- 21 Nisan 2024
- 39
- 15
- 22
-
- Konu Sahibi dearpoison
rehabilitasyon merkezinde öğretmenlik yapan bir tanıdığımız söylemişti özeller çok bakıyor diyeKiloyla çalışmanın ne alakası var bilemedim?
çalışıyorum ama atanacağımın bir garantisi var mı kiOğlumun okulunda kilolu öğretmen var. Ama kendiniz için diyet yapabilirsiniz. Diyetisyen ile çalışın... Ayrıca kpss çalışsanız daha güzel olmaz mı
Hem özel okul hem kpss zor. Yerinize olsam 1 sene iyice kasıp atanmayı denerdim, olmazsa özel okul düşünürdüm. İkisini aynı anda götürmek zor...çalışıyorum ama atanacağımın bir garantisi var mı ki
önceki konumu okursanız neden özelde çalışmak istediğimi anlayacaksınız…Hem özel okul hem kpss zor. Yerinize olsam 1 sene iyice kasıp atanmayı denerdim, olmazsa özel okul düşünürdüm. İkisini aynı anda götürmek zor...
Kiloya değil yetkinliğe bakar. Manken olarak işe başlamayacaksınız sonuçtaMerhaba arkadaşlar. Bu yaz mezun oluyorum öğretmen olarak. Özel kurumlar fazla kiloya takılıyor mu? Ne kadar geriye atar beni? İş bulamam diye korkuyorum. Balık et falan değil bayağı bayağı kiloluyum.
okul öncesi evetKucuk cocuklarla mi calisacaksiniz? Cocuklarla aktif olmaniz gereken şekildeyse fazla kilo olumsuz olabilir.
okul öncesi evet
1 saat sonra ölmeyeceğimizin de garantisi yok ama 5-10 yıllık gelecek planları kuruyoruz.çalışıyorum ama atanacağımın bir garantisi var mı ki
Kilolusun ama ne kadar kilolu? Boyun kaç? Misal 1.50 boya 70 kilo fazlayken 1.70 boya 70 kilo iyi olabilir.stajımda da önyargı yaparlar diye ekstra hareketli etkinlikler yaptırıyorum bana hareketsiz demesinler diye, bir dakika oturmuyorum
Okul öncesinde dikkat ederler kiloya. Aktif olmamız, sürekli hareket etmemiz aynı zamanda çevik ve hızlı olmamız gerekiyor. O yüzden uygun bulmayabilirler. Deneme dersinde hareketli bir etkinlik seçerseniz belki önyargıları kırabilirsiniz.okul öncesi evet
çalıştığımı belirttim zaten sınava garantisi olmadığı için özellere de bakacağım sınava da gireceğim girmem demedim ki1 saat sonra ölmeyeceğimizin de garantisi yok ama 5-10 yıllık gelecek planları kuruyoruz.
Özel okulda çalisabileceğinin de garantisi yok. O zaman hiç başvuru yapmayacak mısın?
Sözün özü, hayatta hiçbir şeyin garantisi yok ama yine de planlar yapıyoruz. Çünkü doğrusu bu.
Ya hostes mi alıyor uçak firması sanki, ne kilosu? İş deneyimi, sertifika, referans, konuşma iletişim becerisine, tavsiyeye bakarlar. Demo olarak ders anlatmanı isterler kısa bir sunum. Cv hazırlayıp gideceksin. Hele de ucuza çalışırım dersen zaten alırlar :)Merhaba arkadaşlar. Bu yaz mezun oluyorum öğretmen olarak. Özel kurumlar fazla kiloya takılıyor mu? Ne kadar geriye atar beni? İş bulamam diye korkuyorum. Balık et falan değil bayağı bayağı kiloluyum.