Yaa arkadaşlar konunun doğallıkla bir ilgisi yok bence tipik kıskanç erkek modeli... Kıskanır ama kıskandığını kabul etmez... "ben seni doğal halinle seviyorum muş" 6 ay ağda yapma bakalım o zaman doğal halinle sevecekmi... Doğallıkdsa konu al sana doğallık...
Bir kadının kendisini güzel hissetmesi, güzel bulması kocasının onu güzel bulmasından daha önemlidir. Ben kendimi nasıl daha iyi hissedersem öyledir.. Eşimin kıskançlıkları yokmu vaarr... Hele ıkarken daha fazlaydı. Evliliğimizin ilk zamanlarında da oluyordu ama artık eskisi gibi değil. Haa kısa giymemi ve göğüs dekolteli giyinmemi istemez ama artık istediğim gibi makyaj yapıyorum. Eskiden kızardı kavga ederdik ve ben pastel tonlar kullanmaya çalışırdım.. Ama sıkıldım bi süre sonra. Ben dedim böyle kenimi iyi hissetmiyorum... Saçlarım da bayaa bi kızıl, zaten yanıltığımızda kızıldı, sonra ben kendim skılıp kaveye dönmüştüm bu bayram gene kızıl yaptım... Eve gelince yüzünü görmeniz lazımdı, gölerinin içi parladı bayıldı ama hiç beğenmedim dedi:) neden dedim çünkü çok güzel olmuşsn dedi... Gülüştük hatta...
Saçlarını evde boya ben kendim boyuyorum çok ta rahat bir iki kere yaptıktan sonra alışıyor insan... Kaşlarını aldırma konusunda niye izin istiyosun ki git aldır. 5 milyon için de paramız yok demiycektir... Ha derse de dediğim gibi 6 ay hiçbiyerine ağda yapma bakalım tepkisi ne olacak, ağda alamam paramız yok kocacım hem sen beni doğal halimle seviyordun ya dersin....