Özel...

Boşuna mı kavgalar sevişme ile bitiyor filmlerde

Adam açıkça söylemiş kurcalama fazla
:eek: valla kızgınken değil de,barışma anı benim için de öyle sonlanır.. araştırmak lazım nedendir diye.. ama bence bi denemeli denemeyenler :KK45:

Gayet normal bunlar,bir anda kızıp bir anda başka evrene geçmek budur işte..

Bir keresinde eşimde bana demişti,kızınca çok seksi oluyorsun dedi.. :oha:
Artık nasıl görüyorlarsa o anda :sopa:
hanım abla valla benim herif ben kızınca çeviriyo kafayı ya sabır çekiyo :olamaz::olamaz::olamaz:

Bu bana sacma gelıyor yanı dusunuyorumda kızgın bırde ustelık kadının kızmıs halı hıc cekıcı olmaz :)

Bende eşimle küsken kendisini çok yakısıklı buluyorum ama cinsel tahrik diyemem adına :kızgın: Yakısıklı bu adam neden kusuyorsun sen bu adama dıye :hamarat:

Benimde tutup 8.kattan aşağıya atasım geliyor bazen :duduk:

Yumuşatmak için söylese başta sorun çıkartmaz. Basit bir örnek veriyorum, biz akşamları beraber dönüyoruz, şirkete yaklaştınmı diyorum,ya şu işim çıktı bugün seni alamayacağım diyor ya da arkadaş çağırdı oraya gidiyorum diyor. Ben de tartışıyorum ister istemez, 2 dk sonra aşağı iniyorum adam kapıda,çoktn gelmiş. Ya da yukarı yanıma çıkıyor.

belli ki size takılmak hoşuna gidiyor siz rahatsız mı oluyorsunuz peki bu durumdan ?

ben ''aa aşkım yine beni kandırdın'' der gülümser geçerim de.

Ben bilemedim ama olabilir tabi hani erkek ya beklenebilir artık kafalarından ne geçiriyorlarsa :KK22:
Yalnız ben ilk başta sinirimi çıkarma tepeme sus ! beni daha fazla tahrik ediyorsun sonu olmaz bir kavga çıkacak gibi algıladım.:KK48::KK48:

Hiç şaşırmadım böyle bir şey duyduğuma. Bence sen eşin söylediği için şaşırdın başkasından duysan bu kadar şaşırmazdın. Herkesi başka şey cezbeder. Eh yıllardır filmlerde de görüyoruz kavga ederken tumba yatak yapanları. :KK4:
Bunu duyunca insan rahat rahat kavga da edemez artık. Hep aklına gelir. :KK8:

belli ki size takılmak hoşuna gidiyor siz rahatsız mı oluyorsunuz peki bu durumdan ?

ben ''aa aşkım yine beni kandırdın'' der gülümser geçerim de.
Rahatsız oluyorum, eve kadar surat yapıyorum tartışıyorum. :110: O verdiğim çok basit bir örnek,damarıma basılınca şaka bile olsa 'yine beni kandırdın' diyip gülümseyemem

Hiç şaşırmadım böyle bir şey duyduğuma. Bence sen eşin söylediği için şaşırdın başkasından duysan bu kadar şaşırmazdın. Herkesi başka şey cezbeder. Eh yıllardır filmlerde de görüyoruz kavga ederken tumba yatak yapanları. :KK4:
Bunu duyunca insan rahat rahat kavga da edemez artık. Hep aklına gelir. :KK8:
Kesinlikle eşimden duyduğum için şaşırdım, yoksa ne ilginç şeyler okuyoruz burada

Ayy şu saçma sözü her beş kızdan yedisi duyuyor zaten, bende duydum... gayet samimiyetsiz ve saçma buluyorum.

eşinle aynı duyguyu paylaşıyorum desem:KK14:

Olabilir böyle şeyler ama sende aynı etkiyi yaratmıyosa o istediği kadar tahrik olsun

Böyle bişey gerçekten var. Ben erkek değilim mesela ama sevgilim bişeye sinirlenince aynısı benim de başıma geliyor. Ve bu bizim ilişkimizde karşılıklı. :) sadece erkeklere özgü bir durum değil.

Kesinlikle eşimden duyduğum için şaşırdım, yoksa ne ilginç şeyler okuyoruz burada

Eşini keşfediyorsun çünkü. Yeni bir şey heyecanlandırıyor ve hafızana kazınıyor. :cool:

Ayy şu saçma sözü her beş kızdan yedisi duyuyor zaten, bende duydum... gayet samimiyetsiz ve saçma buluyorum.

Yok valla ben yokum onların içinde. 'Sinirliyken surat asarken sinir oluyorum sana' diyor. :lülülü:

Yumuşatmak için söylese başta sorun çıkartmaz. Basit bir örnek veriyorum, biz akşamları beraber dönüyoruz, şirkete yaklaştınmı diyorum,ya şu işim çıktı bugün seni alamayacağım diyor ya da arkadaş çağırdı oraya gidiyorum diyor. Ben de tartışıyorum ister istemez, 2 dk sonra aşağı iniyorum adam kapıda,çoktn gelmiş. Ya da yukarı yanıma çıkıyor.
kaybetme korkusumu var acaba.çok aşık bu adam sana söleyim.

Hah ha, aynı sevgilim :KK45:
Çoğu zaman bile bile kızdırır, oturur izler. Hatta başbaşayken o kızdırmaların sonu pek normal bitmez. Adam o durumdan keyif alıyor. Ben çabuk sinirlenebiliyorum ve bunu sık sık kullanıyor. Hemen sarılıp öpmeye, yılışmaya çalışıyor. O esnada ben dokunmak dahi istemezken adam sevişmek istiyor. Cidden kafaları çok farklı. Hormonal desem değil, fantazi desem değil. Anlayamıyorum :oha:

Back
X