Teşekkür ederim :) Tınlamamak gerekiyor ama minik minik huzursuz edici hareketlere devam ediyor istiyor ki herkesi kendisi yönetsin. Hafta sonu bohça götürdüm koltukta otururken elimde olan kırlenti bu benim diyerek çekti annesi farketti kızına baktı annemde onlara ters ters baktı herkesin rengi değişti ben de nişanlımdan kırlent istedim nişanlım sağolsun verdi tşk ettim:) o oda öylece kaldı.Nişanlım onun karşısında çok pasif kalıyor şimdi yeni yeni normale döndü belki de ben ablasıyla hiç görüşmüyorum o sebepten pasifliğini hissetmiyorum.Belki de nişanlandık diye daha çok sahiplendi artık bilemiyorum. Ben çok görüşmeyi düşünmüyorum. Beni huzursuz edecekse laf söyleyecekse minik hareketlerle beni üzecekse ben gerçekten görüşmek istemiyorum ama ablası işte illa ki görüşmek gerekecek ne yapabilirim. Nişanlım daha nasıl cesur hale gelebilir. nişan öncesi bi ihtiyacın var mı diye bile aramadı. Abiye diktirdiğim yere kıyafetimi görmek için benim provaya gideceğim gün gitmiş ve görmüş msn de bile karşılaştık hiç demedi güzel çirkin demedi yorum yapmadı. Annesi ablanın işi vardı gitti dedi 2 kez abiyemi merak edip bakıyor ama bana şş kötü bi şey söylemiyor. yakında d.günü var sadece arıcam. Yılbaşında nişanlımın ailesiyle birlikteydik. Nİşanlım ablamı aradın mı dedi öyle deyince ablasını arayıp yeni yılını kutladım. 20 sn ancak konuştuk. bohça götürdüğüm gün birbirimize nasılsın bile demedik Ara ara o bana tatlım canım dedi ama ben son artniyetlisin dedikten sonra çok soğudum. Eğer bana deseydi ki sen beni yanlış anladın ama haklısın hatalıyım yanlış yaptım bn de kırıldım tesadüfen olsa msjını gördüm deseydi bn özür dilerdim sorunlar bu duruma gelmezdi.