- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi lalilsaa89
Yazan var mi baska bi ben mi merakliyim ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de gidemedim ya, gece gece midem kalkmasın diyeKızlaaaar ve Mahmut abiler ne diyor bu arkadaş özelde cesaret edip gidemiyorum
Ben gittim biraz soguk ama girince alisiyosunBen de gidemedim ya, gece gece midem kalkmasın diye![]()
Yazardım da hamileyim olmaz şimdi kaldıramam her şeyiYazan var mi baska bi ben mi merakliyim ya![]()
Bu ne cesaret yiğidimYazan var mi baska bi ben mi merakliyim ya![]()
Ooo konu sahibi konuşmakla meşgullllBen gittim biraz soguk ama girince alisiyosun
Sen özelini kapat, nolur nolmaz.Yazardım da hamileyim olmaz şimdi kaldıramam her şeyi![]()
Ayyyy cok buyuk beklentiyle gittim ama benle billur geciyoBu ne cesaret yiğidim![]()
![]()
Aboww niye kız neler oluyor ki acep kız daha da meraklandım bak şimdiBen de gidemedim ya, gece gece midem kalkmasın diye![]()
Gece gece pipi göresim yokAboww niye kız neler oluyor ki acep kız daha da meraklandım bak şimdi
Beklentiyi küçük tutmak lazım, Türkiye ortalaması malum.Ayyyy cok buyuk beklentiyle gittim ama benle billur geciyo![]()
Hamileligin zor muydu dedi kalmak mi istiyosun dedim hahahahhaah dediBeklentiyi küçük tutmak lazım, Türkiye ortalaması malum.![]()
![]()
![]()
E bir değil iki değil siradakileeeeer uyuyun sabahı bulur sıramızOoo konu sahibi konuşmakla meşgullll![]()
Bunu onun sorması lazımdı, sen niye sordun, büyü bozulduHamileligin zor mu dedi kalmak mi istiyosun dedim hahahahhaah dedi![]()
Kaç kaç. Durma orda.Hamileligin zor mu dedi kalmak mi istiyosun dedim hahahahhaah dedi![]()
Bu omu yaHoşlandığınız çocuğun sevdiği kızın fotoğrafını mı atacaksınız?
Diğer konuda yeterince linç yemediniz mi?
O iyiymiş o zamanGidicek olanlar gitmeyin bacilarim kardeslerim minnoslarim hahahhahaha yazip geciyoKesin bilgi yayalim lutfen
Üzdü..Gidicek olanlar gitmeyin bacilarim kardeslerim minnoslarim hahahhahaha yazip geciyoKesin bilgi yayalim lutfen
Gözümde canlandı yaw tövbe estağfurullah çık aklımdan çıiiiiiikGece gece pipi göresim yok![]()