"Özel hayatın gizliliği" ACİL YARDIM LÜTFEN

Saçma mevzu mu? Bi hemcinsi olarak böyle konuşmanız çok ayıp. Gelinlikte dekolte giymesi kimseye o fotoğrafları yayınlama hakkı vermez. Ricayla kaldırması 1 yıldır izinsiz kullandığı gerçeğini değiştirmez. Bi suç varsa cezası verilmeli. Davaya bakacak hakim sizin zihniyetinizde olursa vay haline o ayrı.

Gidip konuşmak, kaldırmasını rica etmek falan ne ya?
Bu adam gerizekalı değil ki fotoğrafçılık yapıyor, saf salak falan değil yani buna kafası basmasın, ilk konuşma bile fazla fazla ince olduğunuzu gösterir.

İnşallah ceza almasını sağlarsınız, şahitle falan olmuyor mu acaba?

Bu nasıl bir düşünce inanamıyorum.. Dekolte giydi diye fotoğraflarının bu şekilde hiç tanımadığı kişilere habersizce pazarlanması doğru mu sizce?

Konu sahibi hazır elime fırsat geçmiş para koparim derdinde. Yoksa gelinlik ve damatlik giymis bi cift ne kadar ileri derecede poz verebilir ki? Dekolte diyorsun eee o gelinliği sen giymedin mi kardeşim? Gören gordu gorecegini zaten. Madem bu kdr ozel yasama giriyo durum kari-koca kafaniza kese kagidi geçirin topluma öyle karışın bari

. Şaka mı ya bu nasıl zihniyet?? Sorunun ne olduğu bile anlaşılmamış mesele açık ya da kapalı bi fotoğraf değil herkesin görmesi değil !! Mesele senin iznin olmadan fotoğraflarının paylaşılması ve bundan kar elde edilmesi.. Bu sadece bana mı yanlış geliyor Allah aşkına..

Bu ne biçim bir üslup ya, mahkemeleri meşgul etmeyin demişsiniz ama sizin yorumlarınız burayı meşgul ediyor.

Hala birşey yapmadınız mı bu konu ile ilgili .Bence ne yapacaksanız bir an evvel harekete geçin .Resimleri geri mi alacaksınız ? Şikayet mi edeceksiniz beklemeyin hiç .

Sayfaları okudum ve cahil cahil yorum yazanlar adına ben utandım işte sizin gibiler ,kadın mini etek giydi mi tecavüz edilebilircilerle birdir benim gözümde kime ne ki dekolte veya değil pozlar kimseyi zerre ilgilendirmez bu. Bizim hiç düşmana ihtiyacımız yok gerçekten kadınlar olarak kendi kendimizin ipini çekiyoruz.

Bu kadın normal vesikalık da çektirse adam onu kullansa eminim yine rahatsız olacak çünkü ne alaka ki izinsiz böyle bir ticaret yapıyor, resmen ruh hastalığı bu ya.

Bakış açısı. Nasıl ki sen duruma/olaya benim penceremden bakmak zorunda degilsen bende senin pencerenden bakmak zorunda değilim. Burası farkli fikirlere açık bir plartform. Konu sahibi hangi fikir/düşünce aklina yatarsa onu uygular yada uygulamaz kimse silah zoruyla dayatma yapmiyor

Yasadigi yerdeki insanlarin kiyafetlerine karismasindan dolayi buralarda zir zir zirlayan hanim kizimiz degil mi ya o sacma yorumu yapan. Gelinligi giyerken fark etmemismis de sonradan mi ayikmismis. Laflara bak. Akil fikir diliyorum kara mizahci sana :)

Ben de fotoğrafçılık yapıyorum ve yaptığı çok çok yanlış bir şey. Reklam amaçlı kullanacağımız fotoğrafları izin dahilinde kullanıyoruz biz. Siz insanlıkla söyleyin kaldırsın, yokuş yaparsa yasal haklarınızı kullanırsınız.

Ben en son albüm teyidi için gittiğimde kocaman sapsarı bir çerçevede fotoğrafımızı gördüm. Yüzlerimiz tam gözükmediği için bir şey demedim ama sizin dekolteniz bile gözüküyormuş bence konuşun kaldırsın.

yıllar önce vesikalık bir fotoğraf çektirmiştim, günler sonra fotoğrafçının önünden geçerken kendi gömleğim dikkatimi çekti. sonra saçlar benim, küpeler benim ama surat başkasının. adam ben bir şey demeyeyim diye yüzümü değiştirip vitrine koymuştu aklıma geldi..:)
bence konuşun fotoğrafçıyla kaldırır zaten, kaldırmazsa dava açacağım o halde de. uğraşmamak için yine kaldırır..:)

Siz ilk başta sosyal medya vb izinleri onayladınız mı ayrıca anında kanıt bulun fotoğraflarını çekin size ait şeylerin kaldırırsa ispatlayamassınız

İç ses 1 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…