• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel hayatim

Yazınızdan bir şey anlamadım düzgün kursanız şu cümleleri. Ya da yazdıktan sonra şöyle tekrar bir okuyup düzenleseniz:KK51:

o senin kocan..
kocadan utaniyorsan kimden utancaksin. Evde atletle kol alti kılla rahat rahat geziyorum. :KK70:
bişey demiyo.
seni bi garip gördüm :)
Bacağı paketi uzatmayı anlarmda zamanını beklersnz falan koltukaltı kiliyla eşinizn yannda gezmeniz biraz garip geldi. Bu kadar rahat olmayın bence ya küçük epilatorler en minik killara kadar alıyor. Adam bi süre sonra asker arkadasyla yaşıyor gbi hisseder bence

Ben zaten konu sahibine değil yorum yapanların koltuk altını uzatabilmesine, bacaklarını kış boyu almama rahatlığına şaşırdım. Kocalarının yanında bu şekilde rahat olmaları beni şaşırttı. Jiletle bile alsan her gün alamazsın zaten. Bana garip gelen kıllı gezmenin normal görülmesi.
Bende çok sasirdm adam bi süre sonra ev arkadasyla yaşıyor gbi hisseder epilatorle koltuk altını almak 1 dk zaten gerçekten şoklardaym :) lazere gidicem pazar günü bacaklarımı uzattım o yüzden ve kendimden tiksiniyorm

İlle regl sonrasi mi sirlenmek zorundasiniz? Ne zaman alinacak boya gelirse o zaman gidin sirlenin, tuhaf derdinizden de kurtulmus olursunuz.

1 aya uzamıyorsa 1.5 ay bekleyin madem. 2. aya bırakmayın. İlla regl sonrası ağdaya gidilcek diye bir kural yok.

Evlendiğiniz adamlardan neden utanıyorsunuz ? Her şekilde gezerim yanında hiç utanmam. Kocam o benim hastalık durumu var en basiti. Kılla tüyle soğuyacaksa da keyfi bilir

Evlendiğiniz adamlardan neden utanıyorsunuz ? Her şekilde gezerim yanında hiç utanmam. Kocam o benim hastalık durumu var en basiti. Kılla tüyle soğuyacaksa da keyfi bilir

Kılları almak varken ve buna engel bir şey yokken neden öyle gezelim ki anlayamadım gerçekten:110: Bunun utanmayla ilgisi yok ki bu genel bir hijyen kuralıdır, dişlerini fırçalamak ya da hergün duş almak gibi bir şey bu bence. Mesela eşim de hijyen kurallarına dikkat etmiyorsa soğurum çok net.

Ya valla yorumları okurken hayrete düştüm. Kılları temizlemek hijyenik bir olaydır. Bırakın eşimin görmesinden rahatsız olmayı ben kendim katlanamam kıllı dolaşmaya. Evli olunsa da o kadar rahat olunmamalı ya. Yanında osurmanın hoş olmaması gibi bir şey bu. Temiz olmak hem kendi vücuduna hem karşındakine saygıdır. Bilmiyorum. Ben hassasım bu konuda.
Bir ilişki uzmanı bu tarz şeylerin ilişkiyi bıcaklamak olduğunu söylemişti. Esin yaninda Gaz çıkarmak, , tirnak kesmek vs. Yani eşi kendinden tiksindirmemek gerekiyormuş. Aynı sekilde eş kişisi de dikkat etmelidir.
Kil tüğ işi zaten bir kadinın kişisel temizliği dikkat etmek lazım. Insanin kendisi rahatsız oluyor bir zaman sonra.
Bir şekilde halledilmeli. En güzeli lazere gidip tamamen kurtulmalı. :süslü:

Ben zaten konu sahibine değil yorum yapanların koltuk altını uzatabilmesine, bacaklarını kış boyu almama rahatlığına şaşırdım. Kocalarının yanında bu şekilde rahat olmaları beni şaşırttı. Jiletle bile alsan her gün alamazsın zaten. Bana garip gelen kıllı gezmenin normal görülmesi.
Bacaklarımın dinlenmeye ihtiyacı var :KK48:
Çok kıllı değilim zaten bir orangutan gibi dolaşmıyorum kışları.. Üşüyoruz üşüyoruz :KK48:
Şaka bir yana kılımızın olması normal zaten. Bir aklı selim çıkarmış kadınlar kılsız olur diye almış başını gitmiş kendine saygıya kadar içselleştirmişiz hatta yeni moda kollarımızında kılsız olması gerektiği yönünde. Mesela eskilerde bu yokmuş kimse de ıyy kendine saygısız kadın demiyolarmış şimdi diyolar. Yani biraz derinlemesine düşünsek kılımız normal, almak anormal değil mi zaten.
Neyse ya toplumun örfü adeti başlayacak yine yorumlarımı burda kesiyorum.

Sirlenirdim ne ayol. Sinirlenirdim diye okudum diyorum niye kuaföre gidip sinirleniyo reglden sonra:D ilahi:D evde kendiniz yapın makina alıp. Ya da lazere gidin ne diyelim şimdi:D ya da azcık öyle takılın belki öyle de sever eşiniz, kavga edeceğinize..

Bekarım, evet yazın daha sık alıyorum ama kışın da uzatmam, alırım. Kendime hoş görünmek adına yoksa zaten kışın kazak, pantolon falan, kimsenin bir yerimi gördüğü yok. Ben de yüzümü pek pür-ü pak yapmam, yani pala remzi gibi dolaşmıyorum tabi de çok da incelemem yani ama bir ilişkim falan olsaydı daha titizlenirdim tabi ay :oops: Sonuçta evlilerin daha dikkatli olması gerektiğini düşünüyorum amma kadın amma erkek. Birbirinize her bakımdan çekici gelmelisiniz ya öyle beraber tuvalete girmeler, gaz çıkarmalar, kıllı kıllı dolaşmalar(mecburi durumlar hariç) çok yanlış geliyor bana. Ama "ay biraz tüyüm var, ay kaçiyim saklaniyim kocamdan çok utanıyorum" düşüncesi de bir o kadar yersiz. Keyfinizden değil uzaması gerektiği için bırakıyorsunuz ve eşiniz sorun etmiyorsa siz niye sorun ediyorsunuz? Yattığınız adamdan da utanmanız bir garip, herşeyinizi görüyor zaten:işsiz:

Eşten utanmak bana çok tuhaf geliyor. Demek ki eşi olarak benimsememiş diye düşünüyorum böyle durumlarda..
Şahsen bizim eşimle aramızda sanırım utanacağımız hiçbir durum olamaz. Düşünüyorum ama aklıma hiç öyle bir durum gelmiyor.
Hele ki kıl tüy sorunu..

Her ay tüm vücuda sir ağda parası da epey tutuyordur. Bence para biriktirip lazere gidin, kökten kurtulun. Gerçi ben gittim kurtulamadım, tüğler sarı olunca makine görmüyormuş. O yüzden o sıralar canım ne isterse o yöntemi seçip temizliyorum; bazen epilatör, bazen kuaförde, bazen jiletle... Bu arada venüs jilet çok iyi, hiç tahriş etmiyor, hem de jiletle alındığı pek belli olmuyor, bende jilet kullandım diye artma da olmadı.

Bu arada topik ne kıllıymış maşallah, bir de normal normal diyorlar. Tamam her zaman tertemiz olmuyor ama bunun savunması olmamalı bence. Ben eşimin rahatsız olmasından ziyade kendim tiksiniyorum kıllardan. Bu arada eşim de düzenli temizliğini yapar.

Back
X