özellikle evli olanlara soruyorum. 10 yaş çok mu büyük?

benım ıcın fazla olurdu senı bılemem

Bence olur canım öyle 3 5 saat muhabbetle karar verilecek şeyler değil bu..aa uyuşuyoruz keyifli zaman geçiriyoruz demekle olmuyor ne kadar süre geçirdiğiniz önemli bana desenizki kendimden 10 yaş büyük biriyle 2,3 yıldır birlikteyim aramız iyi evleneyimmi ok derim demek tutmuş ama öyle bikaç saat bikaç ayla anlaşılmaz..

Benim Eşimde 9 Yaş Büyük Benden Olmuyor, Olmuyor

Erkekler Olgunlaşmıyorlar Yaa Kaç Yaşına Gelirlerse Gelsin O Yüzden Kendinden Yaşlı Almanın Mantığı Yok

her ne kadar kendinden yaşça buyuk erkeklere ilgi duyan kızlar garip geliyorsa

kendinden 10 yaş küçük kadına ilgi duyan erkekte bana sübyancı geliyor

yani ben 30 40 yaşıma gelince dede yaşına gelecek kocamın 20lik çıtırlara bakmasından korkabilirim.

çünkü 33 yaşındaki erkeğin 23 yaşında ancak ve ancak kardeşi olabilir.

benimkide benden büyük, bence çokta sorun değil, önmeli olan anlaşmak, bu sene evlenmeyi beliyoruz bizde.
huyları iyiyse düşün evlenmeyi bence. ama iyi araştır düşün öyle karar ver. hakkında hayırlısı olsun.

benim eşimde benden büyük ama yaşla ilgili hiç bi sorunumuz olmadı bugüne kadar.
çünkü kafa yapılarımız uyuyo birbirine.
bu işler öyle matematik hesabıyla olmaz benim fikrimce.önemli olan hayattan beklentilerinizin,zevk aldığınız faaliyetlerin birbiriyle uyuşması.yoksa aynı yaşta olsan ne yazar bunlar uyuşmadıktan sonra...

ben 22 eşim 35 yaşındaa çok şükür çok mutluyuz ve birbirimizi çok seviyoruz iyiki eşimle evlenmişim önemli olan yaş değil anlaşabilmek sevmek bence tek üzüldüğüm nokta çocugumuz olmuyor bende pcos var heni çocuk geç olursa eşim adına üzülüyorm yani oda yaşı gençken baba olsn istiyorum tek sorunum bu oda eşim adına ettğiim bi sorun benim için problem değil

Ben kendimden 9 yaş büyük birinden hoşlanmıştım bir ara. Zaten minyon tipliydi, en fazla 24 yaşında falandır dersiniz ama 28 yaşındaymış. Çok şaşırmıştım. Son derece akıllı ve olgundu, yaşıtlarımın aklı benden 5 yıl geride sanki. İşleri güçleri geyik yaaa. Bence olgun her zaman daha iyi kesinlikle. Yeterki kafalar uyussun :) yaşıtlar her zaman bizden geri oluyor malesef, ona annelik yapmak bize kalıyor sonra.

Ben esimden 1 yas kucugum citir aldim kocami cabuk yaslanmasin :)

Canım benm yaşım 18 eşimin yaşı 27 ama kafalarımız uyduğu için sıkıntı olmuyo ve inan küçük olduğm için dahada ilgiye boğuyo. en azından ilerde aldatma riskide azalıyo :) :) çnkü yeterince çıtır bi karısı var. kafalar uyduktan snra bide aşk olduktan snra yaş hiçte problem değil aslında. bide benmkide yaşını göstermiyo. yanında çok çok yaşlı durmuyosa zaten hçbi sıkıntı yok :) bndeki 27 ama 22 gibi :)

Son düzenleme:
Bence eşler arasında yaş farkı olmalı. Bayanlar daha erken olgunlaşıyor. Erkekler daha bir çocuk ruhlu. Eşimle aramızda 1 yaş var iyi anlaşıyoruz . Kişidenn kişiye de değişiyor

Son yorumu yaxan arkadas aldatmak yada aldatilmak oyle bisey degil ibrahim kutluay demet sener gibi kart ve bence oldukca cirkin olan karisini en az onun kadar kartlamis biriyle aldatmis :)

18 yas evlilik icib ne denli erken bilemiyorsundur suanda eminim , neyse kendinden yasca buyuk erkeklerle evlenen bayanlarda eslerini aldatabilirmi yani :)))

herkese teşekkür ediyorum hepinizin düşüncelerine de sonsuz saygım var çok tesekkür ederim sanırım genel olarak bakınca problem yok.. ama tanıdıgım veya tanıyabildiğim kadarıyla deyim sübyancı değil.. benden büyük durmuyo belkı ben olgunumdur bilemiyorum.. üstelik ailesini iyi tanıdığım birisi sadece onunla muhabbetimiz yoktu aldatma aldatılma farklı bi durum Allah yeterki şeytana uydurtmasın.. ama genel olarak erkeğin büyüklüğü fazla problem değil gibi görünüyo okuduklarıma göre tekrar tesekkürler vaktinizi ayırp fikir verdiğiniz için

O işin esprisiydi Şekerim :) evet evlilik için erken olabilir ama buda benm kararım Yeterki Aşk olsun diyorum yinede yorumuna Saygı :)

arada ki yaş farkının hiç bi önemi yok önemli olup anlaşmak sevmek saygı vs arada 10 yaş olup mutlu olanda var mutsuz olanda ya da arada 3-4 yaş olunca herkes mutlu olucak diye bişey yok dediğim gibi önemli olan anlaşmak sevmek ve saygı

benim eşimlede aramda 10 yaş var oda göstermez yaşını
kafalar uyuyorsa yaşın bir anlamı yok diye düşünüyorum
mutluluklar...

bende hep derdim 5 yaş falan gibi buyuk olsun benden falan diye bu işler mantıkla falan olmuyo işte eşim benden 2 yaş kucuk çok dırendim başta ama oldu işte cıtır koca aldım önemli olan geçim anlaşmak uyum

evli değilim ama bence 10 yaş çok
şimdi anlaşabilirsiniz ama bi de ilerisini düşün ona göre karar ver
erkek arkadaşını en iyi sen tanıyosundur anlaşabileceği düşünüyosan sorun olmaz

Fazla değil hatta ideal bile denebilir.Kadının küçük olması hep çok hoşuma gitmiştir.Allah banada en az 7 yaş büyüğümü nasip eder inşallah

Benim esimle aramda bes yas var . Bence 10 yas fazla canm ya. Cok bunalirsin kafa yapiniz uymaz . O daha olgun olcak senin isteklerin yaptiklarin ona cocukca gelecek iyi dusun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…