- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
Özel çağrıları engelleyince arayamazki
Normal aranirsa görülür tabikide sizde biliyorsunuzdur ozaman telefona siz çıkın ağzınıza geleni sayın![]()
Oleey

Ararsa ne desem konusur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel çağrıları engelleyince arayamazki
Normal aranirsa görülür tabikide sizde biliyorsunuzdur ozaman telefona siz çıkın ağzınıza geleni sayın![]()
işte burası ilginç
seninde no nu biliyor bu kişi
bilinçli yapılmış birşey
tasedüf olamaz bence
önce eşini arıyor sonra seni ne bileyim kim ki acep .. .
Ozel numaraya kapatin hatti olsun bitsin
hayır deyelim ki eşine taktı bir kadın varSonra da beni bırakıp 10.15 sefer eşimi aramaya dönüyor olay
Beni de tanıyor ama olayın kahramanı eşim ve o bence
suphelenmezdim. esime güveniyorum. baskalarinin da ne yaptigi ne düşünerek aradigi umrumda degil, kapatirim özele keyfime bakarimTamamen kapatırız sorun değil de
Size olsa şüphelenmezmisiniz
hayır deyelim ki eşine taktı bir kadın var
ee neden gizliden arasın ki
hadi onu aradı senin no nu nerden buldu arıyor
valla çok ilignç
ama şöle birşey gelmişti başıma eskiden . kontorlü tel kullanıyordum . kontr yüklediğim bir yerde telimi almışlar sürekli rahatsız ettiler aylarca hattımı değiştirdim kurtuldum .. yani bu tip birşeyde olabilir ..
Özel aramaları telefondan değil operatörden kapatınca size asla çağrı düşmez.Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2 aydır ara ara özel numaradan eşimi ariyorlardi
Sonra 3.4 kez beni de arayınca eşim kendi telefonuna gelen özel numaraları engelledi
Bunun üzerine eşimi 1 hafta içinde günde 10 15 sefer aramislar (eşim caldigini duymuyor tabii)
Ben de eşime kızdım sapık sana niye dadansin diye
Değerli yorumlariniza ihtiyacım var
Ne olabilir kim olduğunu nasıl ogrenirim
olabilir piskolojisi bozuk bir sürü insan varAma siz bayansiniz
Kazık kadar adamlariz kim ne diye isletsin
Eski samsung telefonların ses açıp kapatma tuşuna uzun basıldığında özel arama yapıyor yani diyelim bir ortamdasınız ve kurtulmak istiyorsunuz uzun basın tuşa, hemen telefon kendi kendini özelden arıyor sizede aaaa beni ariyorlar vs.vs. Bahane üretmek kalıyor. Bu tarz bişey olabilir mi?
Engellenince sze gelmezki aramalar. Ne alaka anlamadm?
Musteri hizmetlerinden arama gelmesni.engelleseniz ozel arama diye gelmezki ha numara cikiyosa bu seferde skayet edin
olabilir piskolojisi bozuk bir sürü insan var
Yani dediğim gibi adama karşı intikam olabilir yada başka birşey bilemeyiz,esiniz muhakkak tahmin ediyor biliyordurİşte bende bunlari düşünüyorum killaniyorum
Bayan degilki peşinde sapık olsun sesini dinlesin
Belkide bir kız arıyo![]()
Yani dediğim gibi adama karşı intikam olabilir yada başka birşey bilemeyiz,esiniz muhakkak tahmin ediyor biliyordur
Bakın bir kadın olarak söylüyorum.Tam üstüne bastin ayağını çek ısrarla engellememi istedi
Mutlaka biliyor bak tahmin ediyor demiyorum
Bakın bir kadın olarak söylüyorum.
Yarin obur gün size saplantılı bir eski sevgilim takıntılı bir manyak derse canım kocisim moduna girmeyin,anlattığı gibi olmayabilir. Çok büyük acılara sebebiyet vermiş olabilir,altı ıslak çok belli[/QUOT
Belki biriyle konuşuyordu sonra kesti kızgizlice arayip taciz ediyor