Özellikle evli hanımlar bakabilir mi?

Bizde iki senedir aile apartmanında oturuyoruz çok nadiren kaynanama gitmeme rağmen sürekli vay efendim neden gelmiyorsun yüzünü unuttuk nerdesin diyip çat diye evime gelip bir de tribe giriyorlar. Sanki sürekli insanlarla görüşmek zorundaymışım gibi... Bende çok sıkıldım bu durumdan 7 ay sonra temelli kurtulacaz inşallah sizde bir an önce kurtulmaya bakın ne kadar uzak o kadar iyi. Karşındakiler iyi niyetli olsada mesafe en güzeli annem söylemişti de ben mesafemi korursam kimse bana öyle yapamaz demiştim ama ev konusunda çok pişman oldum
Bizden uzak olsunlar bende diken üstündeydim her gün gün aşırı giderdik. Sürekli görüşmek zorunda değiliz!!! Onların kafası eskilere gidiyor ama artık YETER!

Ilk fırsatta git pahalı da olsa başka uzak bir semtten ev tut senin artı yanın kirada olmak bizim kendi evimiz aile apartmanında ama insaAllah ev bekliyorum o çıkınca ben de taşınacam aynı apartman olmuyor akli olan oturmasın ne kadar iyi bir kaynana olursa olsun illa birşeylere karışıyorlar
Laf söz dedikodu beklentiler !!! Umarım tüm içtenliğimle söylüyorum tez vakitte bir sebeple oradan taşınırsınız . Bende dua ediyorum ev sahibi inşallah evini satar 🙏😔

Keske gidip rol yapmasaydiniz. Kiymeti bilindi mi sanki, daha cok caniniz sikildi. Bundan sonra siz de sozunuzu sakinmayin, icinizden gelmeyen hcbsyi yapmayin.
Bundan sonra o kadının sesini hatta gölgesini dahi görmek istemiyorum ! Nankörlük yaptı o kadına böbreğimi de versem alt tarafı bi böbrek verdin der çıkar işin içinden!

Ogluyla kavga edip gelinin nasiplenmemisi olmaz... Arkadaş bu kaynanalar oğlunla kavga ediyorsun geline niye trip atıyorsun... Yarın birgün oğlunla aranı düzeltirsin peki gelinin kırılan kalbini nasıl Allaha anlatacaksın nasıl gönlünü alacaksın Allah ıslah etsin valla böyle kayımvalideleri

Herkese merhaba👋 Kv ile aynı binadayız, temmuz ayında eşimle atıştılar bundan bende nasiplendim. (Benim konuyla uzaktan yakından alakam yok) O gün bugündür konuşmuyorum gecenin köründe gelip ağzıma sıçıp gittiği için gitmekte istemiyorum . Bugün ablası geldi bize kadının, gelini oğlu falan kv ye oturmaya gelmişler (gelini dedikoducuymuş). İşte sizde gelin kardeşime gelinim anlamasın aranızın bozuk olduğunu falan. Gittik 5 dk oturduk eve geldik .kv nin bizden rahatsız olduğu aşikâr bir de... Neyse ayıptır söylemesi tuvalete girdim aynı binadayız demiştim kadınla... girdim tuvalete ablasıyla konuşuyor balkonda içimden de geçti kesin dedim beni konuşuyor dedikodumu yapıyor . O kadar rahatsız oldum ki öyle soğudum öyle nefret ettim ki anlatamam. Ben bu kadınla nasıl baş edeceğim artık sesini duyunca bile elim ayağım titriyor! Benimle tek sorunu ona gelinlik yapmamışım . Sıkıldım artık 😠 bana nefret dolu kin dolu bakışlarını unutamam .

Taşının.

Tartışma sebebini bilmiyorum ama akraba anlamasın diye gitmeniz çok yanlış bir kere.
Hadi bir gaflete düşüp gittiniz onun bakışlarını rahatsızlığını siz ona yansıtsaydınız da anlasaydı bazı şeyleri.

Nede olsa eşinizin annesi evet ama sizde bir defa gelmişsiniz bu dünyaya dar ettirmeyin hayatı kendinize. Gecenin yarısı gelip size demediğini bırakmayan insana saygısızlık etmeden (büyük olduğu için ) haklıysanız pekala bozabilirdiniz.

Back
X