• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özel üniversite?

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
kızlar ablam özel üniversitede okuyo ama bırakmak istiyor. burslu ama kafamıza takılan şu, o okula kayıt yaptırdığı için bırakınca 4 yıl boyunca ödemek zorunda kalmayız dimi. hani bursu silinir falan

Son düzenleme:

Canım prosedür nasıldır bilemem ama kaydını aldırıyorsun, sildiriyorsun sonuç olarak tabiki de para falan ödemeyeceksiniz bu durumda.

Okumadigi yillarin parasini odemesine gerek yok canim da okulunu neden birakiyor.

sağlık meslek lisesi çıkışlı benim ablam. iktisat okumak istedi. ama sonradan fikir değiştirdi geçiş hakkını kullancak. psikolojik sorunları olduğu için babam da çok üstüne gitmemişti...

sağlık meslek lisesi çıkışlı benim ablam. iktisat okumak istedi. ama sonradan fikir değiştirdi geçiş hakkını kullancak. psikolojik sorunları olduğu için babam da çok üstüne gitmemişti...

Baska bir bolume ve okula mi gecmek istiyor ya da yapamadigini dusundugu icin tamamen mi birakiyor.

Simdi burslu okuyor ya, diyelim 1 yıl okudu burslu. Bıraktı .
O okuduğu 1 yılın parası alınabilir diye hatırlıyorum ben de.
Neden okula gidip sormuyorsunuz ?

cikis yaptiktan sonra gelecek yillarin borcu olmaz.okudugu yillarinda parasini odemez.osym bursu sonucta zaten.ozel okulda para odeyemedikleri icin birakiyo insanlar.oyle olsa o kadar kisi nasil okul biraksin.

Back
X