Özellikle bosananlardan bilgi alabilir miyim?

Kuzukulagi90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2025
16
3
1
35
Yargılayabilirsiniz de ama özellikle hukuki açıdan tam bilgiye ulaşmak istiyorum.
Şimdiye kadar konu açarken hep kendimi bir noktada sakladım ama bu defa direk bilgileri doğru vereceğim yanlış yonelimde bulunmak istemiyorum.

Esim daha önceden evlenmiş boşanmış çocuğu var. Ben bekardim yani benim ilk onun ikinci evliliği. İlk başta her şey çok güzeldi sonra işin içine iş gezileri girdi ve farklı duygulara kapildi. (Yani ayrı kaldığımız + farklı insanlarla tanışma sürecinde olan oldu)
İlk olarak tuvalete telefonla girmesi ve uzun kalması kafamı karıştırdı. Bu surecte benim harcamalarima çok takıntı yaptı.
Daha sonradan bulduğum kart ekstresi sinirlerimi iyice bozdu.
Son olarak bir fal sonucu ( bu durumda olan her kadın baktirir fal baktirdim ve ordan da aldığım gaz ile) bir ton arastirma yaptım. Bir kadın var ama sorun şu ki elimde delil yok tek bildiğim alınan takıların faturası. Fatura kendi adına bana gelen bişey yok. Sakinliğimi korumak istiyorum bir yandan da delil toplamaya çalışıyorum. Bu faturanın mahkemede değeri var mı? Baska ne yapabilirim? Telefonda bişey bulamadım her şey silinmiş durumda.

takıyı anasına kardeşine almış olamaz mı ?
faldan gazla olumsuz düşünmeyin derim

erkekler wc de telefonla takılmayı genelde seviyorlar (anlam veremesemde)

takıyı anasına kardeşine almış olamaz mı ?
faldan gazla olumsuz düşünmeyin derim

erkekler wc de telefonla takılmayı genelde seviyorlar (anlam veremesemde)
Kuyumcu faturası var sadece ne aldığını da göremiyorum. Olamaz tam tersine onlara benim zorlamanla alıyor hatta direk ben hediye alıyorum. O kadar düşünceli bir adam değil maalesef.
Geliyorum diğer konuya falda kadın bayağı isim verdiği için herşeyi söylediği için gaza geldim. Tabiki fevri davranmiyorum ama kadın hisseder ya o hissetme kismindayim.

Fal kısmı saçma da :) Delil toplayın bakalım illaki açığı olur. Aynı evde gizlilik bi yerde patlar.

Boşanacak mısınız peki? Bazıları delil topluyor kanıtlıyor boşanmıyor , adamlar daha arsız oluyorlar zaten öğrendi boşamadı diye

Ya kafa dagitmaya çalışıyorum. Tabiki aldatılma durumunda bosanirim şu an sessizliğimin nedeni emin olamamak ve varsa da inkar etmesi. Yani kesin emin olduğum an direk eşyalarımı toplayip davayı açacak durumdayım.

Oyle dusunmeyin tek bu değil benim olayım onu hissedersiniz.
Doğru tabiki hissedersiniz illa. Bence kuyumcuya gidip faturanın ss ini gösterin ne alındıysa öğrenin. Kuyumcudan fatura almadım hiç detaylar gözükür mü bilmem ama eğer sorarsanız illa söylerler diye tahmin ediyorum. Belki yatırımlık altın alıyordur

Ben kart ayrintisinda gördüm. Fatura dediğim o. Kuyumcuyla aynı ilde değiliz maalesef. Yoksa yapardım mutlaka.

Canım bi sakinleş önce. Çok iyi görmedim ben senin haleti ruhiyeni açıkçası. Falda çıkan şeye göre hareket edilir mi yahu? Bu de bu durumdaki her kadın baktırır demişsin. Hiç öyle bisey yok. Sakinleş sonra yap araştırmanı. Kocam düşüncesiz diyorsun yani sevgili yapsa gidip ona takı mi alır. Çok mantıklı gelmedi bana. Adam belki de yatırım yapıyo, sen bi falcı gerizekalinin yüzünden kendini dolduruşa getiriyosun.

E devletinden adına kayıtlı numaralara bakın,tek hat varsa en sık görüşülenlere bakın son yada ilk kısmını gösteriyor numaranın,sonra telefonundan o numarayı bulup whatsaptan bakın,sosyal medya üzerinden numarayla aratın hatta kim nasıl kaydetmiş adlı uygulamalarla kimin rehberinde nasıl kayıtlıysa isim soyisim çıkar,ikinci bir hattı varsa aynısını onada yapın,bağlı bulunduğu hattın uygulamasını indirin tek seferlik şifreyle girip gelen msjı onun telefonundan silin sizde sürekli açık kalır zaten iyice araştırırsınız bakarsınız.

Tuvalette telefonla uzun vakit geçirmeyi çoğu erkek yapıyor, ileride hemoroid olurlarsa görürler. Falda söylenenler bir şey ifade etmez ona dayanarak bir şey diyemeyiz. Takı faturası fiziki altın alıyor olabilir yatırımlık ama haberiniz olurdu nereye koyacak ki? Bir düğüne vs gittiyse takı almış olabilir.

Yani fal yüzünden bu kadar derde düşmezsiniz sanırım
İllaki vardır geçmiş yıllarda yaşanan birşeyler

Takip edin madem taktınız kafaya

Çok mantıklı peki girdiğimde bilgi gider mi?

Yani fal yüzünden bu kadar derde düşmezsiniz sanırım
İllaki vardır geçmiş yıllarda yaşanan birşeyler

Takip edin madem taktınız kafaya
Yok hiç bişey yok içimde kuşku vardı fal baktirdim. Falda da aynı şeyleri deyince peşine düştüm. Tek olay fal degil tabiki de

Tutar ne kadar? Borcu harcı varsa kartı döndürüyor da olabilir. Yani kartı kullanıp nakit para alabilir.
Borcu yok tam tersine birikim var. Normalde bana karismazdi mesela harcamama yardimsever biriydi eli boldu geçen yaptığım yardım sorun oldu mesela. İlk defa beni kısıtlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…