- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
5 yıllık evliyiz yeni oldu tüp bebek.Kaç sene sonra çocuğunuz oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıllık evliyiz yeni oldu tüp bebek.Kaç sene sonra çocuğunuz oldu
Söyle güzelce sen fikrini söylemezsen bu hep böyle devam eder stres de çok önemli sonucda vede sende yada eşinde bur problem olsa da suçlanacak birşey değil bu kimse istemez böyle olsun bu düşünceyi bir kenara atın bikere bende 2 buçuk senelik evliyim bizimde çocuğumuz olmuyor eşimde de bende de sıkıntı yok bende küçük birşey var oda ilaçla halloluyor zaten ama yinede gebelik olmuyor eşime söyledim bunu oda ben seni üremek için almadım seninle hayat geçirmek için aldım kv ve kpedere güzel bi dille söyleyin biraz bekleyin hayla devam ediyorlarsa sizde tavrınizi koyun sordukları zaman hiç cevap vermeyin2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
Bizim tüp bebek başarısız oldu ne yazık ki5 yıllık evliyiz yeni oldu tüp bebek.
Kayınvalideniz kayınbabanız ben yorum yapıyor bu durumaSöyle güzelce sen fikrini söylemezsen bu hep böyle devam eder stres de çok önemli sonucda vede sende yada eşinde bur problem olsa da suçlanacak birşey değil bu kimse istemez böyle olsun bu düşünceyi bir kenara atın bikere bende 2 buçuk senelik evliyim bizimde çocuğumuz olmuyor eşimde de bende de sıkıntı yok bende küçük birşey var oda ilaçla halloluyor zaten ama yinede gebelik olmuyor eşime söyledim bunu oda ben seni üremek için almadım seninle hayat geçirmek için aldım kv ve kpedere güzel bi dille söyleyin biraz bekleyin hayla devam ediyorlarsa sizde tavrınizi koyun sordukları zaman hiç cevap vermeyin
Bizim tüp bebek başarısız oldu ne yazık kikaçıncı denemede oldu
Sanırım kv kp yorum yapıyor mu diye sordun kp bana bişey söylemez öyle kv de sıkıntı yapma olur dedi bı kaç kere onun haricinde konusunu açmıyor ama siz çok yüz vermişsiniz i yüzden soruyorlar sürekli bir daha sorarlarsa cevap vermeyin hiçKayınvalideniz kayınbabanız ben yorum yapıyor bu duruma
Bu rüyada görmeye hıc inanmıyorum. Bugüne kadar kız kardesım harıc kımseyı hamıle olarak rüyamda görmedim. Bana da kv demıstı. Yok nınının nınısı benı gormus hemde hamıle olarak. Benım yuzumu normalde görmeyen ınsan ne alaka.Benimde eşimin sperm sayısı az. bunu biliyoruz ve doktor bi ilaç önerdi o da 400-500 TL bir şey baby yapmaya karar verdiğimiz zaman alacağız. bize de herkes soruyor baby ne zaman vs . Şimdide direk soramıyorlar rüyalarda görmeye başladılaryok sehıd seni ruyamda gördum kucagında kız bebek vardı erkek bebek vardı fln diye. Hayırlısı diyip geçiştiriyorum en son yengesi de kızım uzatmayın fzla dedi lafı çevirdim direk anladı. En son görumcem söyledi arkadasım seni ruyasında görmus (Bende tanıyrum arkadasını ) ne alakaysa neyse
dedim hayırlısı olsa ilk ailenn hbri olr dedim yoksa doğduktan snra mı söyleyeceksin dedi gülerek :) bende gülerek yok büyüynce dedim beraber güldük
1 haftadr ses çıkmıyo bakalım..
yalan zaten bu ağız arama tekniği. Direk sorsalar olmaz sanki.. Yok illa bişiy olacak.. Eşime de bi arkadası söylemiş hayırdır lan kucagında bebek vardı diye eşim bana anlattı bende dayanamadım amma tesadf oldu son zamanlrda dedim Benım taraf senın taraf bi rüya meselesi dedimBu rüyada görmeye hıc inanmıyorum. Bugüne kadar kız kardesım harıc kımseyı hamıle olarak rüyamda görmedim. Bana da kv demıstı. Yok nınının nınısı benı gormus hemde hamıle olarak. Benım yuzumu normalde görmeyen ınsan ne alaka.
Bunun Türkçesi artık çocuk yapmanız gerekiyor oluyoryalan zaten bu ağız arama tekniği. Direk sorsalar olmaz sanki.. Yok illa bişiy olacak.. Eşime de bi arkadası söylemiş hayırdır lan kucagında bebek vardı diye eşim bana anlattı bende dayanamadım amma tesadf oldu son zamanlrda dedim Benım taraf senın taraf bi rüya meselesi dedimbenm taraftan kim dedi kızkardesın arkadası eee şimdide senn arkadasın dedim :) benm taraftakileri de halam teyzem vs dedim .. Direk sorsalar ölürler sanki dedim ne varsa bunda..
Sebepsiz yere olmuyorşimdi gördüm
o zaman teşhis de vardır
nedir teşhis
Sebepsiz yere olmuyor
Okurken bile daraldım o ne öyle ayıp bile cinsel hayatınıza bukadar dahil olma çabaları bence sen biraz sert çık bana ayıp geliyo rica ediyorum artık bu konuyla ilgili bize akıl vermeyi bırakın de kendini tutmanın bi anlamı yok yüzlerine vurmadıkça anlamıyolar2.5 senelik evliyim. Çocuğumuz olmuyor. Duyduğum gördüğüm her şeyi deniyorum ama olmuyor. Eşimin ailesi çok ısrarcı başa çıkamıyorum. Olmadığını bile bile ısrar etmenin mantığını anlamıyorum. Tedavi süreci geçirdik ve bunu söylemek zorunda kaldık. Bunu duyunca daha bir yüz buldular ve sürekli akıl verme çabası içerisindeler. Başka doktor araştırın. Gelinin yatması gerekiyorsa yatsın vs. Israrlarından hiç vazgeçmeyecekler. Bunu bir kere söylerse anlarım ama defalarca söyleyince amaçları ne merak ediyorum. Delirmek üzereyim. Kayınvalidemle mecbur kaldığım için konuşmak zorunda kaldım. Ve dedim ki ikide bir bu konuları konuşmayalım. Olursa söylerim bir şey demesem olumsuz olmuş denektir dedim. Ona rağmen haftada bir doktor bir şey dedi mi sonuç ne oldu vsss vssss. Kayınbabam bundan yüz buldu tabi her hafta eşime öneriler sunuyor amaçlı ne bilmiyorum. Galiba bizi yetersiz görüyorlar, yeterince elimizden geleni yapmadığımızı düşünüyorlar. Ve sanırım çoçuğun olmayışından beni sorumlu tutuyorlar. Ama alnım o kadar ak ki ben de hiç bir sorun yok Allah biliyor. Ben 27, eşim 30 Yaşında. Çocuk da değiliz yani sürekli sorunca akıl verince bir şeyler mi düzelecek acaba merak ediyorum. Eşim bir şey diyemiyor annesi babası olunca. BEn desem kötü olacağım. Karı koca arasındaki meseleye neden karışırlar çözemiyorum. Hem kayınvalide hem kayınbaba kendi bildikleri doğru sanıyırlar ve onların istediği gibi davranalım istiyorlar. Çok pimpirikliler bir yere gitme hasta olursun, döşekte otur, yerde oturma, şöyle yap böyle yap. Ben bu kadar baskıya otoriteye alışık değilim. Delireceğiimmm fikirlerinizi bekliyorum. Bana suçlayıcı fikir değil de çözüm yolları sunarsanız çok sevinirim.
evet öyle oluyor ama onların ne dediği değil benm ne yaptığım önemli. yoksa herkes her şeyi söyler. Hepsine kafa yoramam ki.. Sonucta eşimle olan durumdan kime ne ? Çocuk yapmak yada yapmamak benim bileceğim iş diğerleri ima eder eder yada konusur konusur durur ..Bunun Türkçesi artık çocuk yapmanız gerekiyor oluyor
11 tane yumurtam vardı 9 u olgundu 5 i döllendi 2 transfer oldu tutmadı geri kalan 3 ü donduruldu. 3. Gün embriyosuydu. Doktor biri tutmadığı zaman hemen araştırmaya gitmiyoruz dedi. Herhalde bu genetik meselesi.ama 2,5 yılda sebepsiz teşhisi ile tüp bebek başlansa da tüp bebek neden olmamış
yani şöyle sorayım yumurta gelişimleri, günleri, sperm gelişimleri nasıl
yumurtaların kaçı döllendi kaçı 1. kalite
3. gün mü transfer ettiler 5. gün mü
kalanları dondurmayı teklif ettiler mi yoksa kalanlar yok mu
şöyle söyleyeyim 15 yumurtamız vardı 9 u döllendi
3. gün 1 tanesi 1. kalite idi
yanına 2 tanede 2. kalite koyup 3lü yerleştirme yaptılar (o zaman serbestti)
birisi tutundu sadece ama kimse bilmiyor o 1. kalite olan mı diğerlerinden biri mi
yahut genetik ayıklama yaptılar mı bir sonrakinde yaparız dediler mi
sebepsiz genel adı da bunun içeriğinde bir çok ayrıntı var
bir de aslında sebepsizlerin çoğu kafa başka şeylerle meşgulken çözülebiliyor
bol yoğunluk gelirse hayatınıza hiç beklemediğiniz anda da olabilir
Kesinlikle yalan zaten. İlk haftamızda kv yok bilmem kim ilk torun çok tatlı demiş. Sonra bilmem kim beni rüyasında hamıle görmuste.Hepsı yalan. Yenı denk edıyo kafamayalan zaten bu ağız arama tekniği. Direk sorsalar olmaz sanki.. Yok illa bişiy olacak.. Eşime de bi arkadası söylemiş hayırdır lan kucagında bebek vardı diye eşim bana anlattı bende dayanamadım amma tesadf oldu son zamanlrda dedim Benım taraf senın taraf bi rüya meselesi dedimbenm taraftan kim dedi kızkardesın arkadası eee şimdide senn arkadasın dedim :) benm taraftakileri de halam teyzem vs dedim .. Direk sorsalar ölürler sanki dedim ne varsa bunda..