- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
Çalıştım ama dediğim gibi hiç soru çözmedi konu anlatmadı ki bu ders ezber dersi değil anlatan olmadan çalışsan da anlamıyorsunnAynen böyle anlat. İnanıp inanmamak ailene kalmış. Ben çocuğumu biliyorsam inanırdım, kızacağım şey bile bile çalışmaması, derslerini asması olurdu herhalde. Çalıştığı halde 20 alsa, diğer herkes 90-100 alsa bile kızmazdım. İyice çalışır toparlar. Hocanızın bu olayını da bilemiyorum, devlet okullarında genelde pek kovma etme olmaz. Toplu şikayet ettiyseniz bir yaptırım olabilir, herkesi geçirebilirler.
Çalıştım ama dediğim gibi hiç soru çözmedi konu anlatmadı ki bu ders ezber dersi değil anlatan olmadan çalışsan da anlamıyorsunn
Matematikten bile 55 aldım yaa
Madem bu kadar eminsin kendinden, kağıdını görmek istediğini söyle, bu senin hakkın.
Annen-baban sınav notu için seni azarlayan-aşağılayan-döven insanlar mıdır, niçin korkuyorsun bu kadar?
Merhaba ablalarım bugün moralim çok bozuk.lisedeyim ve sınavdan 20 almışım daha doğrusu ben almamışım hoca vermiş.Çünkü doğruluğundan emin olduğum soruları sayarsak 20 den yüksek geliyordu.Ayrıca kitapta da yazan bi bilgiyi hoca yanlış biliyordu o bilgiyle ilgili de soru geldi sınavda ben doğrusunu yani kitaptakini yazdım 10 puan kesin oradan kırmıştır kendi bildiğiyle değerlendirmiştir.herkes beklediğinden düşük aldı herkes benim gibi kaldı geçenlerin sayısı çok az.90 bekleyen 65 almış.sınıfın en çalışkanı 70 almış.tüm okul hocadan şikayetçi sınavdan şikayetçi diğer hocalar bile söylüyordu öğrencilere neden öyle yaptı diye.
Üstelik biz bu derste hiç konu bile işlemedik soru çözmedik gereksiz şeylerden bahsedip durdu.aynı branştaki diğer hoca her türlü soruyu çözmüş soruları o hazırlamış sınavda derste çözdüğü soruların neredeyse aynısı çıkmış sadece rakamlar değişikmiş aynı tür sorular.biz hiçbir şey de işlemedik tüm okul şikayetçi hocalar bile.
Şimdi o hoca idarenin de dilekçe vermesiyle okuldan gönderildi 2 hafta falan önce ama sınavları o okudu.bugün de açıklandı.
Dediğim gibi bende hata yok kesinlikle aileme nasıl anlatayım ben bunu veli toplantısı da yaklaşıyor
Ya da sınav tekrarı falan yapılır mı öğretmen ablalar sizce naparlar ya da napılmalı??
Hayır ama hiç 20 almadım hayatımda belki üzülürler.ama sorun bende değil tüm okul öyle düşünüyor.kağıtlar diğer hoca tarafından tekrar okunacak zaten.
Kağıtları başka öğretmen yeniden okuyacak zaten özellikle söylememe gerek yok.matematikten bile hiç anlamam en zor derstir bana göre çalıştım 1 hafta 55 aldım ondan bile.aynen bu şekilde anlat, öğretmenin idareden bile ban yediğini söyle, hatta öğretmen gittiyse yönetiminden sınav kağınıdı isteyip, bakın kitapta yazanla aynı cevap ama hoca eksi vermiş diyebilirsin
Bizim idare zaten öğretmeni dilekçelerle göndermiş okuldan.kağıtlar ben söylemesem bile yeniden okunacak diğer hoca tarafından.öğretmenler bile arkasından sövdü adamınEgitimciyim
Olay anlattigin gibiyse ogrtmen bu sorunlardan dolayi okuldan uzaklastirildiysa idareye dilekce verin sinavin iptalini talep edin. Islenmemis konudan soru sormasi sinav iptaline yeter. Birde okul idaresine dilekce vererek sinav kagidiniza bakabilirsiniz. Kitaptaki bilgileri yazdim dogrulugundan eminim dediginiz soruya puan vermemisse yine yanlis cevaplandirmadan sinav iptal edilir.
Sizin hakkinizi aramaniz gerekli. Baxi idareler bu tarz seylerle ugrasmak istemeyip olmuyor gecti falan diyebilir. Ailenizin bu konu icin mille egitime gidecegini falan soylesin.
O zaman telas yapacak bir sey yok ailene olanlari anlat yeterliBizim idare zaten öğretmeni dilekçelerle göndermiş okuldan.kağıtlar ben söylemesem bile yeniden okunacak diğer hoca tarafından.öğretmenler bile arkasından sövdü adamın
Edildi zaten.kavga bile etmiş bazı öğrenciler.sınıf geneli değil okul geneli zaten20 almışım sınıf genelinde böyle bir durum var, itiraz ettik/edeceğiz ona göre tekrar bakılacak de. Ama gerçekten itiraz edin bu arada
Ee tamam bu şekilde anlat işte.Edildi zaten.kavga bile etmiş bazı öğrenciler.sınıf geneli değil okul geneli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?