özel hediye

ekmrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
30
0
36
İstanbul
Yeni üye oldum.

Sizlere beni çok inciten bir olayı paylaşmak istedim. Şuan nişanlıyım ama 1.5 sene önce nişanlımla çıkarken daha önceden kazak gömlek almıştım farklı ve özel olsun diye özel el yapımı albüm aldım. Ablası da evdeydi ve bana bu çok özel incinir kırılır bizim evimizde biliyorsun tıka basa yer yok diyerek geri verdi. O günden sonra zaten aramız soğudu. Sevgilimin telefonunu karıştırmış ben onun erkek ark. şimdi eşi :) hakkında şakalar yapmıştım onları okumuş tabi kıyamet koptu. En son bana sen artniyetlisin ben o gün incinmesin diye sana verdim dedi. nişan öncesi bi ihtiyacın var mı diye bile aramadı. Ne yapabilirim Diktatörlük kurmak istiyor.

Erkek arkadaşıma özel el yapımı foto albümü aldım. Doğum gününün olduğu gün ablası da evdeydi ben hediyeyi erkek ark verdim ablası hemen dedi ki bu çok güzel ama incinir bozulur bizim evde yer yok al sen götür dedi. bende aldım eve getirdim...

Eee sorun bunun neresinde?Kelime kelime değilde bir bütün halinde anlatırsanız derdinizi bizde anlarız

Aaa ne saçma ablasının yaptıgı?

Erkek arkadaşın niye birşey olmaz ben saklarım dememiş.

Ablası baskın karakter sanırım.

bunun için mi soğukluk girdi aranıza,ayrıca görümcenizin evleneceği kişiye şaka yollu yorum yapmanızda çok yanlış,görümcen bilmesede erkek arkadaşına da yapman yanlış.senin arkandan hoşlanmayacağın şeyler söylense hoşuna gider mierkek arkadaşında bu konuda birşey söylemediyse sana hata yapmış

ben anladımmmmmmmmmmm....
şimdi sen hediye aldın sevgiline ama ablası verdi eline geri gönderdi...
görümce işte karışmamalıydı tabi...
verseydin sevgiline nereye koyasa koysaydı...
sen almışsın hediyeyi vermişsin gerisi ona kalmış...
telefonda ki mesajlara gelince bende olsam çok kızarım bu duruma....
haklı bi tavır olmuş ablasınınki....
baskın bi tip belli ama biraz mesafeli olursan ve mesajlarına dikkat edersen..
en azından sevgilini uyarırsan telefonunu kurcalatmaması konusunda yada mesajları silmesi konusunda çözülebilir sanırım

Sen görümcenin şimdiki eşi olan ve ozaman ki erkek arkadaşını tanıyormuydun da şaka yaptın?

Aranızdaki samimiyet ne idi?

Bu arada şaka dediğin mesajlardan biraz bahseder misiniz?

tipi , konuşması, işi, gücü hakkında mı şaka yaptınız?

Aslında sizin şaka yaptıgınız söylenemez bence dalga geçmişsiniz.

Şaka yapmış olsan onlarada aynı şakayı yaparsınız.

Evet Haklısınız belki yorum yapmam yanlış oldu ama biz kardeşiyle karşılıklı şaka yoluyla bir şeyler yazışıyorduk. Ablasının telefona bakması ne kadar doğru bilemiyorum. Hediyemi aldım geldim:) Bu olay beni zamanla daha çok incitmeye başladı Ablasına artık güvenim kalmadı. Benim için şu an sadece görümce ilk başlarda ablam olarak görüyordum. Kendisi avukat ve diktatör biri. Şimdi aramıyorum msn de bile selam vermiyorum. Yüzyüze gelince görüşüyoruz o kadar. Ablası kendisi nişanlandıktan sonra bana karşı tavırları değişti. yada ben kardeşiyle ciddileşince tavırları değişti bilemiyorum. bu sene ki d.günün için kız kulesinde süpriz rezv. yaptırdım nişanlım doğum günümü kutlamaya ablamlarda gelsin dedi ben başbaşa olmak istiyorum dedim. rezervasyondan haberi yoktu. Doğum günü kutlayacaksak ablamlarda gelsin dediği için nişanlımı kız kulesine götüremedim tabi sonra söyledim özür diledi ben sana başbaşa olalım diyorsam demekki bi şey yapmışımdır diye söylendim...Bi gün annesinin evinde oturuyoruz doğum günününde konu açıldı eşinin d.günüymüş vss... ablasına nişanlım için dedim ki bizimki pek hediyeden kutlamadan hoşlanmıyor dedim. ablası bana sen artniyetlisin ben sana onu incinmesin kırılmasın diye geri verdim dedi. ben şok oldum hiç bir şey diyemedim. Ben artniyetli miyim benim aldığım hediyenin eni 15 cm boyu da 20 cm dir. eve sığmayacak kadar bi hediye mi veya bu konuda kırıldığım için mi artniyetliyim?

evet şimdi eşi. o zamanlar 4 kez görmüştüm ve bana ukala gelmişti hala da ukala kendini beğenmiş bi tip. Biz kendi aramızda yazışıyorduk. Ben sevgilime özel mesajla yoluyla her şey yazabilirim her konuda her şeyi yazabilirim ablasının bakması normal mi? ve ben şimdi önceki mesajları okumadığını nerden bilebilirim nasıl güvenebilirim. eşi ukala bizde ukala olduğu hakkında yazışıyorduk. telefona nasıl bakar diye ben söylenmeye başlayınca 2 çeşit yalan söylediler.
1. ablasıyla kardeşi beraber film izlerken ablası yandan tesadüfen görmüş.
2. nişanlım uyurken mesaj ekranda açık kalmış ve ablası tlf.nu kapatmak isterken msjı görmüş.

erkek arkadaşın geri verilen hediye hakkında ne söyledi

Ablası kardeşi ile mesajlaşsa ve senin hakkında dalga geçse, sen de bu mesajları görsen bir şekilde, sevgilinin telefonuna bakmaman gerektiği için hiç tepki vermez misin yoksa "ablan nasıl benim hakkımda öyle şeyler söyler" der misin? valla ben ortalığı yıkardım, ablan kim ki benle/eşimle dalga geçiyor diye. kimseye de "aaa o telefona bakmamalıydın" dedirtmezdim.

Ben zaten yorum yaptım iyi yaptım demiyorum ki ? Ben çok özel bi mesajda yazabilirdim 2miz arasında özel bi cümle kullanabilirdim tlf.na bakmaması gerekmiyor mu? Kim kimin özel eşyasına bakabilir? babam odama girerken kapıyı tıklar ailemde kimse kimsenin bi şeyi karıştırmaz ne olursa olsun bakmaz bana çok garip geldi. Belki çok özel msjları da okudu bilemiyorum sonuç olarak artık ona güvenmiyorum. Nişanlım, o gün o anda hediye konusunda hiç bi şey demedi ben söylenince benden özür diledi. hediyenin geri verildiği nerde görülmüş ve en önemlisi kendisine ait olmayan bi hediyeyi benim elime tutuşturdu. Eşi de ukala yaklaşık 1 yıldır evli kendisi eşi hakkında söylenmeye çoktan başladı gerçi o kısmı beni ilgilendirmez. nişanlımı yönetmek istiyor. Bu beni çok huzursuz ediyor. Evine 2 kez gittim. Nişanlım ilk zamanlar onların farklı davranıyordu şimdi gitgide beni önemsemeye başladı benim nişanlımla kişisel problemim yok ama ablasından çok çekiniyor. Ablası da yönetmek istiyor.

ablası hediyeyi geri verdiyse de nişanlınızın abla ne karışıyorsun o benim hediyem demesi gerekmezmiydi

evet demesi gerekirdi. demedi ama burnundan geldi:) çok özür diledi pişman oldu. o orada o gün hediyesine sahip çıkmadığı için ve ablası da bana geri verdiği için onarılmaz kırgınlıklar oluştu diye düşünüyorum. Ailesi hep beni suçladı sen yanlış anladın art niyetli düşünme ablan öyle düşünmemiş vs ama ablası o günden sonra sürekli tavır aldı. Bana annesigilde otururken sohbet ederken neden ilk aklına hediye geliyor ve neden hep beni suçluyor şimdi hamile içimden hiç hediye almak gelmiyor. Evini görmeye bile gitmedim bi bayramda bayram diye gittim. 2.de kaza geçirmişlerdi geçmiş olsuna gittim o kadar. Bebeği olacak sadece altın takıcam inanın hediye almak istemiyorum. Biz bir ara nişanlımla msjlaşmayı iptal ettik. Ablası evlendikten sonra yeniden msjlaşmaya başladık. O evdeyken ben msjlaşamazdım güvenemezdim. Evine hiç hediye almadım. Almayı da düşünmüyorum.

Tabiki de almayacaksın. Malum evde yerleri yoktur incinir felan Ben olsam amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn bir görümce değil misin çok ta tınsın der geçerim. Çünkü yaptığı resmen terbiyesizlik bana göre. Sen ne kadar ince düşünmüşsün hediye almışsın kusura bakma ama yaptığına hiç kılıf bulmasın. Ama şunu da söyleyeyim asıl olay senin dalga olayında kopmuş. Orda da sen hatalısın yani o kadın haklı sana tavır almakla o konuda. Zaten araya da mesafe girmiş boşver takma nişanlınla mutluluğuna bak yalnız o nişanlında senin arkanda dursun ve arkanda durduğu için de kimseden özür dilemesin.

Son düzenleme:
ya boşver gitsin.sadece senin kendi fikrin bile değimiş kardeşide aynı şeyi düşünüyormuş.bence araya mesafe koy.saçma salak alınmalarının,darılmalarının sonu gelmez yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…