- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi lalilsaa89
-
Yolu bulamadılar deseneGidenlerden dönen olmadı henüz.
Ayakların kurt adam ayağı oldu ama gittikten sonra. Naaptiysa artık sanaaa...A
kiz valla gittim yeminlen gittim
Ablam bizle hakket kafa buluyiÖzele gelene terlik atcam konusu işte.
Hor kullandi beni vanessa kankimle konustum biyik sakal birakabildigin kili birak olmadi hamileyim dersin dedi bende saldim artikAyakların kurt adam ayağı oldu ama gittikten sonra. Naaptiysa artık sanaaa...
İsalla aldıkların kırılır hep.Senle küstüm öteki konuda anlaşıyom ben hıh
Bi gece oturur ağda yaparsın olmadı. Sir ağda satarım sana.Hor kullandi beni vanessa kankimle konustum biyik sakal birakabildigin kili birak olmadi hamileyim dersin dedi bende saldim artik
Vanessaya sattigindansa alamam ise yaramamis hala asker muhabbeti yapiyolar narin kalbim kirilir kalitelilerden ver bes tele olanlardanBi gece oturur ağda yaparsın olmadı. Sir ağda satarım sana.
Üfff uyuyacaktım işportacı oldum iyi mi.
Sekiz kaada en süper kalitelisi var. Onu sana on kaada bırakırım, ayağın alışsın.Vanessaya sattigindansa alamam ise yaramamis hala asker muhabbeti yapiyolar narin kalbim kirilir kalitelilerden ver bes tele olanlardan
Ayak deme terlik geliyo aklima attigin kazigi unutmamSekiz kaada en süper kalitelisi var. Onu sana on kaada bırakırım, ayağın alışsın.
Birçokları unutmaz beni, kolay değil.Ayak deme terlik geliyo aklima attigin kazigi unutmam
Ahhh bebegim ozelim hala boss gelsene terlikli gecelerimizi yad edelimBirçokları unutmaz beni, kolay değil.
Özel giriş keyim yok daha önce söylemiştim. Key bulsam bile bu sana pahalıya patlar.Ahhh bebegim ozelim hala boss gelsene terlikli gecelerimizi yad edelim
Diger konuda pandam oldugunu ogrendikten sonra ablamizin bana bakisi degisti mi dersin satar miyiz ona uc bes biseylerÖzel giriş keyim yok daha önce söylemiştim. Key bulsam bile bu sana pahalıya patlar.
Dantelli ve parmak arası incili terlik siparişi verdim gelsin benTukkana dantelli terlik de sokun ayol
Her kesime şey edin hitap
O kadar haklisin ki hemen gerdek terligi uretimine baslatiyorumTukkana dantelli terlik de sokun ayol
Her kesime şey edin hitap
He tüy müy de ekle olsun bitsinO kadar haklisin ki hemen gerdek terligi uretimine baslatiyorum
Tuysuz olur mu hic hemide fosforluHe tüy müy de ekle olsun bitsin
Simleri de unutma bolcana serpiştirTuysuz olur mu hic hemide fosforlu
Tüyler hareketli olsun, öyle daha çok satarız.Tuysuz olur mu hic hemide fosforlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?