Iyi gecler hanimlar,
Bugün kafama takilan sorunu yazmadan rahat uyuyamicam. Bu yüzden simdi yazma geregi duydum.
Kv'dem kendi evinde her Hafta Sohbet düzenliyor 45 dakika boyun 5-10 genc kizlarla anlatiyor soru cevap seklindede oluyor. Ve bastan kvdem banada gelmemi teklif etti bende gittim mecbur cocugumla cünkü birakacak kimsem yoktu bu yüzden kimseyede birakmaya niyetim yoktu cünkü öyle döken sacan mizmizlayan huysuz bir cocuk degil. Gayet sakin ortamlarda olmayi seven ve benide dinleyen bir cocugum var cok sükür.Cocuk icinde bisey dememisti zaten. Neyse birkere gittikten sonra dedi zümracim istersen sen sohbete gelince dedesi baksin. Bende dedimki aslinda gerek yok ama arada istisnai durumlarda olabilir. Tmm dedi. Dünde tekrar sohbet oldu. Benim cocugum disinda 1 bebek daha vardi annesi cagrildigi icin bebisinle geldi. Sonra kvdem herkese sordu cocuklardan rahatsiz olan varmi? Dikkatiniz dagiliyormu? Oluyorsa söyleyin vb sözler. Ve bunu 2-3 kere tekrarladi!!! Sonra dedi neyse zaten arada birakabildikleri zaman anneler cocuklari birakirlar babalarina. Arkadasta dedi hep birakamamki esim calisiyor sonra birsey demedi kv. Velhasil anladimki cocuklardan rahatsiz olan kendi ama bunu acik acik ifade edemiyor ve kizlari araci olarak bunu bu sekilde ifade etmeye calisiyor. Acikcasi ben bozuldum cünkü cocugum dedigim onun torunu. Inanin baska yerlere gittigimde herkes cocugunla gel diyolar yeterki sen gel fln yasyabanci kisileri yani ki öylede olmasi lazim cünkü oglum daha 2 yasinda. 14 yasinda degilki evde birakasin annesine muhtac bir cocuk bu yani. Ve bastan cagirmasaydi o zmn cocuklu annleri. Madem bastan cagiriyorsun o zmn cocuklari almayin demeye hakkin yok. Ya cagir yada cocuklari istemiyorsan hic cagirma!Siz ayni durumda olsaniz napardiniz? Tepkiniz ne olurdu kv'ye? Aslinda özünde gercekten zararsiz iyi biridir neden böyle yapti anlam veremedimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?