Aynen bende öyle düsünüyorum kendisi istemediginden kizlari bahane ediyor. Kesinlikle katiliyorumBen olsam gitmem artık.
Aslında kayınvalidenin kafası götürmüyo bence, dikkat mikkat hikaye. Bi söz vardı hatırlayamadım camide bile arkadan duyulan çocuk sesleri, gelecek nesiller için kardır deniyodu sanırım.
Gitme o zamanAynen bende öyle düsünüyorum kendisi istemediginden kizlari bahane ediyor. Kesinlikle katiliyorum
Aynen bende öyle düsünüyorum kendisi istemediginden kizlari bahane ediyor. Kesinlikle katiliyorum
Gitme o zaman
Ne oldu abla bana mı kızdın
Aynen gitmicem ve kesinlikle anlattiklarini baska biryerde ögrenme imkanim ve bu gibi sohbetlere beni cocukla kabul edebilecek cok yerde var. Kalsin sohbeti bu saatten sonraGitmeyiverin, bir şey kaybetmezsiniz. Eğer kayınvalideniz ordinaryüs profesör falan değilse eminim onun anlatacağı şeylerin çok daha doğrusunu öğrenebileceğiniz yüzlerce kitap, binlerce internet sitesi vardır. İlle gitmek zorunda değilsiniz. Zaten bu tip toplantılarda ne işi var küçük çocuğun. Ben olsam kayınvalidem ısrar etse bile götürmem. Hem bir sürü insan var yani hastalık kapmaya müsait bir ortam, hem de çocuğu ilgilendiren hiçbir şey yok.
heeee .İkinize de kızdım.Niye gitme diyosun ?O gibi ortamlarda maneviyat çok oluyor.Gitsin faydalansınNe oldu abla bana mı kızdın
Bi kayınvalidesi sohbet vermiyo kiheeee .İkinize de kızdım.Niye gitme diyosun ?O gibi ortamlarda maneviyat çok oluyor.Gitsin faydalansın
kv sohbet vermiyo ama sohbet Onun evinde.Küçük çocukla her yerde rahat olunmuyor.Kvnin evinde rahat etmeyecek te nerede rahat edecek.Şeytan gitmemesi için vesvese veriyorBi kayınvalidesi sohbet vermiyo ki
Camiye de gidebilir başka yere de
Çocuğumu istemeyeni bende istemem. Gider başka yerde dinlerim ne dinlemek istiyosam
Yok herşeyi şeytana atmayalımkv sohbet vermiyo ama sohbet Onun evinde.Küçük çocukla her yerde rahat olunmuyor.Kvnin evinde rahat etmeyecek te nerede rahat edecek.Şeytan gitmemesi için vesvese veriyor
Tamamda canim benim kvdem bana o rahatligi vermiyorki. Resmen gelme diye imalarda bulunuyor kim giderki istenmedigi yere? Bide ben zaten onun haricinde hem dini konularda egitim aliyorum hemde camiide baska sohbete daha gidiyorum her hafta. Bosta degilim yani. Ama yinede kvdem sohbeti veriyor gidip faydalanayim hem o kadar cagirdi diye gittim gitmez olaydim. Banada ders oldu. Ayrica cocugun öyle yerlerde isleri yok diyen arkadaslarada katilmiyorum cünkp tam tersini düsünüyorum. Agac yasken egilir. Cocuk neyi görürse,duyarsa hani ortamlara girerse öyle olur.kv sohbet vermiyo ama sohbet Onun evinde.Küçük çocukla her yerde rahat olunmuyor.Kvnin evinde rahat etmeyecek te nerede rahat edecek.Şeytan gitmemesi için vesvese veriyor
Yok ben Hades'imŞeytana atmayalım tamam .Bu yorumları yazarken Hades mi tepende acaba
Yok ya hu direkt k.valide vesvese veriyor gelme diye ne şeytanikv sohbet vermiyo ama sohbet Onun evinde.Küçük çocukla her yerde rahat olunmuyor.Kvnin evinde rahat etmeyecek te nerede rahat edecek.Şeytan gitmemesi için vesvese veriyor
Kadiş ben geçen bebek mevlütüne gittimYok ya hu direkt k.valide vesvese veriyor gelme diye ne şeytani
Bu arada bu tür sohbetlerden yararlanmak istiyorsa bence çocuk dedesine bırakılabilir, altı üstü 45 dk.yani konu sahibi saatlerce tv izletir demişsin de 45 dakika boyunca zaten bir çocuk dikkatini toplayıp da bir sey izleyemez tabii tv bağımlısı değil ise. Abartmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?