniz mi?4 aydır saklıyorum
Yok söylemedim sessiz kalıyorum onlar konu açınca iyiler diyorum okdrSaklıyorum derken onlara olmayan şeyler söylediniz mi?
Ne saçma bir şey bilseler ne bilmeseler ne
O zaman sorun olmaz kv gelip hoşgeldin dese bile gelinimiz aileside şöyle falan diye anlatmaz heraldeYok söylemedim sessiz kalıyorum onlar konu açınca iyiler diyorum okdr
Anlıyorum umarım sizin için bundan sonrasi cok keyifli bir hayat olur. Fakat nacizhane tavsiyem, bunun açıga çıkması stresini yaşamak yerine konu açılırsa "Ayrılar." diyip kapatabilirsiniz. Kimseye hiçbir şeyle ilgili ayrınti vermek mecburiyetiniz yok zaten.Çok kötü bi küçüklük geçirdim şuan evlendim mutluyum eski konular canımı sıkıyor ve düğün zamanı bana çok çektirdiler onların bahsini yapmadım o yüzden
Tabii ki sizin kararınız ama çok tuhaf geldi anne -baba ayrı olduğunu sanki büyük bir sır gibi saklamaya çalışmanız .
Ama illa da istemiyorsanız , ailenizin eşine söyleyin ‘bilmiyorlar söylemeyin’ ..
Peki 4-5 aydır anlatmadığım konuyu anlatınca nasıl bir tepki alırımYa bacım nolacak sal gitsin benim bqbam babq öyle bi ihqnet etti ki aha şurda bi hafta sonra amrliyat olacak gitmiyorum çocuğumu görmek istedi göstermiyorum. Soranlara da kayınpederim dahil herkese babam bana baba değilse ben de on evlat olmam deyip kesip atıyorum. Bu kadar tutma içinde kasma kendini. Herkes kendi tercihlerinin sonucunu yaşar. Ailen sana kötülük ettiyse bunu insanlardan gizleyerek kendine ekstra bi yük yükleme. İçinden geleni söyle belki anlat rahatlarsın. İnsanlar iş yerinde dedikodunu yapıp ne diycek falanca annesi babasıyla görüşmüyormuş. Bitti bu kadar
Anlıyorum umarım sizin için bundan sonrasi cok keyifli bir hayat olur. Fakat nacizhane tavsiyem, bunun açıga çıkması stresini yaşamak yerine konu açılırsa "Ayrılar." diyip kapatabilirsiniz. Kimseye hiçbir şeyle ilgili ayrınti vermek mecburiyetiniz yok zaten.
Nasıl yamuk yumuk devrik bir cümle kurmuşum . Ailenizin eşine söyleyin ne demek acaba
Cqnım benim niye tepki alasın insanlara ne.. Boşver canım benim takma bu kadar hayatta ne dertler var iişyerindeki dedikoducu yellozlar kimmmişPeki 4-5 aydır anlatmadığım konuyu anlatınca nasıl bir tepki alırım
Sonuç olarak ayrı deyip geçiştirin diyosunuzCqnım benim niye tepki alasın insanlara ne.. Boşver canım benim takma bu kadar hayatta ne dertler var iişyerindeki dedikoducu yellozlar kimmmiş
Aynen öyle, yaşadıklarınız belli ki sizde etki bırakmış bu yüzden söyleyip tekrar yaşamak sizi rahatsız ediyor. Ama buna hiçbir mecburiyetiniz yok. Soran çıkarsa da "Özel sebepler." diyip geçiştirin. Gizlemek daha büyük stres, yorar insanı.Bende öyle yapıcam eğer konu açılınca ayrılar diyip kapatabilirim dediğiniz gibi
Büyük ihtimal aa niye ayrıldılar diye soracaktırlar ama anlaşamadılar ayrıldılar dersin bu kadar çok ileri giderlerse de abartmayın da size ne dersin bi daha sormazlar. Kendine bunu niye bu kadar dert ediyosn ki yük etme kendine canına yazıkSonuç olarak ayrı deyip geçiştirin diyosunuz
Yeni bir hayata başladım ve onları çıkardım hayatımdan bahsedip kendimi her defasında üzmek istemediğim için öyle diyeceğim bende olduki Pazartesi sorarlarsa annen nasıl fln diye annemi görmedim ayrıldılar başka şenirde annem diyecem eminimki ŞaşıracaklardırAynen öyle, yaşadıklarınız belli ki sizde etki bırakmış bu yüzden söyleyip tekrar yaşamak sizi rahatsız ediyor. Ama buna hiçbir mecburiyetiniz yok. Soran çıkarsa da "Özel sebepler." diyip geçiştirin. Gizlemek daha büyük stres, yorar insanı.
Büyük ihtimal aa niye ayrıldılar diye soracaktırlar ama anlaşamadılar ayrıldılar dersin bu kadar çok ileri giderlerse de abartmayın da size ne dersin bi daha sormazlar. Kendine bunu niye bu kadar dert ediyosn ki yük etme kendine canına yazık
Anne ve babanizin ayri olmasi devlet sirri mi?
Ailen sana bi yükmüş zaten bi de böyle dertlenerek kendine daha çok yüklenmeİnsanları samimi bulmadığım için belki anlatmak istemedim
Ne öneririsiniz vallahi milletten utancıma böyle oldumAilen sana bi yükmüş zaten bi de böyle dertlenerek kendine daha çok yüklenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?