• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel numara krizi :(

Sonra da beni bırakıp 10.15 sefer eşimi aramaya dönüyor olay
Beni de tanıyor ama olayın kahramanı eşim ve o bence
hayır deyelim ki eşine taktı bir kadın var
ee neden gizliden arasın ki
hadi onu aradı senin no nu nerden buldu arıyor
valla çok ilignç
ama şöle birşey gelmişti başıma eskiden . kontorlü tel kullanıyordum . kontr yüklediğim bir yerde telimi almışlar sürekli rahatsız ettiler aylarca hattımı değiştirdim kurtuldum .. yani bu tip birşeyde olabilir ..

Eski samsung telefonların ses açıp kapatma tuşuna uzun basıldığında özel arama yapıyor yani diyelim bir ortamdasınız ve kurtulmak istiyorsunuz uzun basın tuşa, hemen telefon kendi kendini özelden arıyor sizede aaaa beni ariyorlar vs.vs. Bahane üretmek kalıyor. Bu tarz bişey olabilir mi?

hayır deyelim ki eşine taktı bir kadın var
ee neden gizliden arasın ki
hadi onu aradı senin no nu nerden buldu arıyor
valla çok ilignç
ama şöle birşey gelmişti başıma eskiden . kontorlü tel kullanıyordum . kontr yüklediğim bir yerde telimi almışlar sürekli rahatsız ettiler aylarca hattımı değiştirdim kurtuldum .. yani bu tip birşeyde olabilir ..

Ama siz bayansiniz
Kazık kadar adamlariz kim ne diye isletsin

Engellenince sze gelmezki aramalar. Ne alaka anlamadm?
Musteri hizmetlerinden arama gelmesni.engelleseniz ozel arama diye gelmezki ha numara cikiyosa bu seferde skayet edin

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 aydır ara ara özel numaradan eşimi ariyorlardi
Sonra 3.4 kez beni de arayınca eşim kendi telefonuna gelen özel numaraları engelledi

Bunun üzerine eşimi 1 hafta içinde günde 10 15 sefer aramislar (eşim caldigini duymuyor tabii)

Ben de eşime kızdım sapık sana niye dadansin diye

Değerli yorumlariniza ihtiyacım var
Ne olabilir kim olduğunu nasıl ogrenirim
Özel aramaları telefondan değil operatörden kapatınca size asla çağrı düşmez.
Avea *253#
Vodafone GIZLI AC yazıp 7046ya mesaj atınca
Turkcell i bilmiyorum

Eski samsung telefonların ses açıp kapatma tuşuna uzun basıldığında özel arama yapıyor yani diyelim bir ortamdasınız ve kurtulmak istiyorsunuz uzun basın tuşa, hemen telefon kendi kendini özelden arıyor sizede aaaa beni ariyorlar vs.vs. Bahane üretmek kalıyor. Bu tarz bişey olabilir mi?

Öyle değil cnm maalesef beni de aradılar resmen ses dinliyor tikirti yapıyor karşı taraf

Tam üstüne bastin ayağını çek ısrarla engellememi istedi
Mutlaka biliyor bak tahmin ediyor demiyorum
Bakın bir kadın olarak söylüyorum.
Yarin obur gün size saplantılı bir eski sevgilim takıntılı bir manyak derse canım kocisim moduna girmeyin,anlattığı gibi olmayabilir. Çok büyük acılara sebebiyet vermiş olabilir,altı ıslak çok belli

Bakın bir kadın olarak söylüyorum.
Yarin obur gün size saplantılı bir eski sevgilim takıntılı bir manyak derse canım kocisim moduna girmeyin,anlattığı gibi olmayabilir. Çok büyük acılara sebebiyet vermiş olabilir,altı ıslak çok belli[/QUOT

Belki biriyle konuşuyordu sonra kesti kızgizlice arayip taciz ediyor

Back
X