Hiç birşey anlamadım
Erkek arkadaşıma özel el yapımı foto albümü aldım. Doğum gününün olduğu gün ablası da evdeydi ben hediyeyi erkek ark verdim ablası hemen dedi ki bu çok güzel ama incinir bozulur bizim evde yer yok al sen götür dedi. bende aldım eve getirdim...
Erkek arkadaşıma özel el yapımı foto albümü aldım. Doğum gününün olduğu gün ablası da evdeydi ben hediyeyi erkek ark verdim ablası hemen dedi ki bu çok güzel ama incinir bozulur bizim evde yer yok al sen götür dedi. bende aldım eve getirdim...
evet demesi gerekirdi. demedi ama burnundan geldi:) çok özür diledi pişman oldu. o orada o gün hediyesine sahip çıkmadığı için ve ablası da bana geri verdiği için onarılmaz kırgınlıklar oluştu diye düşünüyorum. Ailesi hep beni suçladı sen yanlış anladın art niyetli düşünme ablan öyle düşünmemiş vs ama ablası o günden sonra sürekli tavır aldı. Bana annesigilde otururken sohbet ederken neden ilk aklına hediye geliyor ve neden hep beni suçluyor şimdi hamile içimden hiç hediye almak gelmiyor. Evini görmeye bile gitmedim bi bayramda bayram diye gittim. 2.de kaza geçirmişlerdi geçmiş olsuna gittim o kadar. Bebeği olacak sadece altın takıcam inanın hediye almak istemiyorum. Biz bir ara nişanlımla msjlaşmayı iptal ettik. Ablası evlendikten sonra yeniden msjlaşmaya başladık. O evdeyken ben msjlaşamazdım güvenemezdim. Evine hiç hediye almadım. Almayı da düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?