Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne anlatmaya çalıştığın anlaşılmıyo?Yaptiklarimi sürekli tekrarlıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Kesinlikle o olduğunu düşündüm ben deHanzade isimli üye misin?
Ya şoyle bu kişi ile öncedenBelli ki dikkatinizi çekmeye çalışıyor.
Ama biraz teferruat be konu sahibi..
Ya şöyle mesela ben japonya tokyoya gitsem oda geliyor yada atıyorum İstanbul Maltepe ye gitsem işini oraya alıyor öğrendiğim yabancı dilden tut takip ettigim japon sayfalari ki bu çoğunlukla herkesin bildiği sayfalar değil ve bu kişi eskiden onun arkadaşından hoşlanıyor olduğumu biliyorBelli ki dikkatinizi çekmeye çalışıyor.
Ama biraz teferruat be konu sahibi..
Ya şöyle mesela ben japonya tokyoya gitsem oda geliyor yada atıyorum İstanbul Maltepe ye gitsem işini oraya alıyor öğrendiğim yabancı dilden tut takip ettigim japon sayfalari ki bu çoğunlukla herkesin bildiği sayfalar değil ve bu kişi eskiden onun arkadaşından hoşlanıyor olduğumu biliyorNe yazsam bilemedim kelimelerim kifayetsiz kalıyor
Yahu az konuyu yazsan da bizde yorum yapsak demi yani
Ya şöyle mesela ben japonya tokyoya gitsem oda geliyor yada atıyorum İstanbul Maltepe ye gitsem işini oraya alıyor öğrendiğim yabancı dilden tut takip ettigim japon sayfalari ki bu çoğunlukla herkesin bildiği sayfalar değil ve bu kişi eskiden onun arkadaşından hoşlanıyor olduğumu biliyorValla biz de seni anlamadik bacim.
Sevgili konu sahibi, fikir almak iÇin konuyu anlatmanız gerekiyor ki, insanlar yorum yapsın.
Sizin içinde bulunup anlamadığınız durumu, 1 cümle ile biz nasıl anlayalım.
Bağcılar'a git sen de,oraya gelmezYa şöyle mesela ben japonya tokyoya gitsem oda geliyor yada atıyorum İstanbul Maltepe ye gitsem işini oraya alıyor öğrendiğim yabancı dilden tut takip ettigim japon sayfalari ki bu çoğunlukla herkesin bildiği sayfalar değil ve bu kişi eskiden onun arkadaşından hoşlanıyor olduğumu biliyor
Siz takip etmeyin bırakır olay çözülür, nerden biliyorsunuz ki adamın neler yaptığınıYa şöyle mesela ben japonya tokyoya gitsem oda geliyor yada atıyorum İstanbul Maltepe ye gitsem işini oraya alıyor öğrendiğim yabancı dilden tut takip ettigim japon sayfalari ki bu çoğunlukla herkesin bildiği sayfalar değil ve bu kişi eskiden onun arkadaşından hoşlanıyor olduğumu biliyor
Konu sahibi bence seviyor.Hanzade isimli üye misin?
Hem kendi takip edip,hem de beni takip ediyor demekte …Siz takip etmeyin bırakır olay çözülür, nerden biliyorsunuz ki adamın neler yaptığını
Biraz da benden hoşlansın diye düşünmüş olabilir. Tokyo'ya giderken söylemeyin bir daha.Ya şoyle bu kişi ile önceden
Ya şöyle mesela ben japonya tokyoya gitsem oda geliyor yada atıyorum İstanbul Maltepe ye gitsem işini oraya alıyor öğrendiğim yabancı dilden tut takip ettigim japon sayfalari ki bu çoğunlukla herkesin bildiği sayfalar değil ve bu kişi eskiden onun arkadaşından hoşlanıyor olduğumu biliyor