özel oturmalarda torunu istemeyen kv

Demek ki gelenler kvnize söyledi rahatsız olduklarını.Oda yinelerler diye sordu.Millet de çekindiği için cevap veremedi

Ben olsam gitmem artık.
Aslında kayınvalidenin kafası götürmüyo bence, dikkat mikkat hikaye. Bi söz vardı hatırlayamadım camide bile arkadan duyulan çocuk sesleri, gelecek nesiller için kardır deniyodu sanırım.

Aynen bende öyle düsünüyorum kendisi istemediginden kizlari bahane ediyor. Kesinlikle katiliyorum

Aynen gitmicem ve kesinlikle anlattiklarini baska biryerde ögrenme imkanim ve bu gibi sohbetlere beni cocukla kabul edebilecek cok yerde var. Kalsin sohbeti bu saatten sonra

Bi kayınvalidesi sohbet vermiyo ki
Camiye de gidebilir başka yere de
Çocuğumu istemeyeni bende istemem. Gider başka yerde dinlerim ne dinlemek istiyosam
kv sohbet vermiyo ama sohbet Onun evinde.Küçük çocukla her yerde rahat olunmuyor.Kvnin evinde rahat etmeyecek te nerede rahat edecek.Şeytan gitmemesi için vesvese veriyor

kv sohbet vermiyo ama sohbet Onun evinde.Küçük çocukla her yerde rahat olunmuyor.Kvnin evinde rahat etmeyecek te nerede rahat edecek.Şeytan gitmemesi için vesvese veriyor
Yok herşeyi şeytana atmayalım
Kimse kem küm demezken kayınvalide her çocukluya aynı muameleyi yapıyor
Yedi yabancının evinde sohbet verilse o böyle yapmaz yani ayıp bence

Tamamda canim benim kvdem bana o rahatligi vermiyorki. Resmen gelme diye imalarda bulunuyor kim giderki istenmedigi yere? Bide ben zaten onun haricinde hem dini konularda egitim aliyorum hemde camiide baska sohbete daha gidiyorum her hafta. Bosta degilim yani. Ama yinede kvdem sohbeti veriyor gidip faydalanayim hem o kadar cagirdi diye gittim gitmez olaydim. Banada ders oldu. Ayrica cocugun öyle yerlerde isleri yok diyen arkadaslarada katilmiyorum cünkp tam tersini düsünüyorum. Agac yasken egilir. Cocuk neyi görürse,duyarsa hani ortamlara girerse öyle olur.

Yok ya hu direkt k.valide vesvese veriyor gelme diye ne şeytani

Bu arada bu tür sohbetlerden yararlanmak istiyorsa bence çocuk dedesine bırakılabilir, altı üstü 45 dk.yani konu sahibi saatlerce tv izletir demişsin de 45 dakika boyunca zaten bir çocuk dikkatini toplayıp da bir sey izleyemez tabii tv bağımlısı değil ise. Abartmaya gerek yok.

Kadiş ben geçen bebek mevlütüne gittim
Hemde benim kuzu daha 11 aylık ağlayadabilir hani, ayağımda salladım uyudu şanslıydım o gün
Ama öyle yerler zaten kalabalık oluyo bebekten çok büyükler pilav kaşık uğultusuna girdi
Sanki herkes pür dikkat her anlatılanı anladı da sorun bebeklerde yani

kesinlikle bir daha çağırsa gitmezdim ve sorduğunda da çocuğumdan rahatsız oluyorlardır derdim boşver gitme çok mu önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…