- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi lalilsaa89
Ben mi terlik fotosu atiyim simdi anlamadim kiBunu onun sorması lazımdı, sen niye sordun, büyü bozuldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mi terlik fotosu atiyim simdi anlamadim kiBunu onun sorması lazımdı, sen niye sordun, büyü bozuldu![]()
Ta kendisiBu omu ya
Bende bekliyodum bi terlik olmazdi belki ama en azindan babet falan bekliyodumÜzdü..
Heyecanla bekliyordum![]()
Kactim korktum psikolojimi bozmak istiyo benceKaç kaç. Durma orda.![]()
Gazamız mübarek ola hakkınızı helal edin sizin için kendimi feda ediyorum. 5 dk içinde geri dönmezsem bilin ki kirletildim.Özele gelir misiniz bir soru soracağım
Boşuna beklenti oluşturdum, yokmuş öyle bir şeyGözümde canlandı yaw tövbe estağfurullah çık aklımdan çıiiiiiik![]()
Atabiliyorsan hiç bakma at gitsinBen mi terlik fotosu atiyim simdi anlamadim ki
De yatıp zibaralim ne bu ya arkadaşın uykusu yok bizide oyalıyorBoşuna beklenti oluşturdum, yokmuş öyle bir şey![]()
Kendine makyaj yaptıysa demek.Ulan sakın bana bişe atma sakınnnBana attığın o kız kimdiii
Onemli olan terlik degil ki icini doldurmak ben dolduramiyorum istee tasiyamiyorum terligi en iyisi patik atayim ben onaAtabiliyorsan hiç bakma at gitsin![]()
Şeyinde çirkin sende çirkinsinÖzele gelir misiniz bir soru soracağım
Seni suç ortağı yaptı kaçUlan sakın bana bişe atma sakınnnBana attığın o kız kimdiii
He ya ne güzel uykum gelmiştiDe yatıp zibaralim ne bu ya arkadaşın uykusu yok bizide oyalıyor
Laaa ne güldüm yaBen gittim biraz soguk ama girince alisiyosun
Eee uykuda kaçtı ne yapcaz özelee gelin kızlar sabahlayalım ben hemde pala bıyıklı döşü killiyimHe ya ne güzel uykum gelmişti
Her an her şey atabilir söz verdiKendine makyaj yaptıysa demek.![]()
Ooooo kaçırdın özeli gir sırayaKız kim foto kimin özelde neler oluyorkafamda deli sorular
![]()