özel oturmalarda torunu istemeyen kv

Evet konuscam bu yüzden kvdemle. Neden basta istedin simdi ne degisti. Ben alindim söylediklerine ve gelmemeye karar verdim dicem

Daha önce sohbetlere çocuk getirilmediğinden bahsetti mi sana?
Belki de bırakacağını düşündü bebeği. Bir kural varsa gelini için bile olsa esnetmek istememiş olabilir ki doğrusu da budur.
Kv ile konuşurken biraz empati kur bence yardımı olur.

açıkcası bende böyle durumlarda karşıyım çocukların olmasına, çocukların sevilmediğinden değil hakkaten dikkati dağılıyor insanın ama bırakacak kimse yoksa eğer tabiki mecbur kabul etmeli kv

Konuscam kvdemle sonuctan sizide haberdar ederim ins. Ama birdaha gitmeme konusundaki kararim kesin ve net

Dikkatiniz dağılıyor mu derken? Ne sohbeti ki bu, gün değil mi yahu cayık cuyuk geçer gider iste

Ben olsam cagirdiginda asla gitmem. Neden gelmiyorsun diye sorarsada alir agzinin payini oturur totosunun üstüne !!

Bu durumda çocuğunuzun ne zararı olabilir ki ...
Annesi ilgilendikten sonra nasıl insanların dikkatini dağıtabilir ki ...
Sanki kayınvalide biraz bahane etmiş gibi , en güzeli karşınıza alıp açık ve net sormak olur ...

Dikkat dağıtılacak ne var ki, sohbet karşılıklı olur, evde de eşle konuşurken bazen çocuklar gürültü yapmıyor mu

Ha adı sohbet olupta bir kişi çıkıp vaaz veriyorsa evet konuşan kişinin dikkati dağılabilir

Özel oturum diye okudum başlığı. Bende diyorum ne özel oturumu olabilir
Götürmeyin çocuğunuzu istemiyorsa sizde gitmeyin .

aman gitmeyin sizde.benim evde cuma okuması yapıyor çocukla bi iki gittim baktım insanların dikkatinin dagitiyoruz.kv ye dedim biz gelmiyelim rahat edemiyorum o gün bugundur gitmiyorum.sizde gitmeyin ayrıca çocuğunuzu dedesine bıraksan ne olcakki ben onu anlamadım

Çocukken annem beni de götürürdü bu dini sohbetlere, sıkıntıdan duvara tırmanırdım.
Çocuklara uygun bir ortam değil orası. Ne sorulan sorudan anlardım, ne verilen cevaptan.
He tamam, 6 yaşında namaz kılabiliyordum, saçımı örtebiliyordum ama onları evde annemden de öğrenebilirdim. Saatler sürerdi hem de annemin benim en güzel zamanlarımdan çaldığını düşünüyorum.

Benim dikkatimi çok başka bir şey çekti,kayınvalidenizin mesleği nedir?

ne olacak beyin yikamacidir o bahsettigi 5-10 genc kizda muritleri, ilkokul mezunu bile olmayan kendini `hoca hanim`` diye tanimlayan aslinda hicbir vasfi olmayan kisiler. Hayir o ortamlarda dogru bilgi aktarilsa icim yanmayacak, siz anladiniz demek istedigimi!!

Hem eğitimi savunup
Hem de alabildiğine önyargılı ve iftiracı haliniz..
Gerçekten hayret verici..

Hem eğitimi savunup
Hem de alabildiğine önyargılı ve iftiracı haliniz..
Gerçekten hayret verici..
Bakin ben bu tarz hanimlardan cok gordum , ve tr ye her gittigimde de gormeye devam ediyorum. Mevlid okumadir, Yasin gunleridir, Hatim toplantilaridir bunlara saygimiz sonsuz annemde katilir zaman zaman. Ama is sohbete gelince evet isterseniz onyargili diyebilirsiniz bana ama orda isler o kadar masum degil hanimefendi. Disaridan bakipta yargiladigimida sanmayin, bizzat kendi ve esimin ailesindeki bazi kisilerden, yakinlarimdan gorduklerime dayanarak, bizzat turkiyenin dogusundan,batisina, ic anadolusuna kadar il il gezdigimiz ve her gittigimiz yerde apartmanda mahallede o tarz ortamlari gorup bildigim icin konusuyorum.
Illaki dogru birseyler yapan yokmu iclerin evet vardir ama cogunlugu ne yazikki dini istismar ederek icinde bulunduklari toplumda yer statu edinmeye, icinde bulunduklari grubu manipule etmeye yonetmeye uzerlerinde etki birakmaya calisan insanlar, ''hoca hanimlar'' ''abla lar'', artik ne derseniz deyin.
Bakin size en son duydugum gercek yasanmis bir olayi soyluyorum ve siz ne demek istedigimi daha iyi anlayin diye, uzak aile mensuplarimdan bir yasli hanim 65 yaslarinda duzenli olarak gider bu tarz sohbet ve toplantilara, ve bana bize bu yil su partiye oy verilecek dediler ona verdik diyor, kendisine sorsaniz baskasina verirmis aslinda ama emir gelmis yapacak birsey yokmus.

Maksadim burada bu tarz bir tartisma baslatmak degildi, insanlar istediklerini yaparlar istedikleri gibi yasarlar, sadece konu sahibinin kendini otorite tayin etmis bir kadin tarafindan madur edilmis olmasina sinirlendim o kadar.

1 Orası devlet dairesi değil.Dini bilgiler vermek için illa üniversite okumalarına ,doktora yapmalarına gerek yok.İ 2Bir öğretmen özel hayatı kötü diye ,anlattıklarını boş görebilir ,dersinizi çalışmaz mısınız 3Konu sahibinin kvsi dayatma yapmamış.Dayatma yapsa direk çocukla gelmeyeceksin dememiş 4 İlkokul mezunlarını hor görmeniz,onları cahil görmeniz çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…