özellikle doktorunun desteğiyle normal doğum yapanlar hastane ve doktorunuz kimdi?

Ali Kumru'yu şiddetle tavsiye ederim. Koşuyolu ANKA da takip ediyor,Medipol Hastanesi'nde doğumu yaptırıyor.O nun hastası olmak terapi gibi geliyor insana.Çok sakin, çok kibar biri.İlk görüştüğünüzde pozitif elektrik alacağınız bir insan.Eşide aynı kendisi gibi.Pınar Kumru. O da Zeynep Kamil'de sadece doğuma giriyor muayene etmiyor.Medipol ve Kadıköy Şifa'da çalıştığı zamanlarda onada gidiyordum. Ali Bey hamileliğim boyunca doğumun ne şekilde olacağı konusunda hiç konuşmadı.Son aylarda her nekadar normal doğum istesemde korkmaya başlamıştım ve ben sordum doğumu nasıl yapacağımı.Tabi ki normal, şuan hiçbir sorun yok sezeryanı neden düşündün, sonuçta ameliyat demişti. Ve dediği gibi de oldu normal doğum yaptım.Doğum sırasında da doğum koçu gibiydi desem yeridir.Çok moral verdi motive etti.Ayrıca beslenme hakkında çok güzel bilgilendirdi.9 ayı 8 kilo ile bitirdim.Muayene ücretleri biraz pahalı (220tl.)ama özel sigortanız varsa veya ücreti problem etmiyorsanız hiç düşünmeden gidin derim.

Merhaba bende bir kadın doğumcu arayışındayım bu aralar hem rutin kontrol için hemde önümüzdeki aylarda planladığım allah nasip ederse gebelik planım için erdem hast.düşünüyorum bu hast.nasıl hastane politikası derken rahatsız eden konular nelerdi ve tavsiye edebileceğiniz kadın doğum dr varmı teşekkürler şimdiden...

Oncelıkle gec cevp verdgm ıcın kusura bakma lakın senın msj yazdıgn tarıhte 1 gunlk dogm yapmıs ıdım:)) Ben erdem hastanesınde tulay hanıma gıtmstım kendısını sevdım yanı sakın bır kadın ve normal dogumu destekleyen bır kadın lakın hastane polıtıkası olrk sunları begenmedm bıkere fıyatlr uygn dıye ınanılmaz kalablk oluo ve kalablık olmasındn mutevellit calısanlrda buna orantılı yaklasımda bulunuyolar. ayrıca kalabalıgı gorunce orta belden fıyat arttımı yaptılr hepten gıcık oldum ne bıleyımm bı kan aldırmak ıcın sabah ac karna hamıle hamıle cok bekledım o korıdorlarda hamıle oldugumu soylememe ragmen napım sıra dedıler gıcık oldm bıdaha gıtmedm sonraa burda bahsettıgm gıbı acıbadem habıbe seyısogluna gıttım normal dogrtck benı dıyee oda benı dogurtamadıı yok catım darms bılmem ne neler dedı bana baska dr gıttım:) yanı ondnda sonunda memnun kalmadım:) ayy cok karısık yaa ınsn gıbı bı kadın dogumcu bulmak cok zor bu zamnda ama dogumumu yaptıgım memorıal hastanesı fıgen hanım artık benım jınekologumdr o nereye ben oraya onun sayesınde cok guzl bır dogm yasadım. Avrupa yakasına gecmekte sıkıntı yasamayacksn sıddetle tavsıye ederım. Insallah hayırlısıyla gebe kalıp saglıkla cocugunu kucagına alırsın.

Valla arkadasa dedıgm gıbı karsıda normal dogum dusunen varsa gıtsın fıgen hanıma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…