- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi hanzade1991
-
Bence olur canım öyle 3 5 saat muhabbetle karar verilecek şeyler değil bu..aa uyuşuyoruz keyifli zaman geçiriyoruz demekle olmuyor ne kadar süre geçirdiğiniz önemli bana desenizki kendimden 10 yaş büyük biriyle 2,3 yıldır birlikteyim aramız iyi evleneyimmi ok derim demek tutmuş ama öyle bikaç saat bikaç ayla anlaşılmaz..merhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
merhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
Son yorumu yaxan arkadas aldatmak yada aldatilmak oyle bisey degil ibrahim kutluay demet sener gibi kart ve bence oldukca cirkin olan karisini en az onun kadar kartlamis biriyle aldatmis :)
18 yas evlilik icib ne denli erken bilemiyorsundur suanda eminim , neyse kendinden yasca buyuk erkeklerle evlenen bayanlarda eslerini aldatabilirmi yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?