bir dönem bende çok uğraştım bununla ilgili ama tek savcılık harici bulabildiğim nokia 6600 ve serisi tellerde bir sistemdi.telefonunu mailine yönlendiriyorsun özelden çağrı geldimi numarası mailine geliyor.ben yapamadım ama yapanlar ve numarayı bulanlar oldu
Arkadashlar özel numaradan arayanı msn’den tespit edebilirsiniz.
6600 vb telefonlar için geçerlidir.
Telefon posta kutusundan kullanıcı erishim noktası hat seCHilir.
e posta adresi girilir.
giden e posta adresine telefon numaranız yazılır.
kendime gönder secheneği aktif hale getirilir.
posta kutusu türü pop3 sechilerek güvenlik kapatılır. (güvenliği kapatma kısmı chok önemli) ve sonra kurbanın araması beklenir.aradığında hiç achmadan sonuna kadar bekliyorsunuz.arama bitince mail adresinize baktığınızda hangi numara olduğunu görebilirsiniz.
NOT: MMS ve GPRS ayarlarınız tam olması gerekli, ayrıca malumunuz bu hizmet biraz gprscell ücreti istiooo...
prensip olarak,gizli numaradan arayanları asla açmam..Benim telefon listemde adı olan herkese söylerim,numaranız gizli ise hiç kaydetmeyeyim diye..O nedenle işin başından önlemi almış oluyorum.ayrıca tanımadığım numaraları da açmam....
durucum aynı şey benim başımada geldi ben türkselimden arıyorum özel noları kabul etmiyorum diye bi servisleri var beni özelden biri aradığı zaman benim telefonum çalmadan karşı tarafa aradığınız kişi özelden arama cevaplamıyor diye yanıt veriyor bilgin olsun
bende aranıp rahatsız ediliyordum telefonumu gizli numarakara kapattım şimdi daha rahatımbenim hattım türksel e kolay oldu dava acıp uglaşmaktansa ulaşamazlar bu daha kolay
teker teker okudum cvp yazmadan duramadım
bende savcılıkta calısıyorum
bıze de boyle dılekceler gelıyor sureklı
eger sorusturmanızın dustugu savcının dosyası az ıse ve isini cok irdeleyen biriyse sanslısınız cunku buluyor ne yapıp edıp
ama ınanın o kadar cok sacma evraklar gelıyor kı anlatamam sıze ve halıyle savcıya dusen evrak sayısı artıyor 1000 lerı buluyor savcı bunların her bırını teker teker arasa bu evrak ettı 10000
onceden cekılmıs msj lar aramalar rahatlıkla bulunuyor dokuman halınde zaten bulundugunuz hattın gsm subesinden istenıyor ve bı hafta ıcınde gelıyor ama gızlı numaralar bıraz zaman alıyor ama onlarda bulunuyor
hele kı ıcınde cınsellık yazan metınler ve tehdıt varsa zaten bulma ıslemı hızlanıyor
mahkemeler uzun suruyor malesef bunda yapabılcek bısı yok ama sabırla beklersenız amacınıza ulasırsınız
bı bayan sırf bırıne hakaret ettıgı ıcın mılyarlık ceza almıstı bıraz mesagatlı bı yol ama adalet yerını buluyor