Özeleştiri

Ben burada hatasini yazan da, taslanan da gordum. Bu yanlis bir genelleme bence..

Genelde erkekler daha çok hata yapiyor malesef alttan aldikca uste cikiyorlar kadınları güzel yollarla çekip ceviremiyorlarhep üstün kendileri tek bilen de onlar

Konu sahibi Özeleştiri insanın kendi davranışlarını değerlendirmesi değil miydi?? Gene gitmiş başkasının davranışını genelleyerek yargıda bulunuyorsunuz.

Elbette var ama hiçbir hata şiddeti veya ihaneti haklı çıkarmaz. Genelde şiddet ve ihanet konuları gündemde olduğundan buna değinmek isterim özellikle..

Elbette var ama hiçbir hata şiddeti veya ihaneti haklı çıkarmaz. Genelde şiddet ve ihanet konuları gündemde olduğundan buna değinmek isterim özellikle..
Ayrıca bunların dışındaki konularda KK hiç hata affetmez. Az kadın gömülmedi burda. Sonra yanlış anlaşıldım deyip konu kapattırıyorlar

Hatalı olduğumda eşimi öpücük öanyapı yapıyorum. Hata ıimı o görmeden ben örtbas ediyorum. Yani bende değilim hatalı. Eşim hatalı hatamı anlamadığı için . Ü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…