- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi PapatyaBuketleri
-
Saçma mevzu mu? Bi hemcinsi olarak böyle konuşmanız çok ayıp. Gelinlikte dekolte giymesi kimseye o fotoğrafları yayınlama hakkı vermez. Ricayla kaldırması 1 yıldır izinsiz kullandığı gerçeğini değiştirmez. Bi suç varsa cezası verilmeli. Davaya bakacak hakim sizin zihniyetinizde olursa vay haline o ayrı.Hicbir sey cikmaz bu sacma mevzularla mahkemeleri mesgul etmeyin derim ben :) gizli mi çekti sanki seni, parana da yazik zamanina da. Gelinlikte dekolte giyerken fark etmedin de fotoğrafta gorunce mi ayiktin alaskina ya. Adama rica edin guzelce kaldırır zaten.
Bu nasıl bir düşünce inanamıyorum.. Dekolte giydi diye fotoğraflarının bu şekilde hiç tanımadığı kişilere habersizce pazarlanması doğru mu sizce?Hicbir sey cikmaz bu sacma mevzularla mahkemeleri mesgul etmeyin derim ben :) gizli mi çekti sanki seni, parana da yazik zamanina da. Gelinlikte dekolte giyerken fark etmedin de fotoğrafta gorunce mi ayiktin alaskina ya. Adama rica edin guzelce kaldırır zaten.
. Şaka mı ya bu nasıl zihniyet?? Sorunun ne olduğu bile anlaşılmamış mesele açık ya da kapalı bi fotoğraf değil herkesin görmesi değil !! Mesele senin iznin olmadan fotoğraflarının paylaşılması ve bundan kar elde edilmesi.. Bu sadece bana mı yanlış geliyor Allah aşkına..Konu sahibi hazır elime fırsat geçmiş para koparim derdinde. Yoksa gelinlik ve damatlik giymis bi cift ne kadar ileri derecede poz verebilir ki? Dekolte diyorsun eee o gelinliği sen giymedin mi kardeşim? Gören gordu gorecegini zaten. Madem bu kdr ozel yasama giriyo durum kari-koca kafaniza kese kagidi geçirin topluma öyle karışın bari
Hicbir sey cikmaz bu sacma mevzularla mahkemeleri mesgul etmeyin derim ben :) gizli mi çekti sanki seni, parana da yazik zamanina da. Gelinlikte dekolte giyerken fark etmedin de fotoğrafta gorunce mi ayiktin alaskina ya. Adama rica edin guzelce kaldırır zaten.
. Şaka mı ya bu nasıl zihniyet?? Sorunun ne olduğu bile anlaşılmamış mesele açık ya da kapalı bi fotoğraf değil herkesin görmesi değil !! Mesele senin iznin olmadan fotoğraflarının paylaşılması ve bundan kar elde edilmesi.. Bu sadece bana mı yanlış geliyor Allah aşkına..
İç ses 1 2Yasadigi yerdeki insanlarin kiyafetlerine karismasindan dolayi buralarda zir zir zirlayan hanim kizimiz degil mi ya o sacma yorumu yapan. Gelinligi giyerken fark etmemismis de sonradan mi ayikmismis. Laflara bak. Akil fikir diliyorum kara mizahci sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?