- 14 Ekim 2015
- 21
- 24
- 3
- 40
- Konu Sahibi PapatyaBuketleri
-
Fotoğrafçı ile görüştünüz mü?Merhaba arkadaşlar. Sırf bu konu hakkında yardım almak için üye oldum. 1 Yıl önce evlendik ve evlendikten birkaç ay sonra bir fotoğrafçı ile dış çekim yaptırdık. Yaklaşık 1 yıldır bu fotoğraf mağazasının, bizim fotoğraflarımızı , albüm içlerinde, duvarda çerçeveli olarak ve bilimum lambader, cep telefonu kapağı yaparak ticari amaçlı olarak kullandığını öğrendik. (Fotoğrafçıda, fotoğraf çektiren bir tanıdığın görüp söylemesi ile) Bu durumda Haklarımız nedir ve ne yapabiliriz.. Fotoğrafların bir kısmı , bizim begenmedigimiz ve almadığımız dekolteli fotoğraflar. . Not: Ödeme tam zamanında yapılmıştır.
Hicbir sey cikmaz bu sacma mevzularla mahkemeleri mesgul etmeyin derim ben :) gizli mi çekti sanki seni, parana da yazik zamanina da. Gelinlikte dekolte giyerken fark etmedin de fotoğrafta gorunce mi ayiktin alaskina ya. Adama rica edin guzelce kaldırır zaten.
Hicbir sey cikmaz bu sacma mevzularla mahkemeleri mesgul etmeyin derim ben :) gizli mi çekti sanki seni, parana da yazik zamanina da. Gelinlikte dekolte giyerken fark etmedin de fotoğrafta gorunce mi ayiktin alaskina ya. Adama rica edin guzelce kaldırır zaten.
Sen ne cahilce bir yorum yapıyorsun ya.fotoğrafçı fotoğrafları izin almadan kullanmış kar amaçlı ve reklam amaçlı.vitrine kıymak için bile sorması gerekiyor.
Bence de gerekiyor. Gerekmiyor mu yazdim. Sonuc odakli düşünün az bakiim nedenlere takilmayin. Hadi bir iki bir iki..
Genel olarak uslubunuz bana uymuyor kusura bakmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?