- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 117.451
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi MoonlitSoul
Bizim okul biraz hırslı bir okul. Düzenli okulistik sınavları oluyor ve orada başarıya da önem veriyorlar. Yine aynı şekilde İngilizcede 11 saat ders. 6sı gramer ağırlıklı İngilizce sınıf öğretmeninin girdiği ders, diğerleri 2si oyun ve etkinliklerle yapılan konuşma ağırlıklı dersleri, bir saat anadili İngilizce olan bir öğretmenle dersleri var. Açıkçası baktığımda devlette olan çocuklardan iyi İngilizcesi. Aksanı temiz. Konuşup anlamaya bu sene özellikle başladı. Kelime haznesi fena değil. Kodlama gibi ekstra güzel yararlandığı dersleri de var.Okuldaki diğer velilerle konuşuyorum, çoğu ortaokulda devlete geçirmeyi düşünüyor bursluluk alamazsa. Ben de okulun imkanlarından memnunum ama lise bitene kadar bu paralar ödenmez yazık ya. Beni en çok düşündüren okula rahat bi şekilde bırakıp gidiyorum, güvenlik endişem yok. Hijyen açısından iyi. Akademik ve dil anlamında memnun değilim. Siz genel anlamda memnunsunuz sanırım?
Seneye bursluluk için sıkı tutacakları için 8 saat etüt geliyormuş. Gruplarda özel ders gibi 6 kişi olacakmış. Her dersten her hafta böyle etüt yapılacakmış.
Sıkı tutuyorlar.
Bizim okul genelde eğitimli beyaz yaka çocuklarından oluşuyor diye mi bilmem akran zorbalığı yok. Sınıf mevcudu 20lerde olduğu için öğretmenlerin ilgisi iyi.
Yani genel olarak memnunum.
Ama her sene yüzde kaç olarak gerginliğinden çok sıkıldım ben