- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
Merhaba ablalarım bugün moralim çok bozuk.lisedeyim ve sınavdan 20 almışım daha doğrusu ben almamışım hoca vermiş.Çünkü doğruluğundan emin olduğum soruları sayarsak 20 den yüksek geliyordu.Ayrıca kitapta da yazan bi bilgiyi hoca yanlış biliyordu o bilgiyle ilgili de soru geldi sınavda ben doğrusunu yani kitaptakini yazdım 10 puan kesin oradan kırmıştır kendi bildiğiyle değerlendirmiştir.herkes beklediğinden düşük aldı herkes benim gibi kaldı geçenlerin sayısı çok az.90 bekleyen 65 almış.sınıfın en çalışkanı 70 almış.tüm okul hocadan şikayetçi sınavdan şikayetçi diğer hocalar bile söylüyordu öğrencilere neden öyle yaptı diye.
Üstelik biz bu derste hiç konu bile işlemedik soru çözmedik gereksiz şeylerden bahsedip durdu.aynı branştaki diğer hoca her türlü soruyu çözmüş soruları o hazırlamış sınavda derste çözdüğü soruların neredeyse aynısı çıkmış sadece rakamlar değişikmiş aynı tür sorular.biz hiçbir şey de işlemedik tüm okul şikayetçi hocalar bile.
Şimdi o hoca idarenin de dilekçe vermesiyle okuldan gönderildi 2 hafta falan önce ama sınavları o okudu.bugün de açıklandı.
Dediğim gibi bende hata yok kesinlikle aileme nasıl anlatayım ben bunu veli toplantısı da yaklaşıyor
Ya da sınav tekrarı falan yapılır mı öğretmen ablalar sizce naparlar ya da napılmalı??
Üstelik biz bu derste hiç konu bile işlemedik soru çözmedik gereksiz şeylerden bahsedip durdu.aynı branştaki diğer hoca her türlü soruyu çözmüş soruları o hazırlamış sınavda derste çözdüğü soruların neredeyse aynısı çıkmış sadece rakamlar değişikmiş aynı tür sorular.biz hiçbir şey de işlemedik tüm okul şikayetçi hocalar bile.
Şimdi o hoca idarenin de dilekçe vermesiyle okuldan gönderildi 2 hafta falan önce ama sınavları o okudu.bugün de açıklandı.
Dediğim gibi bende hata yok kesinlikle aileme nasıl anlatayım ben bunu veli toplantısı da yaklaşıyor

Ya da sınav tekrarı falan yapılır mı öğretmen ablalar sizce naparlar ya da napılmalı??