- 10 Mart 2010
- 2.386
- 3.108
- 723
- Konu Sahibi DegisikRuhHali
-
Olumsuz sonuclandiginda neler olacagina dair eimizde herhangi bir belge yok malesef. Siz basarili olacak gruptansiniz, vaktinde gelmissiniz dedigi icin ya islem tutmazsa diye didiklemedik. Birde ilgilenen bir doktor olsa cok ugrasti ama olmadi diyecegiz. Ne kontrole cagiriyor ne dogru duzgun ulasabiliyoruz. Farkli bir klinige gecmis kendisine ulasana kadar kac gun gecti, kimse bilgide vermedi. Belkide bu alaksizligi suan bizi sinirlendirdiginden parayi nasil alabiliriz derdine dustuk. Bir taraftanda dusunuyoruz devlet hastanesine bile gidip muayene olsan iyilesmedin diye parani iade mi ediyorlar sanki. Ama bu az bir meblag olmadigindan icimize oturdu
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Aynen dediginiz gibi ameliyat korkusu alternatif yollari denetiyor. En azindan doktora elimizdeki faturalarla boyle bir teklifte bulunup sansimizi deneyebiliriz. Belki kendisi prestijini zedelemek istemeyip en azindan malzeme disi iscilik ucretini iade edebilir.Doktoru vaadi yerine getirmedi diye şikayet edebilir misiniz bilmiyorum.
Diyelim edeceksiniz, elinizde sizin beyanınızdan başka bir şey Yok.
Adam iş mahkemeye geldiğinde, ben onlara ameliyattan önce bir de bunu deneyelim, dedim, iyileşme garantisi vermedim der ve biter.
Ama eğer iddia ettiğiniz gibiyse sosyal medyadan adamın hesapları varsa paylaşın durumunuzu.
Gittiğiniz ve operasyonun yapıldığı tarihin bir dekontu, fişi faturası bir şeyi varsa onu, ve son durumu.
Bir de zaten yaşamışsınız ve tecrübe olmuş ama böyle bir tedaviye başlamadan bir kaç kişiye danışın. Hastalar ameliyattan çekindiği için öncesinde her şeyi denemek istiyor ama genelde sadece biraz daha fazla para harcamış oluyorlar... orada harcayacağınız para ile ameliyatı daha iyi bir yerde yaptırabilirdiniz.
Bu tehdit gibi olur, bu şekilde yaklaşmayın.Tesekkur ederim yorumunuz icin. Aynen dediginiz gibi ameliyat korkusu alternatif yollari denetiyor. En azindan doktora elimizdeki faturalarla boyle bir teklifte bulunup sansimizi deneyebiliriz. Belki kendisi prestijini zedelemek istemeyip en azindan malzeme disi iscilik ucretini iade edebilir.
Güzellikle konuş once sağlığına kavuşacak dediniz onun için biz tedaviyi yöntemini kabul ettik ve sonuç alamadık eğer size çemkirirse ler para yine iade konusunda ünlü ymus madem tv ye çıkar konuşursunuz belgeler le o zaman sizinle anlaşma yoluna varırlar diğer Dr lar ameliyat diyorsalar ameliyat ucretlerini onların karsilamasini teklif edin ısrarcı olunMerhaba arkadaslar,
Anneme 6 ay once dizleri icin ozel bir klinikte kok hucre tedavisi yaptirdik. Muayene esnasinda doktor tedavinin basarili olacagini 6 ay icinde normale donecegini soyledi. Tedaviyi yapan doktor tvlerde saglik programlarina cikan unlu bir doktor. Kok hucre uygulamasindan sonra kontrole de cagirmadi. Telefonla ulastigimizda bekleyin, sabir gosterin deyip farkli ilaclar onerdi ama onlari da kullanmamiza ragmen sonuc alamiyoruz. Bu tedavi icin yaklasik 12bin tl civari para odedik. 6 ay gecmesine ragmen annem iyilesmek yerine daha kotu oldu. Suan neredeyse yuruyemiyor. (tedaviden oncede ara ara hic yuruyemedigi oluyordu) Baska bir hastaneye gittigimizde ameliyat disinda alternatif tedavilerin basarisiz olacagini soyledi. Simdi sormak istedigim hicbir sonuc almadigimiz bu tedavi icin para iadesi alirmiyiz? Ilk basta bu durumu konusmadik cunku basarili olacagini soylemisti. Verdigimiz para az bir miktar degil, olmadi deyip gozardi edemiyoruz. Konu hakkinda bilgisi olanlar yardimci olursa cok sevinirim. Bu parayi yada en azindan bir miktarini geri almak icin ne yapmamiz gerekiyor?
Piyasaya göre olması değil Bakanlığın sub listesine ve hastanenin kalite puanına göre % 95 hastane fazla para alıyor.. Ben olsam şikayet ederdim.. En azından hesaplanır.. ( saglık çalışanıyım/ geçmişte 3 4özel hastanede çalıştım)Ucreti icin piyasasina gore fazla diyemem. Genel olarak bu tedavinin ucreti bu. O konuda hakkini yemek istemem. Anladigim kadariyla bu konuda sadece tedavi sonrasi iyilesme surecindeki tutumu icin sadece birseyler yapilabilir. Ona da yuzyuze gorustukten sonra yapacagi yonlendirmeye gore karar verebiliriz.
Oyle mi bir arastirayim. Eger cidden fazla aliniyorsa bizden sonra yaptircak olanlar icinde ornek teskil ederPiyasaya göre olması değil Bakanlığın sub listesine ve hastanenin kalite puanına göre % 95 hastane fazla para alıyor.. Ben olsam şikayet ederdim.. En azından hesaplanır.. ( saglık çalışanıyım/ geçmişte 3 4özel hastanede çalıştım)
Ismi ne doktorun?Son durum; annem ameliyat oldugu icin kok hucre yaptirdigimiz doktora gidemedik. Onun yerine mesaj attim. Durumu anlattim. Gelemeyecegimizi soyledim. Artik annem yuruyemedigi icin diger doktorlarin acil ameliyata aldigini, diger tedavilerle cok zaman kaybettigimizi soyledikler dedim. Daha once de iyilesme olmadigini belirttigimizi ama kontrole de cagirmadigini falan soyledim. Adam direk "siz ne diyorsunuz cok saskinim, diger doktorun tedavisi beni ilgilendirmez, gidin yargida geregini konusuruz" diye cevap vermis. Bende ozaman o katildiginiz programlara bir daha ciktiginizda bizde programa katilip bu tavrinizi, ilgisizliginizi ve basarisiz sonucu soyleriz. Yasadigimiz memnuniyetsizligi soylemek mi suc tehdit mi ediyorsunuz siz bizi dedim. Sizin gibilerle yargida konusmak lazim deyip engellemis beni. Giden 12 bin tlye mi yanalim, bu yakisiksiz tavra mi sasirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?