Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çevremden örnek vermem gerekirse devlette çalışanlar daha memnun özellikle pandemi dönemi bunu kanıtladı.merhabalar bugünlerde iş durumuna taktım özeller tecrübe istiyor ben de belge vs alıp girmeyi düşünüyorum bir yandan ilerisi için devlet daha mobili olur diyorum Kilis’in özellere bak diyor Kilis’in devlet siz hangi kurumdasınız memnun musunuz?
Özel de çalışsam diyorum tecrübesizim asgari ücret teklif ediyorşar mesela mühendise özel de iyi para da kazanmak zor gibiBen devlet memuruyum ve özelde çalışın derim ama bu özel derken, Kurumsal, haklarından çalmayan, kendinizi geliştirebileceğiniz bir yeri söylüyorum.
Tecrübeniz olmayabilir ilk girdiğiniz yeri iyi tercih edin, sık iş değiştirmek kötü bir şeydir özellikle ilk iş yerinizde en az 3 4 sene ayrılmayacağınız, size tecrübe katacak bir yer olmasına dikkat edin.
Eğitimden bahsetmişsiniz, bu eğitimler bilgisayar sertifikası vb bir şey ise özelde hiç bir işe yaramaz. Bilgisayar kullanmak okuma yazmak gibi bir şey. İşinize göre eğitimler tercih edin, misal Excel formüller makro. İşiniz ile ilğili eğitimler alın.
Büyük şehirlere gitme imkanınız yok ise devlet daireleri daha iyi olacaktır.
Önce Türkçe kursu diyorum Ben.merhabalar bugünlerde iş durumuna taktım özeller tecrübe istiyor ben de belge vs alıp girmeyi düşünüyorum bir yandan ilerisi için devlet daha mobili olur diyorum Kilis’in özellere bak diyor Kilis’in devlet siz hangi kurumdasınız memnun musunuz?
Haha bu tel yüzünden doğru cümle yazamıyorumÖnce Türkçe kursu diyorum Ben.
Önce Türkçe kursu diyorum Ben.
Tabiki devlet...merhabalar bugünlerde iş durumuna taktım özeller tecrübe istiyor ben de belge vs alıp girmeyi düşünüyorum bir yandan ilerisi için devlet daha mı iyi olur diyorum Kimisi özellere bak diyor kimisi devlet diyor siz hangi kurumdasınız memnun musunuz?
Devlette mi çalışıyorsunuzTabiki devlet...
mühendis isenizÖzel de çalışsam diyorum tecrübesizim asgari ücret teklif ediyorşar mesela mühendise özel de iyi para da kazanmak zor gibi
Hayır tam tersi işini iyi yapan kendini geliştirmiş bir mühendis gayet iyi paralar kazanıyor. Tabi bilgisayar, elektrik elektronik endüstri.. gibi mühendisliklerden bahsediyorumÖzel de çalışsam diyorum tecrübesizim asgari ücret teklif ediyorşar mesela mühendise özel de iyi para da kazanmak zor gibi
Ne mühendisliği? İnşaat müh. Diyorsanız elimizi sallasam inşaat mühendisi. Küçük şehirlerde çok daha zor evet. Büyük şehirlerde biraz daha kolay, ilk yıllar kesinlikle çok zor, belli bir tecrübeye gelmeden önce kimse kale almaz.Özel de çalışsam diyorum tecrübesizim asgari ücret teklif ediyorşar mesela mühendise özel de iyi para da kazanmak zor gibi
Esim bir yıldır özelden devlete geçti, bende Eylülde geçicem inşallah, özel sektör çok zor, ben 5 yıl özelde çalıştım hicbir hakkımız yok gibi, onlar ne derse ne isterse o şekilde çalışıyorsun ve bu çok yorucu, size tavsiyem devlete geçmeniz yönünde, eşim de ben de öğretmeniz, sizin meslek nedir ona göre yorum yapmak daha iyi olurdu ...Devlette mi çalışıyorsunuz
Aldığım maaşı bilirim.Saatinde gidip saatinde dönerim diyorsan devlet.merhabalar bugünlerde iş durumuna taktım özeller tecrübe istiyor ben de belge vs alıp girmeyi düşünüyorum bir yandan ilerisi için devlet daha mı iyi olur diyorum Kimisi özellere bak diyor kimisi devlet diyor siz hangi kurumdasınız memnun musunuz?
Sektöre göre değişiyor. Bir inşaat mühendisi bina yapan bir müteahhitlik firmasında çalışması ile enerji şirketinde çalışması aynı değil. Ben 20yıllık tecrübem var, yöneticiyim. Benim öğrencilerim şimdi ilaç firmalarından benden yüksek maaş ve iyi şartlarda çalışıyor. Oturduğum sandalyeyi bile kendim aldım diyeyim siz anlayın.Esim bir yıldır özelden devlete geçti, bende Eylülde geçicem inşallah, özel sektör çok zor, ben 5 yıl özelde çalıştım hicbir hakkımız yok gibi, onlar ne derse ne isterse o şekilde çalışıyorsun ve bu çok yorucu, size tavsiyem devlete geçmeniz yönünde, eşim de ben de öğretmeniz, sizin meslek nedir ona göre yorum yapmak daha iyi olurdu ...
Maşallah, dediğim gibi mesleğe göre değişiyor, eğer özel sektörde öğretmen isen ne uzarsın ne kısalırsın sürekli yorucu ve uzun saatler çalışmak zorunda kalırsın , ama her meslek bir değil, özelde olup rahat olanlar vardır elbet ama devlette olmakta kafa rahatlığı gibi bişeySektöre göre değişiyor. Bir inşaat mühendisi bina yapan bir müteahhitlik firmasında çalışması ile enerji şirketinde çalışması aynı değil. Ben 20yıllık tecrübem var, yöneticiyim. Benim öğrencilerim şimdi ilaç firmalarından benden yüksek maaş ve iyi şartlarda çalışıyor. Oturduğum sandalyeyi bile kendim aldım diyeyim siz anlayın.
Özelde olup rahat olmak akraba şirketidir, benim tanıdığım özel sektör çalışanları bildiğiniz köpek gibi çalışır ama bunun karşılığında maaş alırlarMaşallah, dediğim gibi mesleğe göre değişiyor, eğer özel sektörde öğretmen isen ne uzarsın ne kısalırsın sürekli yorucu ve uzun saatler çalışmak zorunda kalırsın , ama her meslek bir değil, özelde olup rahat olanlar vardır elbet ama devlette olmakta kafa rahatlığı gibi bişey![]()