özellikle doktorunun desteğiyle normal doğum yapanlar hastane ve doktorunuz kimdi?

DeliMavi

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
1.287
7
681
İstanbul
merhaba oğlumu normal doğum sırasında sezaryana alınarak doğurdum .normal doğurmayı çok istiyordum ama doktorum aceleciydi,şimdi 2.çocuğu yakın zamanda istiyorum kısmetse,doktorlarla görüşücem normal doğum konusunda bunun için hastane ve doktorunuzu yazarmısınız.istanbul için geçerli bu sorum.cevaplarınızı bekliyorum.....

benimde 1 ay sonra doğumum var. doktoruma özellikle normal doğum istediğimi her defasında söylüyorum. oda herşey normalbi sorun yok normal olacak diyor ama inşallah son anda bana yamuk yapmaz.
yengeme doktoru normal doğum başladığı halde geç saatti beklemek istemedi sanırım hiç muayene bile etmeden sezeryana aldı. bende öyle olmasından korkuyorum.

Son düzenleme:
Kızlar bnmde kısmet olrsa bu ay dogumum var hersey yolunda gıbı gozukuo lakın benım sıpanın kafası 2 hafta onde cıkıo hep cocuk suan dogum pozısyonunda bası ters beklıo lakın kanalda degıl drumda 37 38 de gelse senın ıcın super olur ama 40 lara gıderse bıraz zorlanabılr dıyo ben delı gıbı normal dogrmak ıstıorum ama ılk dogumum oldugu ıcınde dr boyle soyleynce etkılenıorum Drm zeynep kamıl gecmısı olan cok hastası olan bı dr o yuzden kendısını terch ettım kendısıde en ıyısının normal oldugunu soyluo lakın benı hıc cesaretlendırmıo yada olası bı sezryn olursa dıyee bana fazladn umıt vermekmı ıstemıo bılmıorum ama bende norml dogrmak ıstıorum

son ana kdr normal istiyordum ama pelvik muayne olamyınca normal doğum yapacağıma inanmadım.cesaretim gitti.
doktorum ne kdr çaba verdiysedenormal doğum için ısrarla sezeryan oldum. çanakkalede ikametkah ediyorrum.

bende Anadolu yakasındayım,erdem hastanesinde yapmıştım doğumu

Hangı erdem cakmak erdemmı? Bende gebelık takıbıme camlıca erdemde basladım lakın hastane polıtıkası benı okdr gerdıkıı 7. aydn sonra acıbadem hastanesıne dondum drm kadıky acıbadmde ama atasehır acıbademede gelıoo

evet canım çakmak erdem doktorum adalet hanımdı.muayene sırasında gayet iyiydi ama doğumda aynı elektriği alamadım

evet canım çakmak erdem doktorum adalet hanımdı.muayene sırasında gayet iyiydi ama doğumda aynı elektriği alamadım

Ben ordakı drlrı bılmıorum camlıca erdemde tulay hanıma gıdıodum kendısı cok cıcı bı bayan doguda gorev yapms olması benı kendısıne ıtmıs ıdı ama hastane personelıne kafayı taktım bıde cok kalablk oluodu randevu sıstemı dıye bısey yok bı kargasaa bende degıstrdım ıste hakkımzda hayırlısı olsn ınsallah. Senın kac sene oldu dogm yapalı sezryndn sonra 5 yılmı dıyolrdı norml dogum ıcın oyle bıseydı sanırım bıde tabı nasıl kesı yapıldıgınada baglı yalnıs hatrlamıosm

benim oğlum 15 aylık bu yazın sonunda korunmayı bırakıcam bakalım artık hayırlısı.2 yıl ara ile doğum yapanları duydum işte doktoru bulsam konuşucam bunları,çocuktan önce normal muayene içinde gitmeye başlarım.hayırlısı artık bu benim içime yara oldu normal doğumu çok istiyorum,yani herşey normal giderken sezaryana alınmak hazmedilemiyor.ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin.......

Anlıorum canım ama zaman bıraz erken gıbı ınsallah sana destek olack bır doktr bulur ıkıncı bebegnı saglıklaa kolay bır normal dogumla kucagına alırsın:)) ALLAH gonlune gore versın

son ana kdr normal istiyordum ama pelvik muayne olamyınca normal doğum yapacağıma inanmadım.cesaretim gitti.
doktorum ne kdr çaba verdiysedenormal doğum için ısrarla sezeryan oldum. çanakkalede ikametkah ediyorrum.

merhaba canım bende ç.kale deyim 14 martta doğum zamanımız beklemedeyiz, hangi doktora gitmiştin

cnm bende su anda tulay hanima gidiyorm simdilik gayet memnunum ama dogumda onunla olamicm avrupa yakasina tasiniyorm
doguma o girsin isyterdim cok tatli bi bayan guler yuzlu ilgili

camlica erdemde adalet hanimi pek sevmedim surati hic gulmuyo

ilk doğumunuzu sezeryanla yaptıysanız 2. doğumu normal yapamazsınız diye biliyorum ben. çevremde tanıdıklarımın öyle oldu çünkü.

çamlıca erdem de ki diğer doktorları biliyrmusun ayşegül ünal yada ayşe katrancı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…