özel yurtta kediye izin veriliyor mu?

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
kızlarrrr
seneye üniversiteye gideceğim tıp fakültesi istedigm için buyuk ihtimall evde kalırım ama ilk yıl alışma amaclı özel yurtta kalablirm mumkun olursa tek kalıcam bu ısler nasıl oluyo bilmiyorum da :37:
neysem benim kedim var bebegim meleğim herseyim onu asla bırakmam. ev olursa sorun yok da yurtta izin veriyolar mı?
bakımı temizliği yernde olacak nasılsa ses sorunu da olmaz?

diyeceksiniz bu dert mi saldı seni evet aklıma takılıyor onu asla bırakamam :26:

kızlarrrr
seneye üniversiteye gideceğim tıp fakültesi istedigm için buyuk ihtimall evde kalırım ama ilk yıl alışma amaclı özel yurtta kalablirm mumkun olursa tek kalıcam bu ısler nasıl oluyo bilmiyorum da :37:
neysem benim kedim var bebegim meleğim herseyim onu asla bırakmam. ev olursa sorun yok da yurtta izin veriyolar mı?
bakımı temizliği yernde olacak nasılsa ses sorunu da olmaz?

diyeceksiniz bu dert mi saldı seni evet aklıma takılıyor onu asla bırakamam :26:

Verilmez canım yurtta izin tek kalsan bile ;)

Canim evde kalmalisin. Bu kadar hayvan dusmani varken malesef izin verilmez. Ben 2 ay ogretmenevinde kaldim. Sonra eve gectim. Ozel yurtlarin tek kişilik odalari cok pahali, ben zaten hic istemedim. Kendi evin, kendi duzenin. Yolun acik olsun

Canim evde kalmalisin. Bu kadar hayvan dusmani varken malesef izin verilmez. Ben 2 ay ogretmenevinde kaldim. Sonra eve gectim. Ozel yurtlarin tek kişilik odalari cok pahali, ben zaten hic istemedim. Kendi evin, kendi duzenin. Yolun acik olsun

Bunun hayvan düşmanlığıyla alakası yok mesela benim kediye alerjim var diyelim oda arkadaşımda tuttu kedisini getirdi. Olur mu şimdi bu?

amaaan bir avuç kedi nerelerine batıyo acabaa :19:

bende evimde kalırm hayvanat bahcesine de cevirriiim hıııaah :19:

cevaplar için teşekkür ederm :50:

yurtta balık ve kaplumbağa besliyorlardı ama kediye izin vereceklerini sanmıyorum. tüy döküyor diye istemezler. minicik kaplumbağadan korkup bağıranlar bile oluyordu... eve geçince kedini yanına alırsın...

Hayır izin vermezler.

Seven var, sevmeyen var. Alerjisi olan var, korkan var. Yurt ortamında insanlar kendi istediği gibi hareket edemez maalesef.

Maalesef hayir..Yari ozel yurttayim.Yurdun bir kedisi var.Daha dogrusu sokaktan bir kedi surekli camdan giriyor.Kediye karsi bagisikligim yok onu gorunce alerjim basliyor.Bir de kapilari sıkıca kapayip yatiyorduk surekli koridordaydi.Yani izin vermezler.Sen sevebilirsin ama baskasi sevmez.Yurt ortak bir yasam alani her istedigini getiremiyorsun maalesef.

Back
X