- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.070
- 598
- Konu Sahibi lalilsaa89
Mistehcen diye geldiydik de yokmuş öyle bir şeyKız kim foto kimin özelde neler oluyorkafamda deli sorular
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mistehcen diye geldiydik de yokmuş öyle bir şeyKız kim foto kimin özelde neler oluyorkafamda deli sorular
![]()
Patik mi garibimOnemli olan terlik degil ki icini doldurmak ben dolduramiyorum istee tasiyamiyorum terligi en iyisi patik atayim ben ona
Köle fantezisi var demek ki. Ne desen yapacak gibi.Her an her şey atabilir söz verdi
kimseye fotoğraf atmiycam dedi
Git özür dile dedim geldi konuda özür diledi inandım bende
yol gösterdim akıl verdim
mahmut abiymiş nerden bilecektim![]()
Kesin miHer an her şey atabilir söz verdi
Ooooo sıra oluştuysa hemen halka tatlı satmaya başlayacağım, fırsatları değerlendirmek lazım.Ooooo kaçırdın özeli gir sıraya![]()
Ben hiphizli koşup gideyim burdan Bir süre olmayabülürümSeni suç ortağı yaptı kaç
Baskın basanındır baş özelini buraya abinin linçleyelim tam aradığımız şeyHer an her şey atabilir söz verdi
Abla işe alican mı beni deOoooo sıra oluştuysa hemen halka tatlı satmaya başlayacağım, fırsatları değerlendirmek lazım.Böyle böyle tatlı dükkanı zincirleri acarım.
Olmaz olan oldu çok geç kaldın bi kere abemle özel de konuştun unutmaz seni kolay kolayBen hiphizli koşup gideyim burdan Bir süre olmayabülürüm![]()
Bak yavrucum 11 yıllık üyeyim bana at bunlar ergen bilmez![]()
Önce tatlı alman lazım.Abla işe alican mı beni de![]()
Kız o değilde niye böyle yaptın şimdi canım tatlı istedi![]()
![]()
Halka tatlilariiim vaaaar. Çıtır çıtır taze tazeee. Tatlııcıı...
Ben tatlıyı yapar satarım elim lezzetlidir baaaak vallahÖnce tatlı alman lazım.![]()
Ooo kerane tatlısı![]()
![]()
Halka tatlilariiim vaaaar. Çıtır çıtır taze tazeee. Tatlııcıı...
Başka nasıl satacağım?Kız o değilde niye böyle yaptın şimdi canım tatlı istedi![]()