Özellikle evli hanımlar bakabilir mi?

Nedem başlık böyle ? Bekar olarak empati yapamıyor muyuz? veya çevremizde komşumuz akrabamız yiğenimiz vs görmedik mi?

Ben ara sıra hamile bayanların topiğine bakıyorum bir sürü şey öğrendim burda da kaynak olmuş oldu bana.. Doğal olarak dışarda da bu geçerli.

KV ile oturup yüzyüze tüm herşeyi konuşun derim eğer bu mümkün değilse bunu eşinizle konuşun, gelin olarak saygılı olabilirsiniz ve mesafe koyabilirsiniz ancak bu kendinizden ödün verip onun onurunnuzu zedeleyecek aşamaya gelip sınırı aşöası manasında sizi üzmemeli buna izin verilmemeli.

Sizde bir annenin evladısınız sizinde belki evladınız var kimsenin çocuğuna hiçkimse öyle kötü konuşup linçleyip kırıp dökemez.
Başlık neden mi böyle aynı durumu yaşayanların kaynanalara karşı tutumu nasıl , bir de derler ya damdan düşen anlar halimden o açıdan başlığı o sekilde yazdım 🌹❤️ yüz yüze konuştuk o gün işte bana ayağın taşa gelirse aklına ben geleyim işime yaramadın senden iyilik görmedim falan dedi . Sürekli bana laf sokmalar kimse layığını almıyor diye söyleniyordu sürekli eşimin eski sevgilisini övüyor anlatıyordu . O gün dedim bunu eşimin eskisinden bahsedip duruyorsun doğru mu diyorum rahatsız oluyorsan bi daha anlatmam kötü amaçla anlatmadım diyor . Ben bu karıyla neyi konuşayım daha

Su aile binalara ne diye giriyorsunuz bastan anlamiyorum. Bakima muhtac birileri mi var? Amerika da bir söz vardir: En iyi komsu gördügün, ama duymadigin komsu.
Bu aile binalarda münküm mü sizce? Tasinin yoksa rahat yok size
Hata başta oldu eşim gece çalışıyor bana dedi ki ilk etapta böyle olsun yalnız kalmazsın . Ulan dedim keşke dağ başında olsaydım yapayalnız😔 bunlar olmasaydı!!

Su aile binalara ne diye giriyorsunuz bastan anlamiyorum. Bakima muhtac birileri mi var? Amerika da bir söz vardir: En iyi komsu gördügün, ama duymadigin komsu.
Bu aile binalarda münküm mü sizce? Tasinin yoksa rahat yok size
Huzur olmuyormuş böyle bu belliydi eşimin düşünmesi gerekti bunları 😔

Tehlikeli bi insan ara bozucu bi insan iftiracı birisi . O yüzden uzak olmak muhatap olmamak istiyorum
Hayatım sende muhatap olma işte.. Görmezden gelerek sinir etmeyi dene.. Belli ki aranız düzelmeyecek gibi.. Sen ordan başka yere taşınsan da aynısını yapacak.. Ama siz nerde mutlu olacaksanız oraya gidin tabiki.. Gözün görmez en azından sinirlerin bozulmaz.. Sen görmezden gelme işini yapamıyorsun sinirine stresine yenik düşüyorsun kaç ordan o zaman : ) Ama bak sana şunu da diyeyim yarın öbür gün o oğluyla barışacak kötü olarak kalan sen olacaksın : )

Hayatım sende muhatap olma işte.. Görmezden gelerek sinir etmeyi dene.. Belli ki aranız düzelmeyecek gibi.. Sen ordan başka yere taşınsan da aynısını yapacak.. Ama siz nerde mutlu olacaksanız oraya gidin tabiki.. Gözün görmez en azından sinirlerin bozulmaz.. Sen görmezden gelme işini yapamıyorsun sinirine stresine yenik düşüyorsun kaç ordan o zaman : ) Ama bak sana şunu da diyeyim yarın öbür gün o oğluyla barışacak kötü olarak kalan sen olacaksın : )
Eğer oğlu da eşekse beni de kötü belleyecekse yolu açık olsun ben yokum artık der çeker giderim 🙏

Ya bu kadinlarin ne cok vazifesi var.
Annelik vazifesi
Gelinlik vazifesi
Kadinlik vazifesi...
O da kayinvalidelik vazifesini mi yapiyormus. Bu muymus vazifesi? Ortalik karistirmak mi?

Başlık neden mi böyle aynı durumu yaşayanların kaynanalara karşı tutumu nasıl , bir de derler ya damdan düşen anlar halimden o açıdan başlığı o sekilde yazdım 🌹❤ yüz yüze konuştuk o gün işte bana ayağın taşa gelirse aklına ben geleyim işime yaramadın senden iyilik görmedim falan dedi . Sürekli bana laf sokmalar kimse layığını almıyor diye söyleniyordu sürekli eşimin eski sevgilisini övüyor anlatıyordu . O gün dedim bunu eşimin eskisinden bahsedip duruyorsun doğru mu diyorum rahatsız oluyorsan bi daha anlatmam kötü amaçla anlatmadım diyor . Ben bu karıyla neyi konuşayım daha

Hiçbirşeyi..

Eşinizle oturup sakince konuşun. Eşinizin şu aşaamdı çizgiyi koyması gerek.

Yapmazsa siz o çizgiyi koyun, oğlunu aldım iyi güzel seviyorsun ama 2020 çağında da biraz terbiyeli olucak. Direkt evime gelmeyin bende size gelmeyeceğim dersin. Birşey diyen olursa o olmadan sakince onun yaptıklarını anlat. Bu şekilde seni haklı çıkarırlar eğer tapmıyorlarsa kv ne..

Ama asla kendini ezdirme. Ne anlatıyorsa anlatsın ele boşver el kim boşver

Hiçbirşeyi..

Eşinizle oturup sakince konuşun. Eşinizin şu aşaamdı çizgiyi koyması gerek.

Yapmazsa siz o çizgiyi koyun, oğlunu aldım iyi güzel seviyorsun ama 2020 çağında da biraz terbiyeli olucak. Direkt evime gelmeyin bende size gelmeyeceğim dersin. Birşey diyen olursa o olmadan sakince onun yaptıklarını anlat. Bu şekilde seni haklı çıkarırlar eğer tapmıyorlarsa kv ne..

Ama asla kendini ezdirme. Ne anlatıyorsa anlatsın ele boşver el kim boşver
Kadın profesyonel oyuncu bir insanı seviyor mu sevmiyor mu anlayamazsınız . Eşime dedim bana nefret dolu kin dolu bakışları hâlâ gözümün önünde artık gitmek istemiyorum konuşmakta istemiyorum eşim artık annesini yeni yeni anlamaya başladı 😳

Ya bu kadinlarin ne cok vazifesi var.
Annelik vazifesi
Gelinlik vazifesi
Kadinlik vazifesi...
O da kayinvalidelik vazifesini mi yapiyormus. Bu muymus vazifesi? Ortalik karistirmak mi?
Onun tek vazifesi gelip benim canımı sıkmak bana laf sokmak rencide etmek . Vazife edindiği şeyler bunlar

Kadın her şeye laf ediyor her şeye ya . Yok sen şöyle dedin bunu demek istedin 😔 daha gitmek istemiyorum kadının kini beni boğuyor
Hepsi seni kıskandığı için açık ve net. Hani ilk okulda bi resim vardı maymundan başlayıp insan olmaya doğru aşama aşama göstermişlerdi.en sonunda adam dik durabilen normal bi insan oluyordu. Hani o insan olmadan önceki son evre var ya. Heh işte bizim ülkemizde de bir sürü insan o aşamada kalmış. Sizin kaynana hanım da öyle. Ama kendileri kaybeder sevilmicekler ne yazık ki.

Bu aynı apartmandan evleri falan nasıl buluyorsunuz? Hadi bir gelin neyse de iki üç gelin kayınvalide ile aynı apartmanda yaşayanlar falan var. Nasıl oluyor gerçekten:)) hepsi sizin mı bu dairelerin yani anlamıyorum ki

Kadın profesyonel oyuncu bir insanı seviyor mu sevmiyor mu anlayamazsınız . Eşime dedim bana nefret dolu kin dolu bakışları hâlâ gözümün önünde artık gitmek istemiyorum konuşmakta istemiyorum eşim artık annesini yeni yeni anlamaya başladı 😳

Ne yazık ki biyoloji herşey değil öyle olsaydı aç kalımca kutup ayıları bebeklerini yemezdi..

Eşinizi mutlu edin daha fazla mutlu edin çok dua okuyun.

Ve empoze ederek ordan taşınmayı görüşün eşinizle..

Kötüler iyilerden uzak olsun 🙏👍

Oğlu kötülemez ki kayınvaliden oğlunun yaptığını unutur seninkini unutmaz o manada demiştim canım
İnanır mısın bak kadın benim yine canımı sıktı içimden nasıl kızıyorum Allahım dedim sen bilirsin . Kadın o esnada ağaçtan erik koparacaktı saniyeler içinde yere kapaklandı alakasız şekilde 🤐 ayağını incitti canı yandı . Onun kini onun nefreti onun başını yiyecek çünkü ben kötü niyetli insan değilim düm düz biriyim .

Bu aynı apartmandan evleri falan nasıl buluyorsunuz? Hadi bir gelin neyse de iki üç gelin kayınvalide ile aynı apartmanda yaşayanlar falan var. Nasıl oluyor gerçekten:)) hepsi sizin mı bu dairelerin yani anlamıyorum ki
Canım öyle rezil bi tesadüftü ki . Biz ev arıyorduk şans eseri bu kadının karşısındaki adamda yurt dışına gidecekmiş evi kiraya vereceğim demiş . Eşim de hemen atılmış ortaya ben tutarım burayı kirası uygun şöyle böyle falan derken olaylar böyle gelişti:)

Ne yazık ki biyoloji herşey değil öyle olsaydı aç kalımca kutup ayıları bebeklerini yemezdi..

Eşinizi mutlu edin daha fazla mutlu edin çok dua okuyun.

Ve empoze ederek ordan taşınmayı görüşün eşinizle..

Kötüler iyilerden uzak olsun 🙏👍
Öyle yapıyorum çok dua ediyorum 😔🙏 benden uzak olsunlar. Ne kadar güzel bir şeye değindiniz biyoloji her şey değil :) o kadar anlamlı ki

Back
X