özel numara

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
68
Antalya
arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıldır sevgilimi özel numara arıyor konuşmadan dinliyor geçen senede özel numaradan mesajlar atıyordu seni seviyorum yarın seni şurada bekliycem gel felan diye ben özele kapattırma istemedim numaranın kim olduğunu öğrenmeden çok kafama takıldı. savcılığa dilekçe vermeden bunu öğrenmenin bir yolu var mı?

bildiğim kadarıyla özel nodan mesaj atılmıyo mutlaka numara görünür

Özelden mesaj atılmaz .
Sadece aranır .
Erkek arkadaşınız neden özele kapatmıyor ki ?

Özelden mesaj atılmaz .
Sadece aranır .
Erkek arkadaşınız neden özele kapatmıyor ki ?

özel numaradan ücret karşılığında mesaj atılıyor . ben numaranın kim olduğunu öğrenmeden kapatmasını istemiyorum dün kapatçaktı beklemesini istedim öğrenmek istiyorum kim olduğunu.

özel numaradan ücret karşılığında mesaj atılıyor . ben numaranın kim olduğunu öğrenmeden kapatmasını istemiyorum dün kapatçaktı beklemesini istedim öğrenmek istiyorum kim olduğunu.

Bence erkek arkadaşın bu durumdan rahatsız değil .
1.5 sene bu yahu .
Beni 1 ay kadar arayıp durmuştu bir numara da kafayı yemiştim .

Bence erkek arkadaşın bu durumdan rahatsız değil .
1.5 sene bu yahu .
Beni 1 ay kadar arayıp durmuştu bir numara da kafayı yemiştim .

arkadaşım erkek arkadaşıma kalsa daha ilk haftasından kapattırcaktı ama ben öğrenicem taktım kafaya kim olduğunu. ayrıca 1 buçuk yıl her gün aramadı 3 4 ay arayla aradı ama son zamanlarda daha çok arıyor . Benim derdim sevgilim umursamıyor kapattırmıyor değil benim derdim savcılık dışında nasıl öğrenirim

öğrenemezsin öğrenilebilecek olsa böyle bi servis olmazdı.

Savcılık bile,çok gerekli görmedikçe vermiyor numaranın kime ailt olduğunu.Öğrenip ne yapacaksın.Kapatsın gitsin özele.

ev numaramı arayan gizli numaradan dolayı savcılığa şikayette bulunmuştum.ben kim olduğunu öğrenmek değilde savcılığa verdiğimi öğrenirse vazgeçer aramaktan diye başvurmuştum aslında ama savcılık ev adresine kadar vermişti bilgilerini bana.sonuçsa yok tabi.aramaların sonu kesilmemişti.bende mecburen noyu değiştirdim.yani kim olduğunu öğrensen ne öğrenmesen ne.noyu değiştir kurtul o kadar...

not:gizliden mesaj atılıyomuş atılmıyo diyenler için yaziyim.

öyle herşeyi ögrenmek pek mümnkün degil
savcılık bile vermez kolay kolay
kapat özele ne takıyosunki kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…