kızlar inşallah normal doğum yaparsınız,doktorlarınızın isimlerini yazarmısınız?
bende Anadolu yakasındayım,erdem hastanesinde yapmıştım doğumu
evet canım çakmak erdem doktorum adalet hanımdı.muayene sırasında gayet iyiydi ama doğumda aynı elektriği alamadım
benim oğlum 15 aylık bu yazın sonunda korunmayı bırakıcam bakalım artık hayırlısı.2 yıl ara ile doğum yapanları duydum işte doktoru bulsam konuşucam bunları,çocuktan önce normal muayene içinde gitmeye başlarım.hayırlısı artık bu benim içime yara oldu normal doğumu çok istiyorum,yani herşey normal giderken sezaryana alınmak hazmedilemiyor.ne diyeyim Allah herkesin gönlüne göre versin.......
son ana kdr normal istiyordum ama pelvik muayne olamyınca normal doğum yapacağıma inanmadım.cesaretim gitti.
doktorum ne kdr çaba verdiysedenormal doğum için ısrarla sezeryan oldum. çanakkalede ikametkah ediyorrum.
bende Anadolu yakasındayım,erdem hastanesinde yapmıştım doğumu
adalet zati seninki kim?doktorun kimdi bende çamlıca erdeme başladım da ??
Ben ordakı drlrı bılmıorum camlıca erdemde tulay hanıma gıdıodum kendısı cok cıcı bı bayan doguda gorev yapms olması benı kendısıne ıtmıs ıdı ama hastane personelıne kafayı taktım bıde cok kalablk oluodu randevu sıstemı dıye bısey yok bı kargasaa bende degıstrdım ıste hakkımzda hayırlısı olsn ınsallah. Senın kac sene oldu dogm yapalı sezryndn sonra 5 yılmı dıyolrdı norml dogum ıcın oyle bıseydı sanırım bıde tabı nasıl kesı yapıldıgınada baglı yalnıs hatrlamıosm
merhaba oğlumu normal doğum sırasında sezaryana alınarak doğurdum .normal doğurmayı çok istiyordum ama doktorum aceleciydi,şimdi 2.çocuğu yakın zamanda istiyorum kısmetse,doktorlarla görüşücem normal doğum konusunda bunun için hastane ve doktorunuzu yazarmısınız.istanbul için geçerli bu sorum.cevaplarınızı bekliyorum.....
adalet zati seninki kim?
cnm bende su anda tulay hanima gidiyorm simdilik gayet memnunum ama dogumda onunla olamicm avrupa yakasina tasiniyorm
doguma o girsin isyterdim cok tatli bi bayan guler yuzlu ilgili
camlica erdemde adalet hanimi pek sevmedim surati hic gulmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?