Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacağı paketi uzatmayı anlarmda zamanını beklersnz falan koltukaltı kiliyla eşinizn yannda gezmeniz biraz garip geldi. Bu kadar rahat olmayın bence ya küçük epilatorler en minik killara kadar alıyor. Adam bi süre sonra asker arkadasyla yaşıyor gbi hisseder benceo senin kocan..
kocadan utaniyorsan kimden utancaksin. Evde atletle kol alti kılla rahat rahat geziyorum.
bişey demiyo.
seni bi garip gördüm :)
Bende çok sasirdm adam bi süre sonra ev arkadasyla yaşıyor gbi hisseder epilatorle koltuk altını almak 1 dk zaten gerçekten şoklardaym :) lazere gidicem pazar günü bacaklarımı uzattım o yüzden ve kendimden tiksiniyormBen zaten konu sahibine değil yorum yapanların koltuk altını uzatabilmesine, bacaklarını kış boyu almama rahatlığına şaşırdım. Kocalarının yanında bu şekilde rahat olmaları beni şaşırttı. Jiletle bile alsan her gün alamazsın zaten. Bana garip gelen kıllı gezmenin normal görülmesi.
Ben de önce sinirlenirdim okudum :))Sirlenirdim tabirini de ilk kez duydum
Yani iğrenç iğrenç iğrenço senin kocan..
kocadan utaniyorsan kimden utancaksin. Evde atletle kol alti kılla rahat rahat geziyorum.
bişey demiyo.
seni bi garip gördüm :)
Agatha aynen yaSirlenirdim tabirini de ilk kez duydum
Evlendiğiniz adamlardan neden utanıyorsunuz ? Her şekilde gezerim yanında hiç utanmam. Kocam o benim hastalık durumu var en basiti. Kılla tüyle soğuyacaksa da keyfi bilir
Bir ilişki uzmanı bu tarz şeylerin ilişkiyi bıcaklamak olduğunu söylemişti. Esin yaninda Gaz çıkarmak, , tirnak kesmek vs. Yani eşi kendinden tiksindirmemek gerekiyormuş. Aynı sekilde eş kişisi de dikkat etmelidir.Ya valla yorumları okurken hayrete düştüm. Kılları temizlemek hijyenik bir olaydır. Bırakın eşimin görmesinden rahatsız olmayı ben kendim katlanamam kıllı dolaşmaya. Evli olunsa da o kadar rahat olunmamalı ya. Yanında osurmanın hoş olmaması gibi bir şey bu. Temiz olmak hem kendi vücuduna hem karşındakine saygıdır. Bilmiyorum. Ben hassasım bu konuda.
Küçük dertler konuşur,büyük dertler dilsizdir demişler,boşuna dememişler...Derde bakın ey ahali :)
Bari ben bi dertli konu açayım millet dert görsün
Bacaklarımın dinlenmeye ihtiyacı varBen zaten konu sahibine değil yorum yapanların koltuk altını uzatabilmesine, bacaklarını kış boyu almama rahatlığına şaşırdım. Kocalarının yanında bu şekilde rahat olmaları beni şaşırttı. Jiletle bile alsan her gün alamazsın zaten. Bana garip gelen kıllı gezmenin normal görülmesi.