Özel Okulda Çalışan Hamile Öğretmen

biogretmenhanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2025
12
0
1
28
Merhaba ben özel bir okulda bir öğretmenim. Kasım ayındayız okulumda ikinci yılım. Aklıma takılan sorular var siz hocalarımızdan fikir alırsam mutlu olurum. Hamileyim 14.haftaya gireceğim. Okuluma bilgi verdim. Bir sorun cıkmazsa Mayıs’ın sonunda doğum bekleniyor.
1-) 8+8 dogum iznim ne zamana denk geliyor?
2-) Son haftaya kadar calısmam mı işime yarar yoksa 31.haftadan rapor almak mı?
3-) Dogum parası nedir maaşım mı kesilir (40 küsür almaktayım)
4-)Maaşımı ne zamana kadar düzenli alabilirim bana yardımcı olur musunuz okulda kimseye soramıyorum…

Merhaba son adet tarihinize göre chatgpt ye hesaplatabilirsiniz, 32.haftada isterseniz ayrılırsınız kendinizi iyi hissederseniz de 37ye kadar uzatabilirsiniz o durumda geri kalan 5 hafta doğum sonrasına aktarılır o da tamamen sizin sağlık durumunuza bağlı. Doğum sonrasına aktarmak maddi anlamda sonrası için iyi olur

Doğum iznine 32. Haftada ayrılabilirsiniz. Eğer çalışmak istiyorum derseniz 37. Haftaya kadar çalışabilirsiniz. Geç izne ayrılırsanız doğumdan sonraki zamanınıza eklenir. Bildiğim kadarıyla Doğum parası sizin izinde olduğunuz süre boyunca kesilen paranızın telafisi olarak verilir. Son 1 yıllık brüt maaşınız hesaplanır ve 2/3 si günlük olarak toplanır. 16 haftalık izniniz bittiğinde bu ödemeyi alırsınız. Çalıştığınız yere doğum belgesini sunmanız yeterlidir gerekli sgk işlemlerini görevliler halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…