- 25 Temmuz 2013
- 13.333
- 54.392
- 798
- Konu Sahibi lalilsaa89
-
Bulantı hapımiz var, üç kaata bırakırım.Deme öyle midem kalktı gı şakası bile
O zaman tatlıyı alıp sıraya geç bacım.Benimde Amacım o belki neden geri dön diyorsun kifazla merak iyi değili hep beraber yaşayıp tecrübe edinecez
Böyle olalım işte bu tarz toplumsal sorunlara teker teker değil hep beraber dalalım ki Mahmut abi bi afallasınO zaman tatlıyı alıp sıraya geç bacım.
Olmaz alço gazozunda anlaşakBulantı hapımiz var, üç kaata bırakırım.
Olacakları göze alda git.Aaah bu oymuş ya atmadı mıdyı kızın resmini okurken uyuyakalmışm
Ben de Bi gidim bari ne varmış özelde
Mahmut abinin tapanca tutukluk yapmış, sesi kısılmış, sabaha kalmadan gömeriz.Böyle olalım işte bu tarz toplumsal sorunlara teker teker değil hep beraber dalalım ki Mahmut abi bi afallasıngeçtim sıraya ,
Korkutma beni pipi mipi diyonuz yeavOlacakları göze alda git.
Bir dost.
Ekmek parası aplam be. Senin neye ihtiyaç vardı?Artemissisipi yağmur yağarken pat diye çıka şemsiye satıcıları gibisin pazara çevirmişsin kız ortalığı
Sessiz tüfekdir o yoksa çokdan atardıMahmut abinin tapanca tutukluk yapmış, sesi kısılmış, sabaha kalmadan gömeriz.
Uykuya. Tam uyuyacakken kendimi buluverdim buralarda beyaEkmek parası aplam be. Senin neye ihtiyaç vardı?
Patlıcan soğan da olabilir bilemiyorumKorkutma beni pipi mipi diyonuz yeav
Oyuncak silah cıktı. Pek de şee etmeyin.Sessiz tüfekdir o yoksa çokdan atardı
Daha cok mipiKorkutma beni pipi mipi diyonuz yeav
Biliydim böyle olaacanııııPatlıcan soğan da olabilir bilemiyorum
Tüfek biraz abartı olur, tapancanin namlusu yok gibi düşün. Ateş edemeyince ahahahahhahaha diyor.Sessiz tüfekdir o yoksa çokdan atardı
Erkeklik elden gidiyahh mahmud amcaaaDaha cok mipi
Tam sana göre şişe suyum var. Korku giderir. Beş kaat.Korkutma beni pipi mipi diyonuz yeav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?