Özel şeylerim...

minlene bende sana katiliyorum gercekten deger verir allah sukur sever ama sevgisini disariya fazla vurmaz bend erim biraz disariya vur ben boyleyim boyle severim der hep sagolun hersey icin

ama sorsan kiskanc degilim der ben sakasina derim bide guler kiskancsin diye ama pek bellie tmez dekki tavirlari belki o yuzden diyorum ben acaba sevdiginden mi kskaniyorum tam anlamiyorum bunu neden yapiyor

hangisi kabul ediyor ki kıskanç olduğunusırnaşık şey

tatlım hiç üzülme benim eşim de aynen senin eşin gibi bahalere kadar hep aynı hem de tıpkısının aynısı :teselli:

tatlılıkla halletmenin imkanı yok, bu yüzden saçına öyle bir renk seç ki 6 ayda bir boya istesin ve kaş olayını da sormana gerek bile yok:mymeka:

ayrıca erkeğinin seni kıskanması bu boyutlar da ise dert etmene gerek yoka.s

canım bende fikrini sorarken baktım kontrolü ele vermişim sevgilime.böyle şeyleri erkeklere danışmadan senin en doğal hakkın olarak yapıcaksın öyle alışmalı bence.ben öyle yapmalıydım diye düşünüyorum.
ben sadece saç rengi konusunda sorun yaşıyorum ama canım istediğin rengi bir kutu boya alıp kendin değiştirebilirsin.kaşlarınıda kendin alabilirsin.ya da iyi aldığına güvendiğin bir arkadaşına yada bir yakınına aldırabilirsin.ben kaşlarımı elletmem çünkü en iyi ben alırım . ne istediğimi ben biliyorum çünkü.zamanla alışır kendin alırsın sende.saçına selective gibi ucuz ama kaliteli bir boya alır kaşınıda bedava aldırırsın sorunun ekonomik boyutu ortadan kalkar.kıskançlık boyutuna gelince:

eşine kendisi için hoş görünmeye çalıştığını birde özellikle kadınların erkeklerden çok birbirleri arasında hoş görünme çabası olduğunu açıkla.kadınlar erkeklerden çok hemcinsleri için süslenir ...

kapanmaya gelince bu istenmeden yapılacak birşey değil sanırım.hem allahla kul arasında bir durum.baskıyla olmaz böyle şeyler..

bakımlı olmak için saçında boya olmasına gerek yokki canım..ben şimdiye kadar saçımı hiç boyamadım düşünmedim bile hoş 5 senedir erkek arkadaşım da boyatmama karşı ama ne biliyim saçında beyaz yoksa çok dert etme varsa da evde al boya saçını komşuna boyat ne biliyim kendin boyayamıyorsan..kaşını zaten kendin alabilirisin..ne biliyim şu saç düzleştiriciler çıktıından beri ben de kuaförlere hiç uğramıyorum herşeyi kendim hallediyorum çünkü 10 lira bile çok değerli benim için bu aralar...eşin başka şeyini ihmal etmiyorsa seni seviyorsa aranızda başka problemler yoksa dert etme tatlım bence bunları...

yok canim hic problemiimiz yok ne istesem ne dersem yapar ama hosumada gidiyor kiskanmasi beni sevdigi deger verdigini anliyorum ama iste bilbilsem kiskandigini soyluyorum kiskaniyorsun diye kabulenmiyor yok diyor su bu diyor ama bu hareketelrini nalamiyorum iste bence tek neden bu diyorum ama ona bisey yapiyim giyidiniyim cok dikatli bakar hosuna bile gider sadece sacimi boyatinca yada baska seyde ben goremiyorum isteyim hafta sonu goruyorum kim gorecek tepkisi oluyor bende diyorumki ha disardan ksiakniyor beni dogru sacimda beyaz yok iste benimkiside degisiklik olsun diye ama aslinda gereket yok evdede boyarim ama iste bazen esiyor oyle sacinin rengi guzel diyor yuzunde boyasiz guzel diyor hep cidimisin diyorum hep valla diyor ben begeniyorum diyor sacimi en son hint boyasi yaptim siyah cok koyu siyah oldu seviyor bu rengimi sagoluna rkadalar

bazı erkekler doğal sever..bak çok ciddiyim makyaj yaptıımda beni de beğenir erkek arkadaşım ama doğallığımıda seviyor..sadce benim için değil benim yanımda değil eğer dışarda bi kızı gördüyse dikkat çekecek boyutta boyalı bir saç hemen eleştirir ne gerek var diye...bencede gerek yok saçım beyazlamaya başlayana kadar boyamayacağım..insana yakışan en güzel renk doğal rengi saçın...erkekler kabul etmez kıskandığını..bende sorardım kıskanıyosun beni dimi diye hayır sadece sinir oluyorum diyordu..halbuki kıskandığı için sinir oluyordu :))) sen de demişsin başka problemimiz yok diye ee öyleyse siz de aranmayın problem yaratmaya...böyle şeyler dert deği çoğu evlinin problemlerinin yanında..

'sebebini soruncada paramiz yok disin guzel olsa ne farkeder diyor '
cvabı yeterince açık değilmi
saçlarını evde kendnizz boyayabilirsiniz kaş aldırmanın ucuzluğundan bahsedebilirsiniz yada bir yakınızdan rica edebilirsiniz almasını..
bence bu konu hakkında onu fazla zorlamayın
kendi kendine eşimin ihtiyaçlarına yetişemiyorum diye üzülüp kendini kötü hissedebilir..

:1rolleyes:

erkekler genelde böyledir.sebep aramaya pek gerek yok.ama siz daha iyi bilmelisiniz bir sebebi varsa özellikle maddi konularda bir sıkıntısı varsa bunlar ona çok dokunur.bakımlı olmak istemekte haklısın.ama huzursuzluk çıkıyorsa herşeyi söylemeyin sizde.son zamanlarda kaşlarımı kendim alıyorum saçımı kendim boyuyorum.saç düzleştiricim var fönümüde kendim çekiyorum.çok özel günlerde kuaföre gidiyorum.ama herkes yapmak zorunda değil tabi.kadınlar sever kuaförleri.karışmasın.çok fazlakaydirigubbakcemile3

evet sahracim esimde oyle diyor dogal halin daha guzel diyor her inanin dogal hali guzeldir diyor.ben begeniyorum diyor ama iste benim esim pek belli etmezs evgisini demez guzel oldun su bu dymam ve ben sacimi yaptirinca sanki o sozu dyacakmisim gibi dusunuorum ben kendime degisiklik yapmaya basliyorum sac olsun baska sey olsun evets evgisi var ama iste boyle seyelri duymayi seviyorum galiba evet canim kikandigini belli etmiyorum ama esimden duymak sitiyorum guzel olmusun bazen bir guzel soz kulanir ve benim hosuma gdier bir kere canimd edi nasil sevinidim bak ne guzel agzina yakisiyor bu kelimeler derim amac duymak bidaha ama demez o yuzden sanki kendimde sorun ariyorum acaba gzuel degilmiyoim ne biliyim niye demiyor diye ama yapisinda var acaba boyl eseyelri duymk icin onu kendime baglmak icin en yapmaliyim hic bilgim yok ama saglik olsun ehr insanin yapisi degisiktir ben disima vururums evgimi ama o icten sever sagolun arkadaslar

anlıyorum canım evet bazı erkekler içindekni dışa vurmaz..bilmiyorum aslında ilk sevgilim de bende öyleydim asla seni seviyorum demezdim canım bile demezdim çok çekinirdim utanırdım sevdiğim halde gerek duymazdım bunları söylemeye karşımdaki zaten biliodur benim onu sevdiğimi diye düşünürdüm ama ayrılık sebebimiz bu oldu benim belli etmemem...şimdi çok rahatım vala:)))) sen de şunu dene tv izlerken otururken yatağa girdiğinizde çocuk gibi sırnaş belki o da çözülür canım cicim yapar sana...eminimki seni çok seviyordur ve son birşey erkeklerin çoğu yapılan değişikliği farketmez benim sevgilimde aynı ben söylersem farkeder yoksa umrunda olmaz ben böyle kabul ettim çünkü geri kalan herşey yolunda.elbet senin eşininde açığa vuracağı bir zaman olacaktır biraz uğraşmakla beraber biraz da zaman tanı bence ona.. bir de görücü usulumü evlendiniz yoksa sevgiliykenmi evlendiniz?çıkarken,nişanlıyken de böylemiydi??

Yaa arkadaşlar konunun doğallıkla bir ilgisi yok bence tipik kıskanç erkek modeli... Kıskanır ama kıskandığını kabul etmez... "ben seni doğal halinle seviyorum muş" 6 ay ağda yapma bakalım o zaman doğal halinle sevecekmi... Doğallıkdsa konu al sana doğallık...
Bir kadının kendisini güzel hissetmesi, güzel bulması kocasının onu güzel bulmasından daha önemlidir. Ben kendimi nasıl daha iyi hissedersem öyledir.. Eşimin kıskançlıkları yokmu vaarr... Hele ıkarken daha fazlaydı. Evliliğimizin ilk zamanlarında da oluyordu ama artık eskisi gibi değil. Haa kısa giymemi ve göğüs dekolteli giyinmemi istemez ama artık istediğim gibi makyaj yapıyorum. Eskiden kızardı kavga ederdik ve ben pastel tonlar kullanmaya çalışırdım.. Ama sıkıldım bi süre sonra. Ben dedim böyle kenimi iyi hissetmiyorum... Saçlarım da bayaa bi kızıl, zaten yanıltığımızda kızıldı, sonra ben kendim skılıp kaveye dönmüştüm bu bayram gene kızıl yaptım... Eve gelince yüzünü görmeniz lazımdı, gölerinin içi parladı bayıldı ama hiç beğenmedim dedi:) neden dedim çünkü çok güzel olmuşsn dedi... Gülüştük hatta...
Saçlarını evde boya ben kendim boyuyorum çok ta rahat bir iki kere yaptıktan sonra alışıyor insan... Kaşlarını aldırma konusunda niye izin istiyosun ki git aldır. 5 milyon için de paramız yok demiycektir... Ha derse de dediğim gibi 6 ay hiçbiyerine ağda yapma bakalım tepkisi ne olacak, ağda alamam paramız yok kocacım hem sen beni doğal halimle seviyordun ya dersin....

maddi sıkıntısı varsa ondan batıyodur dicemtam anlayamadım varmı yokmu ama..kıskansada kavga edecek kadar abartıp parayı öne sürcene kıskandığını belli etse daha ii olur yani...ben eşime hep derim bedavaya bakımlı olunmuyo ...sende haklısın her kadın bakımlı olmak ister...hayatım senin için falan de belki yumuşar!!!! ayyyhhh bu erkekler yaaaaaaaaa

Bence kıskanclıktan degil...

dısarıdaki bayanları görüyor süslü püslü senin de onlar gibi bakımlı ve güsel oldugun zamanlarda

millet sana bakıp begenecek diye öyle söylüyor

alt sebep kıskanclık tabi

ben kıskandığı kanısında diilim ....
adamın derdi ekonomik kriz!
fuzuli harcama olarak görüyor..
bana göre,derdi maddiyat!!

canım zaten yapsanda kocan için yapmıcakmısın
kocan madem möyle istiyor sorun yok demek ki..
büyük ihtimallede kıskanıyordur..

erkekleri nasıl alıştırırsan öyle gider arkadaşm...saçını boyatmak istiyorsan sık sık olmamak kaydıyla ..kaşını aldırmak istiyorsanda aldırr...makyaj istemiyorsa sen hafif yapmaya başla doz dozz yükseltirsin...daha sona daha çok sorun yaşanıyorr..sen şimdi onun dediği gibi kişisel bakımınıda bırakırsan yarın başka şey isteyecek..yavaş yavaş dozunu ayarlayarak alıştırmaya bak..alışıyorlar merak etmee..en alışamayacaklarını düşündüğün şeye bile alışıyorlarr

düşünkü bir kayayı bir dalga eritiyor yavaş yavaşş..zmanla olmayacak hiç birşey yok emin ol...

kendi vücut bakımınızla ilgili herşeyi eşinizin bilmesi gerekmiyor bence...
evet bu bakımlar maddiyatla ilgili ve eşinizin tavrı sanırım
maddi sıkıntıdan kaynaklanıyor...
burada sizin yapacağınız boya alıp evde kendiniz boyanızı yapın,
kaşlarınızı kendiniz alın...
yani bunun gibi konulardan evinizde huzursuzluk
çıkmasına da izin vermeyin derim...
sevgiler...

ben erkeklerin senin doğal halini beğeniyorum lafına inanmıyorum.
dışarıda hoş bakımlı bir bayan gördüklerinde hepsi çaktırmadan bakıyor.
sende bakımlı olursan sana da bakacaklar diye düşünüyor.
eğer maddi açıdan söylüyorsa sende her ay boya gerektirmeyecek bir renk seç ya da balyaj yaptır.
böylece 4-5 ay kullanırsın. kaşlarınıda 3 haftada bir aldır aralarda çıkanları kendin alırsın şekini bozmadan.
bence sen bakımını ihmal etme.evde saçlarının kendin yap. düzleştiriciyle falan kendin yap.ben öyle yapıyorum.herkes fönlü zannediyor.
ellerin devamlı ojeli olsun.eşin seni devamlı bakımlı görsün.
unutma bütün erkekler bakımlı temiz güzel giyinmiş kadını seviyor canım

Yazı arasında demişsin ki beni aldığında pek boya şu bu yapmazdım şimdi çok sık yapıyorum bence değişimden rahatsız. Kıskanıyor ama kıskandığını kabullenmiyor bahanelerle geçiştiriyor.

Sadece eşim için güzelleşmek istiyorum düşüncesine katılmıyorum. Bir insan güzelleşmek değişiklik yapmak isterse bu öncelikle kendisi içindir kendimizi kandırmayalım. Önce kendimizi mutlu edip bu mutluluğu yansıtmak isteriz.

senin bu dediklerine harfiyen katılıyorum...
makyaj yapma süslenme güzel olma derler amaaa dışarıda dikkat çeken güzel bir bayan gördüklerinde maşallah çaktırmadan aradan bakarlar... yoldan geçerken meselaa bir göz süzerler.... pisliklerrrrrrrklava: kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…